pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.391
Cekaj Endere
, mi pricamo o automatizmu rada srca, disanju..a ne o voznji kolima..
Veruj mi, nisu to iste stvari...
Veruj mi, nisu to iste stvari...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini Ender ovo nije baš tako.Seti se eksperimenta u kom su kupirali rep generacijama pasa pa se nisu rađali kraćih repova.ender71:A sta je refleks nego automatizam stecen evolucijom, toliko dugo ponavljan da je ugradjen u genetski kod.
Daj jos jedno 200 00
godina da vozimo kola na isti nacin kao danas i radjace se sa bebe sa tom vestinom.
Ma naravno, mutacije i mutacije rade svoje...i nema to bas neke veze sa genetikom ( barem ne na taj nacin )dan555:Izvini Ender ovo nije baš tako.Seti se eksperimenta u kom su kupirali rep generacijama pasa pa se nisu rađali kraćih repova.
Mutacije se dešavaju slučajno i nebitno je da li jedinka stalno ponavlja neku radnju, sigurno neće ući u gene.

pikax:Tako je Endere, ja sam mislila na zen budiste..pa to ti je moc autosugestije..i ko zna cega vec
Ne znam kako da vam objasnim...anatomski, fizioloski je nemoguce toliko uticati na rad srca i disanje ( koliko ti ljudi uspevaju )..donekle je moguce, ali toliko..
ender71:No ti si sa time upoznat verovatno upoznat daleko bolje od mene, a i sasvim je druga tema.
A sto se tice kontrole nevoljnih funkcija organizma kao sto su disanje i rad srca ne vidim sta je nemoguce u tome, iskusni ronioci to rade, u borilackim vestinama to je sastavni deo treninga, samo je pitanje do kog se stepena te sposobnosti mogu dovesti.

pikax:upoznata...
Jeste, mene bas taj stepen interesuje...
Talamasca:Pozdrav
Jel primecuje neko da skrecemo sa teme
Da podsetim tema je Telepatija i Telekineza![]()
dan555:Pika, da li bi nam ovde objasnila kako na naš mozak deluje hipoksija.Čitao sam o tome, radili su naši u ratnoj avijaciji.Rezultati potvrđuju da je naš mozak "slojevit", od najstarijeg dela (produžena moždina?), do najnovijeg, koji nas upravo odvaja od životinja (neokorteks?).
Čini mi se da je kontrola rada vitalnih organa upravo u tom najstarijem delu, pa je u stvari pitanje koliko svesno možemo da ga kontrolišemo.
p.s. napiši, molim te na srpskom kako se izgovara tvoj nik, polomih jezik na onom X.
Pročitaj knjigu Parapsihologija, autor Milan Rizl.Knjiga je objavljena na nemačkom još 1969. a u nas 1975. Prosvjeta, Zagreb, ali ni danas nema, po meni, bolje ako hoćeš zaista da se uveriš da li je to moguće ili ne.Tu ćeš naći kako naučnom metodologijom da proveriš da li neko laže da ima paranormalne sposobnosti.
Kada je pročitaš, veruj mi, nećeš više nikada pokrenuti ovakvu temu.
Pozdrav.
dan555:Talamasca, izvini ali priča o "mišiću" telkineze ili čega drugog je pomalo hmmmm....
Osim toga, ako zaustaviš rad srca na više od 5 minuta postaješ biljka, a na duže sigurno si mrtav.
"metafizicka sposbnost" ta 'ajte molem vas...
Nemoj se ljutiti, molim te, zbog ovog posta.
Talamasca, izvini ali priča o "mišiću" telkineze ili čega drugog je pomalo hmmmm....
Osim toga, ako zaustaviš rad srca na više od 5 minuta postaješ biljka, a na duže sigurno si mrtav.
"metafizicka sposbnost" ta 'ajte molem vas...
Nemoj se ljutiti, molim te, zbog ovog posta.
koja se bavi proucavanjem nadprirodnih sposbnosti koje svaki covek poseduje, Telekineza, AP, RV, Telepatija itd..............Slusaj Talamasca,
imam ja rodjaku koja se bavi takvim zanimacijama
vidovnjastvo, ESP, parapsihologija i ostali mamci za budale.
Do sada je zaradila kucu, stan i 2 automobila od naivnih ovcica.
Samo mi nije jasno smatras li ti nas ovde takvim ovcicama ili si ti jedan od takvih ?