Znam da radi,zadivljujutje jepikax:epa i da je 0,1...mozak radi....:wink: ali jeste skoro pa neverovatno sta ti ljudi mogu da podnesu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da radi,zadivljujutje jepikax:epa i da je 0,1...mozak radi....:wink: ali jeste skoro pa neverovatno sta ti ljudi mogu da podnesu...
Ko bi reko ?...Radi...Oximoron:Znam da radi,zadivljujutje je![]()
Meni uopste nije jasno ( buduci da anatomiju i fiziologiju coveka poznajem vrlo dobroOximoron:Pa dobro,nisam probao![]()
e sad si objasnio...sve..Oximoron:valjda je to sve na spiritualistichkom nivou,bem li ga![]()
Oximoron:nisam rekao da znam,rekao sam svoju pretpostavku![]()
Zen budizam.Vežbanje, vežbanje, vežbanje, vežbanje, vežbanje, vežbanje, vežbanje... i ništa razmišljanje, tako je na primer sa učenjem čitanja i pisanja, da li razmišljamo dok čitamo ili nesvesno, čak i nahotice čitamo slova čim ih vidimo?pikax:Meni uopste nije jasno ( buduci da anatomiju i fiziologiju coveka poznajem vrlo dobro) kako ti ljudi mogu da ovladaju autonomnim f-jama na koje , kako da kazem , obican covek ne moze da utice..nikako...
)) svaki covek se rodi se nekom razvijenom sposobnoscu Telekineza, AP, RV, Telepatija.............sada kada covek otkrije svoju sposobnost koja mu je naj razvijenija nece mu trebati mnogo da ovlada tom sposobnoscu kao sto je slucaj kod mene sa telekinezom to mi je super ali na primer AP, RV itd..... mora da se vezba.

Ne znam....stvarno bih volela da znam...dan555:Zen budizam.Vežbanje, vežbanje, vežbanje, vežbanje, vežbanje, vežbanje, vežbanje... i ništa razmišljanje, tako je na primer sa učenjem čitanja i pisanja, da li razmišljamo dok čitamo ili nesvesno, čak i nahotice čitamo slova čim ih vidimo?

I agreedan555:Da,da neki voze "bez mozga"... hahaha![]()
reflex i automatizam nije isto ..ender71:Pa to je lako, kada god nesto ucimo najpre moramo razmisljati i koncentrisati se na to.
Dugotrajno vezbanje stvara refleks kada se potrebna vestina ili znanje ispoljava bez svesnog razmisljanja o tome.
Najbanalniji primer je voznja automobila.
pa....moguce je..dan555:Da,da neki voze "bez mozga"... hahaha![]()
pikax:reflex i automatizam nije isto ..