Telepatija i telekineza

pikax, izvini, nisam znao da si dama.
c062.gif
g042.gif

btw tvoj nick me podseća na slovenačko "pika"- bubica od milošte za malu decu.
a ja verujem u nauku ( jos uvek )
Ima ona izreka: Ko ne zna, mora da veruje.Nauka je znanje, a religija verovanje.
Naravno, sad mogu da se jave agnostici (i ja sam umereni) i da postave pitanje da li uopšte možemo nešto spoznati, ali to bi već bila filozofska rasprava.

Nema nikakvih problema...:)
Ja ovde nisam pronasla ( procitala ) nijedan dokaz da zaista postoje ove pojave ( telepatija i telekineza )..
Da li sam nesto propustila ? :D
Covek koji je postavio temu je pitao konkretno kako se moze ovladati doticnim vestinama ? :D

Pa mi smo svi ovde uglavnom racionalno, naucno usmereni, a zvanicno nauka jos nije dala svoje definitivno misljenje o tim temama.
Tako da su jos u sivoj zoni, moze da bude ali ne mora da znaci.

Covek pitao o iskustvima, pa sam ispricao sta se meni desavalo, ali to nije dokaz nizasta, posto ne moze da se eksperimentalno proveri.

Kako da se ovlada time?
Ono kao prirucnik ,10 koraka do telepatije, ?

To ne postoji, niti ce postojati.
Mozda ako provede 30-40 godina sa budistickim monasima na Himalajima, pa eventualno nesto da nauci.

To spominjem, jer je sa njima sprovedeno dosta ozbiljnih istrazivanja i pokazano je da su sposobnosti ljudskog duha i tela znatno vece nego od onoga sto smatramo normalnim.

A sta je sa svim onim prorocima, svecima i ostalim cudima koje se desavaju i Bibliji i kasnije ?
Dobili su eksluzivnu koncesiju od Boga, sta li vec.

Ma hajde Miki, pa to ti je samo cist monopolizam i izbacivanje konkurencije.

Back