Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prva te prijavila muriji, šta :hahaha1:
a s ovom drugom još nisi načisto, polako
Још горе... господину председнику студентске организације. :lol:
:hahaha:

Ne znam jesam li pesimista ili samo previse iskusan?
Tacno sam znao :D
Дешава... се греши ћоек...
Verovatno i jedno i drugo pomalo :)
Tako uvek i biva
Нереално је и било очекивати да мене нека риба мува, али брате баш је била нападна. :lol:

969455_10151589232779029_657861358_n.jpg

:super:

get used to it, or kill yourself :lol:
Ja se i dalje dvoumim, osciliram nekako na toj skali, al ebeš ga.

ma znam da je tako, al sve odgadjam s odlukom.
btw. srecan rodjendan! ebo te, napunio 20, sad se moras uozbiljit. :lol:

ne tripujte, svi ljudi smatraju da je većina ljudi retardirana

ti ne smatras?
dovoljno je samo da pogledas kakva se muzika danas slusa, kakvi se filmovi gledaju i kakve se knjige citaju (mada, retko ko da ih cita). eto, nista vise.

btw. srecan rodjendan! ebo te, napunio 20, sad se moras uozbiljit. :lol:.

Hvala :mrgreen: Neću se uozbiljiti, nije mi još vreme. Onog trena kad se uozbiljim to će biti smrt mene :)

dovoljno je samo da pogledas kakva se muzika danas slusa, kakvi se filmovi gledaju i kakve se knjige citaju (mada, retko ko da ih cita). eto, nista vise.

Može se i tako gledati, iz jednog ugla. Ali je važniji drugi, sam mentalitet pojedinca prvo, pa onda čitavog kolektiva. Nezdravi stavovi i glupi ideali... uvek i svugde imaš izuzetke al' najgore je to što ih je sve manje, masa ih proždire.
Nema tu šta da se popravi, veruj mi. Samo da gledaš i izbegavaš.

Naravno da ćeš smatrati da si iznad većine jer je ego nepreHebiva stvar. Čovek koji ne misli tako ima kompleks niže vrednosti i to uopšte nije zdravo stanje.
Znači i tamo neki cigan što živi u sklepanom kartonu misli da je bolji od većine.
a realno bolji si u nečemu a u nečemu ne, a smatraš da si bolji generalno jer u tvom sistemu vrednosti ono u čemu si ti dobar zauzima vrlo visoko mesto na skali. Objektivno je sve to qurčina.

- - - - - - - - - -

A to za knjige i muziku, pa mislim, jedan moj drugar smatra da je vrhunac muzike Šaban Šaulić i piša on na neke Flojde i Cepeline, samo da ti kažem :lol:

Искулирај брате, попиј пиво...

Ја мислим за себе да сам идиот. Немам ту вербалну интелигенцију... не могу да кажем уличну, за неке ствари знам да треба ћутати, али не могу баш увек да оценим кад се треба нашалити, о којим стварима не треба причати итд. Типа, кад ми неко каже: знаш ти кад сам ја почео/ла да другачије гледам на њега - када се напио и исповраћао код мене на гајби.
И онда ја кроз неку причу дођем до тога, почнем да га прозивам - која си свиња, повраћаш људима на гајби... спрдам се, генерално. И онда онај што ми је рекао то буде из фазона: зашто си му рекао!?

Мислим се, јебите се...

Жешће испале сам имао у основној. Типа када је заменица директора дошла у разред и кренула да прозива по списку. Дође до мене и ја кажем: нисам ту.
Изби скандал! Долазе родитељи у школу... па какав је то начин... реч о овом реч о оном и скинуше ми се с *****.

Када смо радили пријемни за средњу, дошла телевизија да интервјуише нас... и питају мене: јел’ било преписивања?
Кажем ја: па било је... шта ја знам зашто то не сме да се каже. Сутра, цела школа хоће да ме запали! Наставница биологије: САД ЋЕШ ТИ КОД ДИРЕКТОРА! АКО НАМ ПОНИШТЕ ПРИЈЕМНИ, ТИ СИ КРИВ!
Ја правац код дише на врата, нисам је ни пустио да заврши, кад, излази диша и долази до мене и наставнице: ајде оставите дете на миру, не знам чему толика фрка и шта се ложите. Онда ова из биологије: па јесте, ја му кажем да се несекира, а јадно дете се насекирало...

Е сад, дал’ сам ја луд, или је цео свет око мене луд... Кад се ја излетим са једном реченицом, тад се цео универзум сруши на мене.
Па јебите ви мене ако ишта разумем.

Poslednja izmena:

Imam rešenje za tvoj problem. :lol:

Ako se pomiriš s tim da je sve apsurdno neće ti više smetati loši ukusi, neznanje, izugbljene vrednosti, manjak ideala, i sve slično. :)

Doduše, smetaće ti apsurd. :lol:

I da, ovo pišem sasvim ozbiljno... Svet je samo jedna velika pozornica, gde svako od nas igra (ili bar pokušava da odigra) svoju ulogu najbolje što može... Neko ulogu vladara, neko ulogu prosjaka, ali vreme na kraju sve izjednači i izbriše. Nema potrebe da se buniš zbog drugih, samo igraj svoju. Osim ako je bunt tvoja uloga. :) Ali to onda nije problem, nego funkcija. :D

А зашто je Буковски доручковао флашу Џека и три пакле малбора?

Зато што је геније... а геније мора да трује своје тело не би ли ум експлодирао до максимума.
Мислим, боље је бити наркоман и алкохоличар него одсећи себи тестисе као Тесла...

мислим, Феђа да сам ти одговор на твоје питање. :lol:

Када смо радили пријемни за средњу, дошла телевизија да интервјуише нас... и питају мене: јел’ било преписивања?
Кажем ја: па било је... шта ја знам зашто то не сме да се каже. Сутра, цела школа хоће да ме запали! Наставница биологије: САД ЋЕШ ТИ КОД ДИРЕКТОРА! АКО НАМ ПОНИШТЕ ПРИЈЕМНИ, ТИ СИ КРИВ!
Ја правац код дише на врата, нисам је ни пустио да заврши, кад, излази диша и долази до мене и наставнице: ајде оставите дете на миру, не знам чему толика фрка и шта се ложите. Онда ова из биологије: па јесте, ја му кажем да се несекира, а јадно дете се насекирало...

Taso brate jesi to ti? Ima jedan lik iz Va sto je to uradio pred lokalnom televizijom. :D

imam problem
iz dana u dan sve vise primecujem koliko su ljudi zatucani
kad sam dobro raspolozen, uglavnom ih ignorisem ili ismejavam
ali kad nisam, imam zelju da ih posaljem u tri ***** materine
ebo te, pa kakve ovo mutante stvara dvaesprvi vek

Malo radi ego. Pretpostavljam da još nisi na fakultetu. Socijalizuj se malo više i nailazićeš na ljude koji su i bolji od tebe u kriterijumima koji su ti važni, pa će na mesto naslade doći jedno neprijatno osećanje. Mislim, nije to ništa novo, uvek je bilo diferencijacije u kvalitetu, samo je razlika u tome što sada npr više ljudi čita usled povećanja pismenosti, pa je tražnja dovela do pojave više sranje knjiga..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back