Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A mozda i jeste pomalo sebicna jer uvek prica o svojim problemima. Ali kada ce i kome ce ako ne tebi? Verovatno joj je tesko.
Kroz svu tu svadju vi se i dalje druzite i sve, ali nije lako promeniti osobu koja je sa roditeljima 26 godina. Ja ne bih digla ruke od nje tek tako, ako se vec super hm zabavljate ponekad. Mozda bi pale i dve tri one jace da se opameti. Ali zamisli je kada pomru njeni brate, ne bas lep primer ali sta ce ona tada da radi? Pa moze samo da se prebaci u staracki dom ili da se "pusti sa lanca". To nikako ne bi zelela da gledam.
Mozemo ovako da lupetamo do sutra, da nagadjamo i komentarisemo nesto nama nepoznato, nesto pametnije samo od ljudi koji poznaju nju i tebe :D
Ja se stvarno bojim za nju kako ce ona proci u zivotu a toliko je neodgovorna na sebe i toliki netrud s'njene strane da me pomalo i nervira.A njena majka je vestica to kazem jer je dobro poznajem,njena rodjena cerka je ne podnosi a mozes misliti koliko je ja ne podnosim.Katapultirao bi je u svemir da se nikad ne vrati.Njenog oca bih stavio u podrum da nikad ne vidi svetlost dana,brat joj je neka pe*ercina,vidja se sa coveka od 46.god.kao to mu je drugar a on ima 20.god.Ma sve bi ja to u top pa bi ih poslao na mesec jer nisu za ovaj svet. Necu da se mirim nisakim.Razumem ja da ona nema kome da se poveri sem meni ali svakog dana jedna te ista prica pa i Bogu bi dosadila.

Ja se stvarno bojim za nju kako ce ona proci u zivotu a toliko je neodgovorna na sebe i toliki netrud s'njene strane da me pomalo i nervira.A njena majka je vestica to kazem jer je dobro poznajem,njena rodjena cerka je ne podnosi a mozes misliti koliko je ja ne podnosim.Katapultirao bi je u svemir da se nikad ne vrati.Njenog oca bih stavio u podrum da nikad ne vidi svetlost dana,brat joj je neka pe*ercina,vidja se sa coveka od 46.god.kao to mu je drugar a on ima 20.god.Ma sve bi ja to u top pa bi ih poslao na mesec jer nisu za ovaj svet. Necu da se mirim nisakim.Razumem ja da ona nema kome da se poveri sem meni ali svakog dana jedna te ista prica pa i Bogu bi dosadila.

Cekaj malo, jel ti nas zajebavas? Dosao si trazeci savet, nisi znao sta da radis, delovao si kao dobar decko. A u ovom postu ispadas totalno govedo. U principu **** se tebi za nju. Roditelje bi joj odstranio zato sto tebe nerviraju, ne zbog nje, s njom neces da se miris, neces ni da pokusas. To samo pokazuje koliko ti ona znaci i koliko ti znace ta lepa vremena s njom...

- - - - - - - - - -

Evo jedan problem:
Kad god vidim neku žensku osobu, dođe mi da je ubijem ili silujem.

Šta da radim?

Mislim, da li da ubijam ili silujem ili oba

Ne vredi samo da ubijes, gde je tu satisfakcija. A ne vredi ti ni oba, strpace te dugo u zatvor i osudjivacete svi redom. Lepo ti samo siluj, zatvore te mesec dana i opet mozes da silujes, a drustvo u principu boli dupe...

I ja imam trip da se lozi na njega, verovatno ga hvala kao slamku spasa
ti easy ako mozes i ako zelis iznapusavaj je da je izvuces iz te robije
malo mi je cudno da ona cak ne pokazuje nikakvu zelju da se izvuce iz te totalno cudne i nezdrave atmosfere koja je od nje napravila nesposobnog idiota
navikla se na to i sad se ponasa kao emotivni vampir pokusavajuci tebe da srodi s tim njenim stanjem jer joj je tako lakse nego da napravi neki radikalan rez i vidi sveta i zivota
ako mozes pomozi ostrim razgovorima koliko god da se durila, ako zeli progledace, ako ne digni sidro i kraj
akuta da tebe neko drka toliko na duze staze ne bi pokazivao toliku toleranciju kao sad, mozes samo da pricas u prazno...dzaba bilo kakva inicijativa u zivotu, ako je jednostrana to rezultira uvek losim

Kao svaki rob verovatno se vec navikla na taj nacin zivota. Mozda cak malo i drami zbog paznje hmm. Da, njoj to nesto i ne smeta. A mozda je ta drama neki nacin da te zadrzi uz sebe? :lol: Jer ces je uvek saslusati, jednog dana po njoj bi je iz sazaljenja i zaprosio. I ziveli bi do kraja vaseg divnog zivota. Znaci nemoj da spavas sa njom ni iz sazaljenja, naci ce ta nacina da probusi zastitu i kroz devet meseci....salim se :lol:
Sta god odlucio na neki nacin je dobar :)

Poslednja izmena:
Cekaj malo, jel ti nas zajebavas? Dosao si trazeci savet, nisi znao sta da radis, delovao si kao dobar decko. A u ovom postu ispadas totalno govedo. U principu **** se tebi za nju. Roditelje bi joj odstranio zato sto tebe nerviraju, ne zbog nje, s njom neces da se miris, neces ni da pokusas. To samo pokazuje koliko ti ona znaci i koliko ti znace ta lepa vremena s njom...

- - - - - - - - - - Ne kazem da mi je bilo lose snjom pre,ali u poslednje vreme nije! Ona me i pomalo brine i ja joj ne zelim lose,ali njeni roditelji ... Pa napisao sam sta bi im radio :D Nabrajao sam joj hiljadu razloga kako da se izvuce (bar bi ja tako uradio da sam na njenom mestu) ali ne vredi.Ne mogu da se trudim oko nje kada ona sama sebi nece pomoci,zato sam dosao ovde,mozda se nadje neko strucniji da pomogne.Najbolje je da se ne vidjamo neko vreme da se strasti utisaju,i da prvo sredim svoje probleme a kasnije njene.

@Easy_Ride

Moj savet ti je da se sklonis od nje. Devojka ti nista dobro u zivot ne donosi, bice ti bolje bez takve osobe. Naravno da ce ona tebe da cima jer joj trebas, ali sta ti dobijas od nje?
Uglavnom, ako vam je odnos toliko nekvalitetan, zavrsi s tim. Budite na nekoj distanci i cao.. ispuni zivot kvalitetnim ljudima,a ne onima koji ce da te muce svojim pricama i losom energijom

- - - - - - - - - - Ne kazem da mi je bilo lose snjom pre,ali u poslednje vreme nije! Ona me i pomalo brine i ja joj ne zelim lose,ali njeni roditelji ... Pa napisao sam sta bi im radio :D Nabrajao sam joj hiljadu razloga kako da se izvuce (bar bi ja tako uradio da sam na njenom mestu) ali ne vredi.Ne mogu da se trudim oko nje kada ona sama sebi nece pomoci,zato sam dosao ovde,mozda se nadje neko strucniji da pomogne.Najbolje je da se ne vidjamo neko vreme da se strasti utisaju,i da prvo sredim svoje probleme a kasnije njene.

E naso si gde ces da trazis strucnost :rotf:

Hej ljudi, sto me davno bilo.
Izgleda, zbog finansijskih problema necu moci da dodjem u BG ili NS da studiram ono sto me interesuje. Moram ostati ovde u SU. :confused: . Ali ono što imam ovde, ne privlači me naročito. Građevinski je jedini priznati u inostranstvu odavde, ali ne smem pričati kakav sam antitalenat za crtanje. Na ekonomskom me privlači jedino poslovna informatika, ali teško se upisuje na budžet, još mi je pomisao kasnijeg stalnog buljenja u komp u kancelariji odbojna :confused: . Ili viša elektrotehnička, mada kažu da je raspad sistema.
Završio gimnaziju, vučem 36,3 boda, ali džaba mi to izgleda, nemam ni teorijske šanse za dom :confused:

Izgleda, zbog finansijskih problema necu moci da dodjem u BG ili NS da studiram ono sto me interesuje. Moram ostati ovde u SU. :confused: . Ali ono što imam ovde, ne privlači me naročito. Građevinski je jedini priznati u inostranstvu odavde, ali ne smem pričati kakav sam antitalenat za crtanje. Na ekonomskom me privlači jedino poslovna informatika, ali teško se upisuje na budžet, još mi je pomisao kasnijeg stalnog buljenja u komp u kancelariji odbojna :confused: . Ili viša elektrotehnička, mada kažu da je raspad sistema.
Završio gimnaziju, vučem 36,3 boda, ali džaba mi to izgleda, nemam ni teorijske šanse za dom :confused:
A da se bacis promenat :D
BTW.Dzaba i da upises neki,mozes brisati gu*zu sa diplomom kao i ja!

Izgleda, zbog finansijskih problema necu moci da dodjem u BG ili NS da studiram ono sto me interesuje. Moram ostati ovde.

sto mi ovo zvuci poznato. :lol:
neverovatno je kako svi istu pricu pricaju, prva dva razreda srednje svi planiraju u inostranstvo na faks, kasnije u neki veci grad, a na kraju ostanu kod kuce. onda se svi nadaju da ce se prebaciti posle prve godine, al i od tog uglavnom nema nista.

i ja bih najvise voleo opstu knjizevnost sa teorijom knjizevnosti u beogradu, ali...
u svom gradu imam opstu knjizevnost i bibliotekartsvo (sto ne zvuci lose), ali ebi ga, nije jak faks uopste, profesori uglavnom gostuju, srednja zalost. a pored svega, ne verujem da postoji mogucnost da se prebacim negde posle prve godine, jer takvog fakulteta u beogradu nema, ne znam za ostale gradove.
sta da se radi, mora neko i u provinciji ostati.

O buduci kolega.
To su preimenovali elektronsko posovanje u taj naziv,ali sad u zavisnosti od ustanove do ustanove,negde se vise uce ekonomski predmeti,a negde vise informaticki. Glavni problem koji ja vidim u tome svemu je gde se zaposliti sa time? :lol:
Uvek moze banka ili tako nesto,ali za to ti treba predebela veza.
Ja trenutno ucim na skoli strukovnih studija,ali cu se prebaciti na akademske studije jer su strukovne mnogo ispod akademskih.
Ako vec imas u svom gradu fakultet,upisi ti to lepo,pa makar isao i na samofinansiranje prvu godinu.
Ako se budes porudio, u drugoj godini ces biti na budzetu. Visu otpisi u startu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back