Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da posle 15.000 postova postaješ zaslužan član, a starosedelac posle 25.000.
To su valjda jedine "titule" koji ti preostaju, osim eventualno moderatorske i sličnih. :)
I da, čini mi se da tu nema drugih zavrzlama (koje Krepto pominje). Samo broj postova.

ne, pardon, u pravu si ti, ovo što ja pričam se odnosi na reputacionu moć :lol:

Mislim da posle 15.000 postova postaješ zaslužan član, a starosedelac posle 25.000.
To su valjda jedine "titule" koji ti preostaju, osim eventualno moderatorske i sličnih. :)
I da, čini mi se da tu nema drugih zavrzlama (koje Krepto pominje). Samo broj postova.

a bas je bullshit ova titula zasluzan clan,sto nisu stavili starosedelac i to je to ili bolje da je prvo islo zasluzan clan,legenda,pa onda starosedelac.

Danas smo svi nešto ubedačeni... :lol:
Iskreno, i ja sam.
Pišem neki seminarski i razmišljam o apsurdu svega. :lol:

:hahaha: I ja sam jutros radio seminarski,sutra imam kolokvijume,i sad za vikend sam ih imao i do prvog jula cu imati svaki 3-4 dan.
Bukvalno mi se ne zivi,ovo vreme jos ubija u pojam. Dans sam odvalio san do 12,a vec mi se u 8 veceras uzasno spavalo.
Vreme je uzas,ceo dan sam presedeo i juce i danas i opet sam iz nekog razloga umoran.

Aj ti si fizičar daj neki način da usporim vreme, imam kolokvijum sutra ujutro i fejlovaću opasno :)

Pokušaj da se krećeš brzinom bliskom brzini svetlosti, ili bar iznad polovine, relativistički efekti tada već počinju da se ispoljavaju...
Pa bih se ja onda vadio na dilataciju vremena.... Pokretni sat i onaj koji je u relativnom mirovanju neće pokazivati isto vreme... Pa ti kad ne dođeš na kolokvijum počni da se vadiš na nesihronizovane časovnike...
Ili uči opštu teoriju relativnosti i idi na Sunce, tamo vreme ne teče istom brzinom kao ovde, pa se onda pozovi na taj račun...
Ili veruj onom kineskom filozofu što je kontao da je lepitir koji sanja da je čovek i ne brini za kolokvijum.
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back