Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači ljudi urgentno mi je potrebna pomoć. Reč je o fejsbuku. Iako mi je cenjeni fejs više puta otkrivao, tj.da svima bude vidljiv moj br.mobilnog, ja sam ga obrisala da se to ne bi ponavljalo... E problem je što je on bio moja e-mail adresa, pa sad berem kožu na šiljak. Pomagajte ako ste ljudi!

Sta se bre koji ***** bunis mozda ti neko i greskom uplati dopuno u zamenu za hot slike :D

Imam luzerski problem. Evo ovako: živim na selu, a škola mi je u gradu. I tako sam se ja u prvoj godini veoma sprijateljio sa likovima tamo, i shvatio sam koliko je moje selo "selo", odnosno koliko su deca (momci/devojke) retardirana. Znao sam ja to sve vreme, ali sam dobio potvrdu tada. No dobro. Sve je to lepo išlo dok nije došao letnji raspust. Dakle, ne idem više u taj grad jer nemam nikoga tamo a i niko me ne zove. Da. Odjednom svi gledaju svoje dupe, ne sete me se nikada, ma ništa. Kao da sam ja bio neki prolaznik, jednom im rekao "ćao" i eto. Ljudi, ja sam sa njima imao masu izvandrednih momenata, a i oni su sa mnom. Ali ne, oni gledaju samo svoje dupe. Što je razumljivo, ali nije u redu. Bilo bi to lepo i mene ne bi zanimalo njihovo neinteresovanje za mene da se slična stvar ne dešava kod mene u selu. Izlazio sam nekoliko puta, ali ništa. Iako sam neka vrsta V.I.P-a, boli ljude rac za mene. Na prvi pogled se čini da samo želim pažnju, ali fora je što sam mnogo sam i usamljen u poslednje vreme. Sam - nemam nijednog prijatelja (u punom smislu te reči). Usamljen - moji stavovi prema stvarima su veoma različiti od stavova drugih. Eto, ovaj je.beni problem mi ide kroz glavu već mesec dana. U stvari, ni sam ne znam tačno šta je problem, nego se ovde jadam jer me ljudi ne znaju :mrgreen: eto, našao sam svoju ultimativnu slabost, samoću.

mada me je ta ista samoća naterala da napišem gomilu lepih pesama :ok: koje opet niko ne čita, ali ybg
ne mogu da verujem kakav sam luzer ja looooooool

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back