Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Math je realno jedan od gotivnijih forumasa, svakako jedini genije koga sam upoznao

Realno, mozda je vreme da se i ostatak zaputi putem rla, posto ostaju samo kreteni na ovom pdfu

Juzera nema, meta nema, dala nema, hatorke nema, limun se na kratko pojavi, akuta je sve redje tu

Od gotivnijih ljudi ovde bleje samo tiori, apsolut i diretk, ostali su smaraci

Math je realno jedan od gotivnijih forumasa, svakako jedini genije koga sam upoznao

Realno, mozda je vreme da se i ostatak zaputi putem rla, posto ostaju samo kreteni na ovom pdfu

Juzera nema, meta nema, dala nema, hatorke nema, limun se na kratko pojavi, akuta je sve redje tu

A ja? :)

Koji rl? :lol: Nasao sam drugu zanimaciju na netu. :D
Ovaj pdf me mega smorio,sve neke prazne price,plitak humor,podjebavanja novih jer su se stari slizali svi jedni sa drugima. Nigde neka carka da izbije,nigde nista,vec samo prasling i slipi pale ovu zagorelu omladinu,ova zagorela omladina kao zivi do jaja,bole ih *****,pije se svaki dan,drogira se ,prosipaju se neki fazoni na nivou predskolskog,spopadaju se klinke na netu... Jos samo posle dodju forumski bodi bilderi,internet kazanove i na kraju svi se svima uvuku u cmar. Jupi za forum pdf teen. Ko ce to sve da cita stvarno ne znam,ali ja necu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back