Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da sam jako mrsava...visoka sam 166...a imam 50kg...pokusavala sam da se ugojim al mi ne ide...ne mogu da jedem nasilu da bih se ugojila...:sad2:

Imas normalnu kilazu za tu visinu i mojne da seres da se gojis. Jes cula?

@kako se nezdravo ugojiti? pa to je lako,sedi samo i nista nemoj raditi i lepo krkaj i za par meseci iskocice ti ogromna stomacina i *****ces svaki 10ti dan u nedelji.

Тинејџери, чупкате ли обрве? :lol:
Озбиљан сам, стварно ме интересује.

ja da :lol:
meni se obrve spajaju kao onoj zloj bebi iz simpsona.
ka da si markerom povukao :lol:

mene toliko i ne mori koliko zene sa kojima sam.
svaka kod koje prespavam dodje na genijalnu ideju da mi "uradi" obrve :zblesav:

znaci pre cu da se gruvam 3 meca sa nekim ko je iznad moje kategorije nego onaj bol da osetim.
prilicno kukajuci prolazi moje cupkanje obrva :rumenka:

znaci pre cu da se gruvam 3 meca sa nekim ko je iznad moje kategorije nego onaj bol da osetim.
prilicno kukajuci prolazi moje cupkanje obrva :rumenka:

Нисам знао да баш толико боли.
Мени нису састављене али су поприлично густе, све су прилике да ћу их и ја морати мало "уредити". :(

Нисам знао да баш толико боли.
Мени нису састављене али су поприлично густе, све су прилике да ћу их и ја морати мало "уредити". :(

pa paz, nije to neki bol cim tolike zenetine to rade. sto na obrvama sto po ko zna kom delu :P
meni jednostavno "ne odgovara" taj bol.

da mi je polupana njuska, da iscasim nogu ili krene zub da me otkida nije mi toliko strasno kao to.dlaka po dlaku

Secam se pre kad su na forumu pljuvali nekog lika sto skracuje obrva, a gledaj sta ga ih sad to radi... :lol: Najjaci je ovaj apsolut, secam se kad je postavio sliku (ako je to bio on) kao neki mafijas, madafaka, a gledaj ga... hihihi :rumenko:

meni obrve rastu cudno,pogotovu krajevi koji su retke i svaka dlaka vuce svoju stranu,tako da kad se sisam samo kazem frizerci da potkrati coskove kako bi bile simetricne posto su asimetricne. Imam i ja malo dlacica izmedju obrva ali ih ne diram jer se ne primecuju,a ako bi ih skratio onda bi bile jos gusce i izrazenije.

Isto... I nekako mi se cini kao da imam dugacke dlake na obrvama, ili mi se samo cini... :lol:

Ne cupam, samo ih ponekad cesljam..
mesic_cesljaobrve2_opatija2-080409_ZeljkoSop_cropix_v.jpg

Devojka mi zamera što imam bivšu kao prijatelja....mislim,glupost....čista ljubomora...šta vi mislite o tome,i da li vam vaši partneri prave frku oko toga?:worth:

pa paz, zamerace ona tebi svasta. sad je to neka bivsa, a posle ce i za svaki lajk i koment,na svaki sms...
to kada krene kraja nema. ili zaseces u pocetku ili ode mas' u propas' :cool:

Evo clanovi moji ovoga foruma ja imam jedan ebeni problem...

Vec nedelju dana spavam svega 3 ponekad 4 sata nocu. Legnem u 11 u nadi da cu se uspavati ranije, ali ne, uspavam se 3-4, a onda se probudim u 7... Jos sam sad jutarnja smena, ne znam gde se nalazim u skoli.... Help me... Mleko ne pomaze, tusiranje ne pomaze, apsolutno sve sam probao sem tabletica....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back