- Poruka
- 60.291
aj što sam ja na tinejdžerima nego ti mator konj![]()
pa ja video nova tema pa mahinalno otvorio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj što sam ja na tinejdžerima nego ti mator konj![]()

najlosiji moguci savet!!!!!
Mislim da sam jako mrsava...visoka sam 166...a imam 50kg...pokusavala sam da se ugojim al mi ne ide...ne mogu da jedem nasilu da bih se ugojila...![]()
Pa otvarala teme, kazem ti...citas li ti sta ja pisem, alo![]()

ajmo "alkosi"kako da se resim glavobolje posle sinocnog izlaska?

Mislim da sam jako mrsava...visoka sam 166...a imam 50kg...pokusavala sam da se ugojim al mi ne ide...ne mogu da jedem nasilu da bih se ugojila...![]()

Тинејџери, чупкате ли обрве?
Озбиљан сам, стварно ме интересује.

znaci pre cu da se gruvam 3 meca sa nekim ko je iznad moje kategorije nego onaj bol da osetim.
prilicno kukajuci prolazi moje cupkanje obrva![]()

Нисам знао да баш толико боли.
Мени нису састављене али су поприлично густе, све су прилике да ћу их и ја морати мало "уредити".![]()

Тинејџери, чупкате ли обрве?
Озбиљан сам, стварно ме интересује.
Najjaci je ovaj apsolut, secam se kad je postavio sliku (ako je to bio on) kao neki mafijas, madafaka, a gledaj ga... hihihi 
meni obrve rastu cudno,pogotovu krajevi koji su retke i svaka dlaka vuce svoju stranu,tako da kad se sisam samo kazem frizerci da potkrati coskove kako bi bile simetricne posto su asimetricne. Imam i ja malo dlacica izmedju obrva ali ih ne diram jer se ne primecuju,a ako bi ih skratio onda bi bile jos gusce i izrazenije.

E, takve bih ja obrve osisao sa onom masinicom. Ja ne znam kako ga ne nerviraju onakve obrve?Devojka mi zamera što imam bivšu kao prijatelja....mislim,glupost....čista ljubomora...šta vi mislite o tome,i da li vam vaši partneri prave frku oko toga?![]()

Ej,jaooo...pa izvini Direkte....jao...jako mi je zao...pu majku ti trolovsku

pu majku ti trolovsku
devojcica se sprda malo
to su te godine ,opusti se![]()