Ja imam jedan problem, ali nemojte odmah da me napadate....XD pre oko 1,5 godinu poceo je da mi se svidja jedan profesor. Tada sam mislila da je u pitanju samo neka prolazna faza i kao procice me to brzo...medjutim, nista od toga... sada, godinu i po kasnije nenormalno mi se svidja, da ne kazem da ga mozda i volim, svakako sam zaljubljena preko glave. Stalno razmisljam o njemu, razmisljam da li bi nesto bilo moguce, ima li nade... Inace, nista mi ne predaje, ali razlika u godinama je poveca, ja imam 18, on 48....mada, opet nije da mi smeta... pored svih njegovih osobina, covek je svakako i lep... Naravno da shvatam da nema nikakve buducnosti sa njim, ali jako bih volela da nesto bude sa nama.... a zaista mi odmaze i to sto znam da i on sam nije potpuno ravnodusan prema meni...na odmorima vidim da me odmerava, gleda ka meni, i sl..plus oboje se bavimo muzikom na neki nacin, a kako ga imam na fb ja njemu i on meni lajkuje neke stvari, jednom mi je cak i uzivo rekao kako su mi pesme zaista dobre, a ja kreten, koliko sam stidljiva nisam znala sta da kazem, promrmljala sam nesto tipa hvala i pobegla, i non-stop zalim za tim trenutkom..jako bih volela da zapocnem bar neki razgovor sa njim, celoj skoli to ide od ruke, nemate pojma koliko je to opusten lik, a ja ovako stidljiva, nemam pojma kako da nesto sama preduzmem, kako da mu dam do znanja da mi se dopada, pa makar nista ne bilo... uh...ne znam sta da radim...zaista sam u dilemi....sta ako makar nakon 4. godine moze da bude nesto...sta ako?? sta ako??? uff....