Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako si ti puna predrasuda prema meni.
kako ti mene shvatas preozbiljno
Tvoja ja sam Rambo taktika ce tek da urodi plodom.
znam da oce,zato i kazem
Isusova taktika pali kod pametnih i razumnih ljudi
a odlika pametnih i razmunih ljudi je da podjebavaju druge bez ociglednog razloga?
right
a kod budala jedina taktika je udri prvi
kad si u rimu,ponasaj se kao rimljanin

uradi to nekom muskarcu i ako te mrzi dala si mu povod da te mlatne
sreco,nisu svi psiho kao ti
a kod devojcica ce da to iskoristi kao povod za ismevanje
.
vec je ismeva,right?
sta onda ima da izgubi?
Ako te neko mrzi i ponizava zato sto mu se moze,onda ces i dobiti objasnjenje zato sto mi se moze i nisi nista uradio
ne ide to tako
bila sam u obe pozicije i drkadzije i drkanog i kako to ide
kad naviknes da nekog drkas,a da on pri tome ne pruza otpor,to sto on digne glas ce te zbuniti
a +,drkadzije su po pravilu pune kompleksa,i nisu toliko sigurni u sebe
,a pretnje nece nikada da urode plodom
gde sam ja spomenula pretnje?
Sta ti vredi sto znas sta je problem ako resavas posledicu,a ne uzrok?
pa nije ona njoj jebeni psihijatar
a i kazi mi,u tim godinana...hm...15 godina...deca vredjaju jedna druge iz razloga koji su mnogo duboki,komplikovani i racionalni??
ne,nego opet,zato sto im se moze
svako ko je isao u normalnu osnovnu skolu moze tome da posvedoci
J
ak stav i Rambo ponasanje nikada nece da zaplase protivnika,vec ce samo da produbi jaz izmedju vas i neprijateljstvo da bude jos vece i gore.
a ulazenje u guzicu ce od tebe napraviti jos vecu pickicu,i ispasces jos veci parazit u ocima "protivnika"

bla,ostalo me mrzi da citam,verovatno je jos neki savet iz Novog Zaveta

i za kraj,zbog cega da ona salje razne spijune i ostale gluposti,kad moze da skupi muda direktno pita u cemu je problem(sto sam izmedju ostalog i predlozila) i dobije direktan odgovor
msm,sto,kad mozes da se ponasas kao pickica?

Poslednja izmena:
Kod mene u odeljenju ima jedna devojka koja me mrzi iz meni nepoznatih razloga.
zanci ona tako ima neke glupe komentare (nezrele i bezobrazne) Ja ne zelim da stvaram konflikte nisakim.
Ona jednostavno misli da je uzasno bolja i pametnija od mene; neznam mozda je ljubomorna pa me spusta (ali bre ja sam takav karakter da me zabole k**ac za necije misljenje). Xe xe mozda je i zato sto sam ja strelac a ona blizanac... :D jednostavno znaci se ne slazu...
Sta vi mislite

blizanac i strelac se slažu

blizanac i strelac se slažu

Ovo potvrdjujem, ogroman broj bliskih mi ljudi je strelac u horoskopu, pa i buduci kum
Msm vatra i vazduh...

pa nije što, strelac može sa svima :)
bikovi su u redu, ja njih volim mada obično nije obostrano

I ovo potvrdjujem
Meni je cale bik, pa mos da zamislis :lol:
Mada nemam neku preteranu simpatiju prema njima, preterano su impulsivni, msm za njih ne valja

brzo kucam i nemam nameru da na obicnom forumu izrazavam svoje znanje srpskog jezika kad ... u drugim prilikama vrlo dobro pazim na gramatiku, mislim da ovakav vid komunikacije ne zahteva preterano bavljenje pravopisom i praopisnim greskama...
to je stvar navike kad znas. :P
pa nije što, strelac može sa svima :)
bikovi su u redu, ja njih volim mada obično nije obostrano
Moj deda je bik,a keva strelac ocas posla se posvadjaju,oboje tvrdoglavi i lako se uvrede.

file.php

sala mala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back