Prasling
Ističe se
- Poruka
- 2.675
nemamo drzavu,nemamo jedinstvenu crkvu,a ni narod zasto bi onda morali i da znamo jezik kako treba?
bas zbog toga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemamo drzavu,nemamo jedinstvenu crkvu,a ni narod zasto bi onda morali i da znamo jezik kako treba?

izvini gd sam pogresila?
kako ti mene shvatas preozbiljnokako si ti puna predrasuda prema meni.
znam da oce,zato i kazemTvoja ja sam Rambo taktika ce tek da urodi plodom.
a odlika pametnih i razmunih ljudi je da podjebavaju druge bez ociglednog razloga?Isusova taktika pali kod pametnih i razumnih ljudi
kad si u rimu,ponasaj se kao rimljanina kod budala jedina taktika je udri prvi
sreco,nisu svi psiho kao tiuradi to nekom muskarcu i ako te mrzi dala si mu povod da te mlatne
.a kod devojcica ce da to iskoristi kao povod za ismevanje
ne ide to takoAko te neko mrzi i ponizava zato sto mu se moze,onda ces i dobiti objasnjenje zato sto mi se moze i nisi nista uradio
gde sam ja spomenula pretnje?,a pretnje nece nikada da urode plodom
pa nije ona njoj jebeni psihijatarSta ti vredi sto znas sta je problem ako resavas posledicu,a ne uzrok?
a ulazenje u guzicu ce od tebe napraviti jos vecu pickicu,i ispasces jos veci parazit u ocima "protivnika"ak stav i Rambo ponasanje nikada nece da zaplase protivnika,vec ce samo da produbi jaz izmedju vas i neprijateljstvo da bude jos vece i gore.
boldovano ti je u mom citatu
Kod mene u odeljenju ima jedna devojka koja me mrzi iz meni nepoznatih razloga.
zanci ona tako ima neke glupe komentare (nezrele i bezobrazne) Ja ne zelim da stvaram konflikte nisakim.
Ona jednostavno misli da je uzasno bolja i pametnija od mene; neznam mozda je ljubomorna pa me spusta (ali bre ja sam takav karakter da me zabole k**ac za necije misljenje). Xe xe mozda je i zato sto sam ja strelac a ona blizanac...jednostavno znaci se ne slazu...
Sta vi mislite
blizanac i strelac se slažu
i to ne da se slažu nego naš šta

blizanac i strelac se slažu
pa nije što, strelac može sa svima
bikovi su u redu, ja njih volim mada obično nije obostrano

Overu, do juče si pričao kako si svoj problem u školi rešio tako što si se ošišao na ćelavo i pobio se s glavnom facom
šta je sad ovo?
Sta mislite o vagama?
to je stvar navike kad znas.brzo kucam i nemam nameru da na obicnom forumu izrazavam svoje znanje srpskog jezika kad ... u drugim prilikama vrlo dobro pazim na gramatiku, mislim da ovakav vid komunikacije ne zahteva preterano bavljenje pravopisom i praopisnim greskama...

Moj deda je bik,a keva strelac ocas posla se posvadjaju,oboje tvrdoglavi i lako se uvrede.pa nije što, strelac može sa svima
bikovi su u redu, ja njih volim mada obično nije obostrano
ne volim ih, potuljene, mlitave
mada mnogo vaga i ne znam
volim device
to je stvar navike kad znas.
Moj deda je bik,a keva strelac ocas posla se posvadjaju,oboje tvrdoglavi i lako se uvrede.
koji animal mix, na sta onda ti licis?
na minotaura!