Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alkoholno pice! kako svira bas ako nije narkomanka ili alkoholicar ili pak radodajka? Muzicari, a da nisu nesto od ovog troje je nemoguce. znaci kupi kondome,neku zestinu i paket vutre i eto,imas sve tri oblasti pokrivene i sacuvala si cast. Moj cale kaze da su kod njega u srednjoj kupovali ljudima nosu i unutra stave cigare ili neke gluposti sto moze da iskoristi,jer zaista je kretenski nesto smisljeno kupovati osim ako nije neko tozla ili srebro. koji ce meni **** parfem,kupka,dezodorans,sminka ili nesto takvo? Daj brate love ili nemoj mi doneti nista,moze neko pice ili nesto da se drogiramo da me ispostujes ili ako ti je glupo da dodjes praznih ruku,a neki drugi pokloni bi me samo uvredili ili bi mi pravili krs po kuci. Jedino bi doslo u obzir da mi neko kupi neku knjigu od Marka Vidojkovica ili od Bukovskog,ostalo mi ne treba.

dobro, ne mari, ti imaš kefalo

ontopik
Pa dobro eto, kako da skupim volju xD

nikako nećeš da je skupiš sad kasno si se setio
bolje skupi muda i suoči se sa tim da ćeš ubrzo da prosiš ili da se baviš nekim dno dna poslom, živiš u budjavoj adaptiranoj garaži i de god da kreneš nosićeš sa sobom svu svoju imovinu
no ne mari, verovatno ću i ja
mada ja uvek mogu da se udam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back