Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma dje iz istog odeljenja,dva puta! jednom u osnovnoj,i jednom u srednjoj..
e pa ne znam ja sta je za tebe realno,ja sam imao 4 druga u razredu i sve ostale devojcice :mrgreen:

Frizerski ili cvećarski smer ? :think:

kod nas u gimnaziji u drustvenom smeru ima po 4-5 decaka....izuzetak je jedno odeljenje cetvrtaka i jedno drugaka...tako nesto cini mi se...njih ima lapo-lapo...

Kod mene u odeljenju ima jedna devojka koja me mrzi iz meni nepoznatih razloga.
zanci ona tako ima neke glupe komentare (nezrele i bezobrazne) Ja ne zelim da stvaram konflikte nisakim.
Ona jednostavno misli da je uzasno bolja i pametnija od mene; neznam mozda je ljubomorna pa me spusta (ali bre ja sam takav karakter da me zabole k**ac za necije misljenje). Xe xe mozda je i zato sto sam ja strelac a ona blizanac... :D jednostavno znaci se ne slazu...
Sta vi mislite kako da resim situaciju s njom?

zanci ona tako ima neke glupe komentare (nezrele i bezobrazne) Ja ne zelim da stvaram konflikte nisakim.
Ona jednostavno misli da je uzasno bolja i pametnija od mene; neznam mozda je ljubomorna pa me spusta (ali bre ja sam takav karakter da me zabole k**ac za necije misljenje). Xe xe mozda je i zato sto sam ja strelac a ona blizanac... :D jednostavno znaci se ne slazu...

sipaj joj misomor u sok

moj ti je savet da pogledas malo gramatiku maternjeg jezika

wow! svaka cast na savetu , pokusacu... hvala!!
sreco,poslusati njega po bilo kom pitanju osim,mozda,kako biti najnamrgodjeniji lik na svetu,ti je ravno socijalnom,emoptivnom i svim drugim samoubistvima

cura te drka zato sto joj se moze,ti budi direktna i pitaj je koji je njen problem,i verovatno nece znati sta da ti kaze
a i ako ti kaze,saznaces u cemu je problem

jos nisam videla da je ta isusovska taktika-ti mene kamenom,ja tebe lebom- uspela,samo moze da se desi da kamenje bude vece

sreco,poslusati njega po bilo kom pitanju osim,mozda,kako biti najnamrgodjeniji lik na svetu,ti je ravno socijalnom,emoptivnom i svim drugim samoubistvima

cura te drka zato sto joj se moze,ti budi direktna i pitaj je koji je njen problem,i verovatno nece znati sta da ti kaze
a i ako ti kaze,saznaces u cemu je problem

jos nisam videla da je ta isusovska taktika-ti mene kamenom,ja tebe lebom- uspela,samo moze da se desi da kamenje bude vece
kako si ti puna predrasuda prema meni. Tvoja ja sam Rambo taktika ce tek da urodi plodom. Isusova taktika pali kod pametnih i razumnih ljudi,a kod budala jedina taktika je udri prvi. uradi to nekom muskarcu i ako te mrzi dala si mu povod da te mlatne,a kod devojcica ce da to iskoristi kao povod za ismevanje. Ako te neko mrzi i ponizava zato sto mu se moze,onda ces i dobiti objasnjenje zato sto mi se moze i nisi nista uradio,a pretnje nece nikada da urode plodom ukoliko nesto ne uradis (obicno nasilno)! Sta ti vredi sto znas sta je problem ako resavas posledicu,a ne uzrok? Jak stav i Rambo ponasanje nikada nece da zaplase protivnika,vec ce samo da produbi jaz izmedju vas i neprijateljstvo da bude jos vece i gore.
Uzrok je ljubomora,predrasuda ili neki tvoj gest. Ponasanje moze da se koriguje,ali ako je neko ljubomoran tu pomoci nema osim da se ucvrsis u sredinu,jer ako te svi vole niko nece da te zaebava i plus okreces isti mac ka osobi koja salje jer je ona sada ta koja pljuje nekog ko je kul i na kog je ljubomorna.Ako neko ima predrasudu prema tebi jedini nacin da je ispravis jeste da je impresioniras i razuveris nekim delom ili recima. Kad bi svi slusali tebe,napolju bi se vodio rat. najbolji nacin da od neprijatelja,napravis prijatelja je da mu uradis neku uslugu i da na svaku njegovu provokaciju budes miran i da gasis vatru i da budes veseo jer ljudi na osmeh reaguju osmehom,a na ljudnju strahom ili agresijom. Devojcice, slusaj ti moj savet. Ne mozes ljudima prici bilo kako,jer mnogo stvari zavisi od starta. Ako vec hoces da pricas sa njom nadji je samu i budi mirna kad je budes pitala,nemoj da sizis,onda ce ti ukratko reci sta je problem, a ti izrazi zelju da zelis da saradjujes ili cak da budes bliza sa njom,zovi je na kafu(ne kod tebe) da popricate ili sta znam. Najsigurnije je da posaljes spijuna da ispita zasto ima pik na tebe pa onda da delujes. Srecno!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back