Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto nikad sa curom iz odeljenja?

evo cura da ti kaze- zato sto je to glupo, neka vrsta incesta za mene... Jbte odeljenje ti je k'o familija, ja vise vremena u toku dana provedem sa njima nego sa rodjenim bratom... i ako sutra ispadne neko sra.nje izmedju vas dvoje odeljenje treba da se podeli ... zamisli da se posvadjate ili je prevaris i prestanete da govorite jedno sa drugim... treba ceo zivot da dolazis na mature i da je mrsko gledas... zajebi... ako neces da je zenis, ne pokusavaj... :D

evo cura da ti kaze- zato sto je to glupo, neka vrsta incesta za mene... Jbte odeljenje ti je k'o familija, ja vise vremena u toku dana provedem sa njima nego sa rodjenim bratom... i ako sutra ispadne neko sra.nje izmedju vas dvoje odeljenje treba da se podeli ... zamisli da se posvadjate ili je prevaris i prestanete da govorite jedno sa drugim... treba ceo zivot da dolazis na mature i da je mrsko gledas... zajebi... ako neces da je zenis, ne pokusavaj... :D

Ajd, da ispeglam malo post

ova izjava ne pije vodu, prosto zato što je odeljenje daleko od bilo kakve familije, i reći da bi veza sa drugaricom iz odeljenja bila incestuozna je, najblaže rečeno - smešna.

Poslednja izmena:
Primer:
moj ortak bio sa likusom iz razreda nekih mesec-dva, prevario je ,raskinuli,nisu pricali 3 nedelje..posle su zaboravili sve,i opet dobri drugovi

na osnovu ovoga razmisli sta zelis...tj drugi primeri su isto dobrodosli da izvuces sredinu,i da ucinis ono sto mislis da je najbolje

e ja imam primer br 2: :lol:

na kraju 8. su se dvoje smuvali i to nisu ni bili zajedno, nego samo 2,3 puta na nekim zurkama i izlascima, i na kraju kad mu je ortakinja rekla da nece vise tako, prestali da pricaju, nisu pricali 2 meseca, posle se vec skola zavrsila, ali i dan danas kad se sretnu na ulici okrecu glave :lol: valjda njega blam xD
jos to niko nije ni znao (sem mene naravno xD)..a tek da su ostali znali..pa msm da ovaj ni u sk. ne bi smeo da dolazi :D xD

Bas zato sto toliko vremena provodite zajedno i toliko se poznajete i postoji sansa da se svaka svadja okonca dobro...ja ne poznajem ni jednu osobu, a da je i dalje u svadji sa drugom/drugaricom iz osnovne...osim ako se nisu posvadjali pred kraj 8. tad postoji sansa da su syebani za vek vekova amin...

Moj savet je da je samo muvas, ne da je odma' ptias da se smuvate vec da je postepeno muvas...pricaj joj nesto duhovito, teraj je da se smeje, neka te zavoli...a kad te zavoli tad je ptiaj da budete zayedno...inace, ovo pitanje je odavno pocelo da me nervira, ako ne znate i ne smete da muvate ribe onda ih ni nemojte muvati, sacekajte koju god. ako treba i kad dobijete samopouzdanje onda krenite sa tim...a ne da smarate postene ljude sa foruma... :P

koga boli tuki za neprijatne situacije,na greskama se uci,ako ne dozvoli da pravi greske posle ce da posustane pred nekim vecim preprekama.
nekad treba slediti svoj (ne)zdrav razum,nekad srce.
Nek vidi sta mu daje odgovor na ovo pitanje..razum ili srce,i onda nek uradi ono sto on misli da je dobro za njega..trenutno.. ko jebbe buducnost

koje proseravanje :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back