BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
Hahah ja sam sabijao u osnovnoj nikad ispod 4... Sad mi je prosek oko 3.80,osnovna je smesna koliko je laka...
pa dobar si ti sta oces vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahah ja sam sabijao u osnovnoj nikad ispod 4... Sad mi je prosek oko 3.80,osnovna je smesna koliko je laka...
E, dajte mi neku dobru sliku nekog lika iz crtaca...vi forumasi se najbolje razumete u to, aj' pomozite...![]()

dzoni bravo![]()
![]()
http://www.google.com/imgres?imgurl...1&ndsp=11&ved=1t:429,r:5,s:0&biw=1024&bih=491

ne zajebavam se...jos su svi odusevljeni slikom hah
Je*bale ih sve redom na jbn-om fejsu jbn-e slike iz jbn-ih crtaca!!
sta su se svi primiliiii o_O

Nzm sta da upisem posle osnovne ili jos gore sta uopste da radim u zivotu...
Kontam da ce se sada tu naci neko ko ce reci jao velikog li problema, jos si osnovna skola itd ... Ali ja sam jako ne odlucna i nista mi ne pada na pamet...
Kod nas u gradu nije veliki izbor...
Imamo: gimnaziju, medicinsku, tehnicku, poljoprivrednu i zanatsku skolu...
Ja jednostavno nemogu da se odlucim sta bih radila u zivotu...
Ali kao verovatno vecina njih zelali bih da se preselim negde u neki veliki inostrani grad... Prvo sam razmisljala o medicini, ali msm da nsm bas za to jer sam previse emotivna i panicarka...
Inace dugo mi je zelja bila da postanem policijski inspektor, ali sad vise nije nesto popularno kod mene. xD Volela bih da putujem svetom, pa sam razmisljala o nekoj visoj turistickoj, ali naravno jos neki fakultet pored...
Sve razmisljam da upisem srednju medicinsku za farmaceuta pa kasnije neki drugi fakultet...
Ljudi pls pomozite...
Znm da cete reci da ima jos par meseci i tako to...Da sama resavam svoj poblem...
Ali ako ima neko nesto pametno da mi kaze HVALA....

pod 2) crtaj mushko i zhensko u vojnichkim uniformama
a pod 1) isto imam ideju al je preozbiljna pa cu je zadrzhati za sebe![]()

svidja mi se ideja pod 2.....mada volela bih da cuje i tu pod 1...

ovako...neko mi je hakovao profil na fb i onda sam pokusala preko gmaila da vratim lozinku...medjutim i tamo mi je neko promenio sifru i sad ne mogu da je vratim...znam onaj nacin da odgovorim na sigurnosno pitanje medjutim kad udjem tamo stoji mi samo da posaljem neko pitanje i neke gluposti...moj drug kaze da je neki obrazac promenjen?dajte help![]()

e pa bas ti tenki ju![]()