Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smeker
bob-the-builder.jpg

Je*bale ih sve redom na jbn-om fejsu jbn-e slike iz jbn-ih crtaca!! :poludeo:
sta su se svi primiliiii o_O

Meni je extra, manje guzatih i sisatih klinki koje mogu samo da gledam...a i stvar je u tome da jednu nedelju budu samo slike crtaca, ne mogu se setiti tacnog naziva tog postupka, nesto kao "nedelja crtaca" da se svi vrate u detinjstvo...blah

@Ghetto

Mogu ti ukradem foru? :lol:

Nemam nikoga od belgradjana u prijateljima, nece niko provaliti... :mrgreen:

@Vandal

Extra je, ali mislim da ne rade te slikice na fejsu... :/

Ovako...:P Nzm sta da upisem posle osnovne ili jos gore sta uopste da radim u zivotu...:P Kontam da ce se sada tu naci neko ko ce reci jao velikog li problema, jos si osnovna skola itd ... Ali ja sam jako ne odlucna i nista mi ne pada na pamet...:P Kod nas u gradu nije veliki izbor...:P Imamo: gimnaziju, medicinsku, tehnicku, poljoprivrednu i zanatsku skolu...:P Ja jednostavno nemogu da se odlucim sta bih radila u zivotu...:P Ali kao verovatno vecina njih zelali bih da se preselim negde u neki veliki inostrani grad... Prvo sam razmisljala o medicini, ali msm da nsm bas za to jer sam previse emotivna i panicarka...:D Gimnazija je znaci kod nas preteska (profesori)...A za ove tri nsm ni razmisljala...:P Inace dugo mi je zelja bila da postanem policijski inspektor, ali sad vise nije nesto popularno kod mene. xD Volela bih da putujem svetom, pa sam razmisljala o nekoj visoj turistickoj, ali naravno jos neki fakultet pored...:P Sve razmisljam da upisem srednju medicinsku za farmaceuta pa kasnije neki drugi fakultet...:P Ljudi pls pomozite...:P Znm da cete reci da ima jos par meseci i tako to...Da sama resavam svoj poblem...:P Ali ako ima neko nesto pametno da mi kaze HVALA....:)

ovako...neko mi je hakovao profil na fb i onda sam pokusala preko gmaila da vratim lozinku...medjutim i tamo mi je neko promenio sifru i sad ne mogu da je vratim...znam onaj nacin da odgovorim na sigurnosno pitanje medjutim kad udjem tamo stoji mi samo da posaljem neko pitanje i neke gluposti...moj drug kaze da je neki obrazac promenjen?dajte help:)

sledeci put ne otvaraj linkove kad ti neko bude slao....tipa: za brzi facebook, i sl....
i ne stavljaj istu sifru na fb i na e-mail....

pogledajte ko vam gledo profil,pogledajte ko bi da vam pusi,nadjite vlasnika tablica,novi chat i sl gluposti salju viruse,tako da i sledeci put kad dobijes isto obavestenje obavezno da otvoris i da se zarazis ponovo. Obavezno! Verovatno ti je i promenio i pitanje. Probaj ako imas rezervni email koji je povezan sa tim da posaljes zahtev da ti posalje novu sifru na taj drugi ako ti i on nije uhakovan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back