Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pogledajte ko vam gledo profil,pogledajte ko bi da vam pusi,nadjite vlasnika tablica,novi chat i sl gluposti salju viruse,tako da i sledeci put kad dobijes isto obavestenje obavezno da otvoris i da se zarazis ponovo. Obavezno! Verovatno ti je i promenio i pitanje. Probaj ako imas rezervni email koji je povezan sa tim da posaljes zahtev da ti posalje novu sifru na taj drugi ako ti i on nije uhakovan.

da....i pogledajte kako da hakujete neciji profil, radi sto posto....i te gluposti....promenite boju i izgled vaseg profila i tako to...
ja to zaobilazim u sirokom luku....

Sećam se kad sam čitao na netu da na fakultetu bezbednosti postoji udžbenik o odbrani, gde piše da su, citiram "OVK bile vojne jedinice na prostoru Kosova, koje su se borile za slobodu i demokratiju"

ludilo

Pa sta je tu cudno?Ovde kod nas se vise ne zna ko koga kerebeci...Ai u trendu je da se svako, pa i planinske plemenske jedinice predstavljaju kao borci za demokratiju, a mi kao poslednji antihristi.

e 'vako ajd pomazite...
drugarica koju neizmerno volim me vec drugi put gadno ispaljuje da mi se zeludac prevrnuo... Jednostavno ne kapiram sta se desava sa njom i ne znam sta da radim... znam da moram da pricam sa njom o ovome ali jednostavno ne znam sta da joj kazem jer ni sama ne znam sta osecam... inace sam tip osobe koji reaguje na prvu loptu i u principu da je neko drugi u pitanju ja verovatno ne bih vise rec progovorila sa tom osobom... ali izgleda da sam prema blizim prijateljima tolerantnija... tako... ajd saveti...

ista situacija bila pre dve nedelje samnom,znaci preslikano. Samo sto sam ja dozvolio vise ispala,a ne jednu kao ti. Covek cak nece samnom ni da prica na tu temu,cak sam ga jednom pokusao pitati i dobio sam odgovor znam sta hoces da me pitas,nemoj sad da mi kvaris vece neki drugi put cemo.I evo vec dve nedelje ne idem nikud i ne zovem ga uopste niti cu.

Znas kako ces...pridjes joj,pozdravis se i skrenes joj na problem da te ispalila i da te povredila i da vise to ne radi. ako se nasmesi i potapse te po ramenu,to je geacki fazon kao u redu je,ma nije to nista strasno,nema veze sto te nisam ispostovala odmah se okreni i idi jer ce te sjebati ponovo,a ako ti se izvini i obeca da nece vise to da radi onda nastavi druzenje. TE stvari je bolje saseci u korenu. Najvise mrzim kad se naljutim na nekog jer me zajebao a on se nasmesi,kao u redu je,nemoj da se zivciras i onda pocne pricati sa trecom osobom da me iskulira. To su fazoni geaka i takvi ljudi ce te opet sjebati.

pazite ovako, nas dve se ne znamo od juce, znamo se dugi niz godina (osecam se matoro kad ovo kazem, ali jeste tako) i zaista je sve bilo super do sad... onda je bila prva ispala i ja stvarno ne mogu a da ne kazem da sam olako presla preko toga jer da je neko drugi bio na njenom mestu ja ga vise ne bih pogledala a kamoli pricala ili ostala u dobrim odnosima, i sad posle svega ovo... majke mi, ja bi za nju i bubreg dala a ovako mi se vraca... zeludac mi se prevrce zaista... i jos vise me nervira sto svi znaju za ovu ispalu, provalila sam danas da me onako dobro posmatraju i na neki nacin cekaju moju reakciju jer znaju kakva sam po tom pitanju...

treba oprastati...
Baš i ne treba opraštati, što više opraštaš više će neko da te ****, a onda dolaziš u situaciju da te svi jebu i da ispadaš magarac jer si dobra duša.
Ako je i nekome stalo do tebe taj neko ti neće praviti svašta pa da mora posle da ti se izvinjava ili da mu praštaš, a ko to stalno radi jednostavno nije zaslužio tvoje društvo.
I treba s vremena na vreme malo promeniti društvo ili laditi neke osobe koje te konstantno zajebavaju.

ljudi, imam problem :mrgreen: imam traumu od informatike, fobiju od knjige :lol:

za sutra treba da naucim 120str, iam kontrolni..e sad, za nekih sat ipo idem na slavu :lol: i sta da radim :mrgreen:
ako odem na kontrolni - kec, ako ne odem u skolu - opet kec jer sam pobegla sa kontrolnog ^__^
e sad, vec imam jednog keca od ranije o_O tako da ce sutra slobodno moci da mi zakljuci ocenu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back