Rajchen0slavko'
Početnik
- Poruka
 - 1

Imam problem, toliki sam shaban da ne znam da stavim avatar na ovom krajnje jednostavnom forumu... :]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pomozite 

brate...ako TI ne znas kako da joj pomognes...poke.njam ti se na vezu...

Imam devojku koja je u poslednjim danima veoma neraspolozena....U nedelju nam je 5meseca, Sta vi mislite kako da je oraspolozim za tad? Sta da uradim da je malo odvucem od tog silnog njenog nerviranja...Nervira se zbog nastavnica,sestre,drugova...Ima neku razrednu koja je uopste ne voli, kritikuje je na svakom koraku iako nije nista uradila lose... Ima stariju sestru sa kojom se uglavnom svadja zbog kompijutera.... Help!Pomozite
![]()
![]()

Ja sam puko i ne verujem sta sam sve u stanju da uradim, da mi je neko pricao pre par dana da cu nekoj ribi da posaljem pismo na kucnu adresu i objasnim joj sta osecam prema njoj rekoh bi da je luuud a jos ludja je ona kojoj se to dopalo i koja je odusevljena time...strasne stvari mi se desavaju u zadnje vreme ***

uhhhh,imala sam slicna iskustva,samo j jednom moj cale uze to pismo iz sanduceta umesto mene,znate dalje sigurno.. -.- .....![]()
Sram te bilo!
Vidis sta se desava kad ne proveravas sanduce.xD
veruj mi,od tad,kada god izlazim ili ulazim u zgradu,proveravam sanduce,cak i kada odem do trafike koja se nalazi u susednom ulazu,proverim kad izlazim,proverim kad ulazim o.O navika losa ostala...

Imam devojku koja je u poslednjim danima veoma neraspolozena....U nedelju nam je 5meseca, Sta vi mislite kako da je oraspolozim za tad? Sta da uradim da je malo odvucem od tog silnog njenog nerviranja...Nervira se zbog nastavnica,sestre,drugova...Ima neku razrednu koja je uopste ne voli, kritikuje je na svakom koraku iako nije nista uradila lose... Ima stariju sestru sa kojom se uglavnom svadja zbog kompijutera.... Help!Pomozite
![]()
![]()
 mada mozes da joj platis i masazu