Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar nisi vec imala tu naviku, msm ono, tromesecje, salju se ocene...ja tu oko tog perioda maltene kampujem u sanducetu... :ceka:

nama ne salju postom ocene,imamo elektronski dnevnik,i na sajtu skole mozes da vidis ocene....msm treba ti neka sifra koju dobijes na pocetku skolske godine,naravno,ja sa uvek pobrinem da papiric sa tom sifrom miteriozno nestane :D

Molim vas pomozite mi.Ja sam 8. razred,i jos od pre 5 godina imam velike konflikte sa decom.Cak sam i promenio skolu u 5. razredu,ali mi je i ovde lose.Svi me muce,biju,sutiraju...NE MOGU TO DA izdrzim.Zbog ovoga sam jos odavno izgubio detinjstvo,a nevin sam.Vise se ni osecam kao da imam 14 godina,nego kao da imam 60 godina.Dugo se ne sastajem,jer nemam prijatelje,a jedine koje sam imao su se u stvari pretvarali da su mi prijatelji,iskoriscavali su me.Kada su me oni izdali,ja sam se osecao kao pas bacen na ulicu.Molim vas,dokle?!Ni psiholog,razredna ni majka ne mogu da ih zaustave.

Idi upisi se na neki sport i treniraj da se ispraznis a i nacices tamo ortake,nemoj ko oni ludi Ameri da dodjes jednog dana u sitaciju kada ti ih bude bilo pun k.urac i eksplodiras pa banes jednog dana u skolu sa pistoljem i pocnes da ih overavas sve redom :roll: i sve ti zavisi kako se postavis u drustvu ako se ponasas ko debil i pritom dozvoljavas da te svi maltretiraju oni ce to da koriste...ako si slab fizicki prvog ko te bode smarao dovedes nekog starijeg da mu zapreti uz par samara da ce zube sledeci put da mu skupljaju po ulici ako te pipne :ok:

Mada nista ti to ne vredi ako si ti psihicki sjeban jer to je gore nego da te fizicki maltretiraju.Idi kod psihijatra i pricaj sa njim bice ti lakse i obavezno se upisi na neki sport ;)

Poslednja izmena:
to getto :ok: u potpunosti se slazem sa tobom :)

poznato mi je ovo jako.....sto je getto rekao,zavisi kako se predstavljas u drustvu...kod mene u razred je prosle godine dosao jedan decko kojeg su posle par nedelja svi poceli da maltretiraju....zasto? decko je dosao,poceo da se predstavlja kao streber,na svakom velikom i malom odmoru on uci(i ako zna da se nista nece odgovarati taj dan) nizi je od svih nas dosta,i sammim tim,ne moze da se brani,bas zato je postao meta nasilnika...kaze da su ga i u prosloj skoli tako mucili,jednostavno,lose se predstavio,umesto da se sprijateljio sa navim drugarima iz razreda,on je poceo da se uvlaci nastavnicima....i da se izdvaja,sto je po meni sasvim debilno o.O i tako je ostavio los prvi utisak.....znaci....nesto u tvojoj komunikaciji sa njima ne valja....probaj to da promenis,ako poslusas getta,i upises se na neki sport,ti prvi pridji grupici ljudi,predstavi se,zapocni neku temu.....nemoj odmah da s epovlacis,da ne bi imao situaciju kao u skoli :ok:

Nikad mi bre nece biti jasni takvi likovi!
Ybt sa mnom u odeljenju je bio jedan klinac sa sela koji je imao svega 35 kg i to bukvalno! Ali ga je gotivila cela skola jer je bio mali ludak...zvali smo ga Hitler...:mrgreen:
A jadniji od njega ne moze da postoji...msm po izgledu i po parama...decko sa sela, ali se lepo postavio, na pocetku se(mislim barem) uvlacio nama jacima i mi smo ga zgotivili i posle nas svi ostali...

A inace slazem se sa ghettom, obavezno da upises neki sport...ja ti predlazem ili box ili kick-box...;)

P.S. Ako se postavis kao mucenik i streber to ces i biti...

to getto :ok: u potpunosti se slazem sa tobom :)

poznato mi je ovo jako.....sto je getto rekao,zavisi kako se predstavljas u drustvu...kod mene u razred je prosle godine dosao jedan decko kojeg su posle par nedelja svi poceli da maltretiraju....zasto? decko je dosao,poceo da se predstavlja kao streber,na svakom velikom i malom odmoru on uci(i ako zna da se nista nece odgovarati taj dan) nizi je od svih nas dosta,i sammim tim,ne moze da se brani,bas zato je postao meta nasilnika...kaze da su ga i u prosloj skoli tako mucili,jednostavno,lose se predstavio,umesto da se sprijateljio sa navim drugarima iz razreda,on je poceo da se uvlaci nastavnicima....i da se izdvaja,sto je po meni sasvim debilno o.O i tako je ostavio los prvi utisak.....znaci....nesto u tvojoj komunikaciji sa njima ne valja....probaj to da promenis,ako poslusas getta,i upises se na neki sport,ti prvi pridji grupici ljudi,predstavi se,zapocni neku temu.....nemoj odmah da s epovlacis,da ne bi imao situaciju kao u skoli :ok:

videcete vi kad on zaradi lovu pa kad pocne da se sveti,kad bude svojim ultra nabudzenim dzipom gazio sirotinju po ulici dok zuri da posalje najvecu fabriku u Srbiji u stecaj i otpusti sve radnike na ulicu da puse **** za lebac i da jedu iz kontenjera! Eh sto ja nemam neki dzip da gazim sirotinju... :cry:

Ma ne mora da znaci...koliko fakultetlija ima, a niko da nadje pos'o...samo jedan od njih hiljadu uspe da postane takav kakvim si ga ti opisao... :P

cuti ne drogiraj se 6,5 stanovnistva Srbije ima faks. Pola od toga ode iz zemlje ili ce otici,tako da ce biti posla za sve! Dzaba tebi i diploma Oksforda ko nisi snalazljiv. Kako bih voleo da imam dzip,privatizujem fabrike i otpustam narod! :)

Prvo skolski psiholog ti sigurno nece pomoci, jer u 99% slucajeva su te neke lude koje nista ne rade i kojima treba veca pomoc nego tebi... Drugo, nemoj to sve toliko da primas k srcu. Nisu ti slepci iz razreda najvazniji na svetu. Kao da je uopste vazno da li ces da im se dopadnes? Kad prestanes da mislim o njima i da im se uvlacis u dupe, vec kad se opusts i ponasaj se normalno i prihvatice te. Samo opusteno, kao da su ti oni neki faktor u zivotu? :roll: Sve sami napaljeni seljaci koji nose air max i misle da su frajeri.:dash: Bolje pokusaj da nadjes neko drustvo van skole koje ce ti odgovarati nego da se na silu trudis da se nekome dopadnes...

Poslednja izmena:
videcete vi kad on zaradi lovu pa kad pocne da se sveti,kad bude svojim ultra nabudzenim dzipom gazio sirotinju po ulici dok zuri da posalje najvecu fabriku u Srbiji u stecaj i otpusti sve radnike na ulicu da puse **** za lebac i da jedu iz kontenjera! Eh sto ja nemam neki dzip da gazim sirotinju... :cry:
ako mislis da ja sad njega ismevam jer stalno uci,ne! samo kazem da se toooliko odvojio da je dobio titulu cudaka.....imam drugaricu koja mozda 3 puta u polugodistidtu dobije manje od 5(to uglavnom budu cetvorke) ne secam se kada je dobila manej od 4,a jedna je od omiljenih u drustvu,ako stalno uci,ne znaci da ce je drustvo odbiti.....jednostavno,bitno je kako se predstavis....

ako mislis da ja sad njega ismevam jer stalno uci,ne! samo kazem da se toooliko odvojio da je dobio titulu cudaka.....imam drugaricu koja mozda 3 puta u polugodistidtu dobije manje od 5(to uglavnom budu cetvorke) ne secam se kada je dobila manej od 4,a jedna je od omiljenih u drustvu,ako stalno uci,ne znaci da ce je drustvo odbiti.....jednostavno,bitno je kako se predstavis....

Ali meni samo jedno nije jasno... Ako te drustvo odbija, tebi je u tom drustvu lose. Zasto ne traziti bolje nego gubiti vreme sa ludacima? Valjda drustvo trazis po sebi, po svojim osobinama. Ako nemate nista zajednicko, sto se truditi oko toga i menjati sebe po svako cenu? :think:

nema to veze sa skolom,problem je u stidljivosti ili u strogim roditeljima ili nedovoljno razvijenim socijalnim skillovima! Ako hoces da te svi prihvate,pricaj sa svima i ne seri.

Ali meni samo jedno nije jasno... Ako te drustvo odbija, tebi je u tom drustvu lose. Zasto ne traziti bolje nego gubiti vreme sa ludacima? Valjda drustvo trazis po sebi, po svojim osobinama. Ako nemate nista zajednicko, sto se truditi oko toga i menjati sebe po svako cenu? :think:
Eh kad bi to bilo tako lako! U svakom filmu vidis glavnog glumca koji je zajeban i jak ko crna zemlja i on je sav poseban,unikatan i faca i onda udje u bar i svi seljaci zato sto se razlikuje bi da ga sibaju i kinje,a on ih sve izlema. E isto tako je i u stvarnosti,ako udjes sam u bar i glumis ludilo ako nisi jak da budes nezavisan i nisi sposoban da isibas ceo bar trebas da se ponasas ko seljak! Samo zamenite rec bar sa odeljenjem! Druga stvar hoces da kazes da 30 ljudi odgovaraju jedni drugima,a jednom krelu ne odgovara niko i kako je on onda normalan?
ima jos dvojica njemu slicnih u razredu,sa njima se samo druzi.....a ostali samo gledaju kako da ih zezaju(ovu dvojicu manje,jer su od pocetka sa nama u rzredu) sad je ovaj novi zanimljiv...
ako hoces da budes normalan i kul hejtuj one koje svi mrze i ne druzi se sa pickama mislim muskim. dzabe njima sto se druze kad se druze sa mentolima ko i oni. Da se druze sa nekim ko je prihvacen u drustvu kao neka faca ili neko mudo i oni bi bili prihvaceniji!

u ostalom,kazes da si 8. razred,zavrsavas uskoro osnovnu,i kada krenes u srednju,predstavi se u nekom novom svetlu,ne kao neko koga svi rado muce,nego osoba sa kojom ce drugi zeleti da se druze....do tebe je....

Slazem se!!! CEkaj srednju.... Tako i ja cekam jer ni sad neam bas neke naj drugove:( Reci mi koliko si visok...Da li imas sve petice,si streber? Kako se predstavljas? Za vreme odmora sta radis? Za vreme casa? Ma uzivaj..... Nemoj da dozvolis da uticu na tebe.... Takav si kakav jesi i gotovo sigurno ce se naci neko ko ce te voleti takvog kakav jesi....Sta slusas Koju vrstu muzike, a koju vrsu muzike slusaju oni? Kako se oblacis? Samo pazi nije bitno dal si fizicki jak ili ne bitno je da oni ne uticu na tvoju pshixu da ti zbog njix POLUDIS ..... SAMO OSEX NA LICEEEEEeeeeee!!!!!!!!!!!!! Pozzzzzz MOje si godiste ;)

Slazem se!!! CEkaj srednju.... Tako i ja cekam jer ni sad neam bas neke naj drugove:( Reci mi koliko si visok...Da li imas sve petice,si streber? Kako se predstavljas? Za vreme odmora sta radis? Za vreme casa? Ma uzivaj..... Nemoj da dozvolis da uticu na tebe.... Takav si kakav jesi i gotovo sigurno ce se naci neko ko ce te voleti takvog kakav jesi....Sta slusas Koju vrstu muzike, a koju vrsu muzike slusaju oni? Kako se oblacis? Samo pazi nije bitno dal si fizicki jak ili ne bitno je da oni ne uticu na tvoju pshixu da ti zbog njix POLUDIS ..... SAMO OSEX NA LICEEEEEeeeeee!!!!!!!!!!!!! Pozzzzzz MOje si godiste ;)
budi ti svoj. Budi ti i strebos,budi sta oces ali druzi se sa svima. Kad dodjes u skolu,pridjes svima i zdravis se i kazes cao! Je li to toliko tesko? I malko stojis sa njima,ne moras cak ni pricati smej se fazonima koje sigurno neko u drustvu da izvaljuje! Mnogo se tripujete na tu skolu. ja bih bezao sa casova,jebalo bi mi se za sve. Ja sad ne idem na predavanja na visoj,ceo dan sam u kaficu sa koleginicama rokam kafu,duvam sa dilerom koji je u mojoj grupi,pijem sa seljacima pivo i uzivam,a gledam neke bolide sede po ceo dan u klupama i profa napravi pauzu i oni i dalje sede i covek samo sto im ne kaze koji je vama **** idioti jedni sta sedite tu,a niste otvorili ni prozor za vreme pauze? Sta ste se usrali? danas im je nesto ovako rekao,samo malko finije. Ko ne ume da se zeza tog ce svi da mrze!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back