Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tacno tako...! ispao si debil i ne verujem da ti mi tu mozemo pomoci...kako sejes tako zanjes...:) al ocigledno da si hteo nesto da posejes :) samo se nadaj da se oni nece posvadjati zbog tebe i raskinuti ceo zivot ce te kriviti drug zbog toga :)

zasto bi raskidali, pa nije nikog ubio...a i ako je riba jos oke sa njim, znaci da joj nije nesto mnogo zasmetalo, te je samo pitanje kad ce se drug ohladiti...nije tajna da su muskarci tracare isto koliko i devojke, ako ne i vise...

zasto bi raskidali, pa nije nikog ubio...a i ako je riba jos oke sa njim, znaci da joj nije nesto mnogo zasmetalo, te je samo pitanje kad ce se drug ohladiti...nije tajna da su muskarci tracare isto koliko i devojke, ako ne i vise...

Aj' sad ne lupaj...svi znaju da su muskarci mnogo bolji od devojaka po tom pitanju...kao drugovi...:evil:

Pitam se samo kakve su pecurke sa tajnama...:twisted:

nije tacno da su bolji po tom pitanju! okey ako su u pitanju tajne izmedju naj druga i drugarice to nece nikad reci ali kao je u pitanju izmedju druga i druga odmah ce istrtljati!

Ne znam gde ti zivis, ali ovde svaka devojka ima drugova koliko i drugarica, i svaka je rekla da su drugovi bolji po tom pitanju...ybt, pa pogledaj na fejsu koliko riba postavlja statuse kako su razocarane u drugarice, a pogledaj koliko takvih statusa stavljaju muskarci...ja jos ni jedan takav status kod muskarca nisam video, a devojke samo pucaju... :huh:
Ma ustvari misli ti kako hoces... :P

Mene još više u priči čudi devojka

mislim, da sam ja devojka, i da mi se takvo nešto desi popizdeo bih

a ova mrtva ladna, koliko shvatam

Takodje, i taj drug je licemeran
priča dečko drugima šta je radio devojci, koji jad od ljudskog bića :)

Inače, ovo je još jedna potvrda moje teze da prijateljstvo ne postoji. :)

da se nadovezem.....i taj drug sto mu je rekao,zasto se on nasao pametan pa da prica toj devojci sta mu je ovaj rekao?!

Aj' sad ne lupaj...svi znaju da su muskarci mnogo bolji od devojaka po tom pitanju...kao drugovi...:evil:

Pitam se samo kakve su pecurke sa tajnama...:twisted:
pecurke imaju mnogo slojeva, premazane su svim bojama...:P
Ne znam gde ti zivis, ali ovde svaka devojka ima drugova koliko i drugarica, i svaka je rekla da su drugovi bolji po tom pitanju...ybt, pa pogledaj na fejsu koliko riba postavlja statuse kako su razocarane u drugarice, a pogledaj koliko takvih statusa stavljaju muskarci...ja jos ni jedan takav status kod muskarca nisam video, a devojke samo pucaju... :huh:
Ma ustvari misli ti kako hoces... :P
decko kada bi stavio takav status bio bi urnisan od strane citave populacije, jer pobogu opste je poznato da muskarci nemaju osecanja, i njih kad drug izneveri oni ga prebiju, nije to nista licno... :roll:
Mene još više u priči čudi devojka

mislim, da sam ja devojka, i da mi se takvo nešto desi popizdeo bih

a ova mrtva ladna, koliko shvatam

Takodje, i taj drug je licemeran
priča dečko drugima šta je radio devojci, koji jad od ljudskog bića :)

:amen:

Tako je...zenskoj osobi nikad ne treba ispricati tajnu...ustvari nikome ne treba pricati tajnu...to se sve uvek sazna...ljudi su govna...

A smem da se kladim da se ovaj malo naprzio dok mu je drug pricao sta je sve radio toj maloj, pa se ovaj pacenik podsvesno ponadao da ce i on dobiti...pu!

Brate opusti se, ja sam ovde dosao potpuno neobavezno, i znm da sam pogresio, i sad ti, neka mudara ovde dodjes i pricas mi,
prvo ti si nebitan, znaci da mi je to neko bitan reko uvazio bi i uradio nesto po tom pitanju a ovako to je tvoje misljenje,
druga stvar, oni su raskinuli jos dok mi je on to pricao oni nisu bili zajedno...ja samo ocu sa drugom da se pomirim,
a ova likusa je ljuta na tog mog ortaka jer je ispala qr.va...eto to je sve -.-

Brate opusti se, ja sam ovde dosao potpuno neobavezno, i znm da sam pogresio, i sad ti, neka mudara ovde dodjes i pricas mi,
prvo ti si nebitan, znaci da mi je to neko bitan reko uvazio bi i uradio nesto po tom pitanju a ovako to je tvoje misljenje,
druga stvar, oni su raskinuli jos dok mi je on to pricao oni nisu bili zajedno...ja samo ocu sa drugom da se pomirim,
Ja nisam mudara ja sam samo lik koji nikad ne bi tako nesto uradio drugu... ;) .!.

Ajde lepo reci sto si stvarno dosao...da se pohvalis kako ti je drug opalio drugaricu? Sta? Ako trazis da ti kazemo kako da se pomiris sa drugom onda samo navaljuj...smaraj ga...drugo ti ne preostaje...
A vezano za tu drugu stvar...mogao si to u prvom postu da kazes...msm, cisto da imamo malo vise infoa...

Cisto da znas da nisam ni mislio da sam ti bitan...:lol:

pa ti si kriv.....ajde,zasto si se ti nasao tako pametan da sve kazes toj likusi?! i jos su raskinuli.....pa koji ces se ti tu mesati?! -.- meni neki ljudi stvarno nisu jasni,ako ti je najbolji prijatelj,to nisi trebao da radis,jasno je......-.- i sad nzm kako da se vratite na staro.....

pa kad je imao toliko da ti prica ona mozda i jeste qrva :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back