Suspiria
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
Znali li iko razliku izmedju prava i pravnog sistema?
Bila bih jako zahvalna na odgovoru.
Bila bih jako zahvalna na odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Zanima me da li neko zna sta da radim, koju kremu da nanosim itd.. Unapred hvala...Pa bilo je lepo
vatali smo jedni druge za guzu
a onda su se pojavile neke feministkinje i rekle: kako volimo da je.bemo u mozak naivne forumaše željne kuvanja i peglanja veša
"svim silama protiv njivilizma"
e onda bila neka žuraja i jao jao jao
bio jedan trandžos
kad mi je saftao miška vriskao sam, mislim da su me i u Amsterdamu čuli
steta sto si gej... 

Pozz ne znam da li ova tema postoji trazio sam ali nisam nasao,pa sam odlucio da zapocnem novu.Imam bubuljice po licu ,ne preterano ali imam ,probao sam razne kreme,ali nikako da se resim bubuljica.Zanima me da li neko zna sta da radim, koju kremu da nanosim itd.. Unapred hvala...
Znali li iko razliku izmedju prava i pravnog sistema?
Bila bih jako zahvalna na odgovoru.![]()
Gotovo,osvojila si moje srce. ti zena mog zivota.
JOs ako umes lepo da kuvas,cela familija ima da te voli!
![]()
Nema spama, nema chata, nema vrijeđanja, nema provociranja i ima kazni.
Napravices Sibir na KrstariciNisam znala da Limun ima sposobnost menjanja klimatskih uslovaNapravices Sibir na Krstarici

Ovaj put sam ga stvarno popusio...onako zesce...
Evo ovako, moj do sad najbolji ortak mi je reko jednu tajnu vezano za ono sto sto
je on radio sa svojom ribom....msm ja necu pisati sta niti je to bitno, al bitno da sam ja toj
njegovoj ribi to nagovestio ili rekao vec kako....i ona je to njemu prenela i sad sam ga popusio...
lik me zvao na telefon reko mi da vise nismo drugovi a druzimo se fazon od rodjenja znaci 15 godina
i sad nzm sta da radim...koj mi kU rAc bio to da pricam uopste...a ta njegova likusa sto je
najgore od svega jos ok samnom sve...![]()

trebao si da znas da su devojke vecinom tracare i da ne umeju da cuvaju tajne...ali i ti si tracara cim nisi mogao da drzis usta zatvorenim...sta ti uopste imas da pricas sa devojkom naj ortaka o tome sta oni rade? sta uopste imas da joj nagovestavas?nema tu pomocitrebao si da znas da su devojke vecinom tracare i da ne umeju da cuvaju tajne...ali i ti si tracara cim nisi mogao da drzis usta zatvorenim...sta ti uopste imas da pricas sa devojkom naj ortaka o tome sta oni rade? sta uopste imas da joj nagovestavas?