Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa bilo je lepo

vatali smo jedni druge za guzu

a onda su se pojavile neke feministkinje i rekle: kako volimo da je.bemo u mozak naivne forumaše željne kuvanja i peglanja veša

"svim silama protiv njivilizma"

e onda bila neka žuraja i jao jao jao

bio jedan trandžos

kad mi je saftao miška vriskao sam, mislim da su me i u Amsterdamu čuli

ah filozof...uvek tako savrseno emancipovan... :zaljubljena: steta sto si gej... :sad2:

Pusti ti bolju prehranu itd....
Mazi losion klindamicin za lice 1% i sve nestane za nedelju dana, eventualno nedelju i po.:)
Mada zavisi i kog stepena su ti.
Mozda je bolje da uzmes i 2%.
Ja sam za to saznao posle tretmana lica.:)
Ukoliko su ti vec velikog stepena idi prvi put na tretman lica, od tada pa nadalje mazi losion koji ce ti sigurno preporuciti zena/covek koji ti bude cistio lice.

Pozz ne znam da li ova tema postoji trazio sam ali nisam nasao,pa sam odlucio da zapocnem novu.Imam bubuljice po licu ,ne preterano ali imam ,probao sam razne kreme,ali nikako da se resim bubuljica :( .Zanima me da li neko zna sta da radim, koju kremu da nanosim itd.. Unapred hvala...

odes jednom na ciscenje lica kod kozmeticara
i miran si godinu dana

Slobodna definicija:

pravo predstavlja skup normi ljudskog ponašanja koje propisuje i sankcioniše država.

Pravni sistem je pojedinačan za svaku državu, i predstavlja skup pravnih normi u njoj samoj. Tako, imaš - američki pravni sistem, nemački, srpski, itd., a postoje i veći pravni sistemi - evropskokontinentalni pravni sistem, anglosaksonski, zatim islamsko pravo, hinduističko itd itd.

Pravo je, dakle - univerzalan pojam, a pravni sistem važi za pojedinačne slučajeve država ili skupova država u kojima se primenjuje.

Je l' uživate ono kad cedite bubuljičicu

pa izleti gnoj

ali baš veeliku bubuljičicu

grandioznu

i onako, prsne i razleti se, a vama ruke umazane

a kamen sa srca pao, u prašinu

p.s. ovo je samo za ljubitelje gnojnih žarišta, inače ja sam kul s bubuljicama... ne napadaju me, pa ni ja njih, mada bile dve tri during the pubertet

p.s.2 mislim da, razmišljajući na ovu temu, zaključujem šta je prava muška ljubav - kad devojci oližeš neko mesto na telu prepunjeno gnojnim, vlažnim, crvenim i krvavim bubuljicama (ali sa istinskim uživanjem)

sve ostalo go je ******, molim lepo

Ovaj put sam ga stvarno popusio...onako zesce...
Evo ovako, moj do sad najbolji ortak mi je reko jednu tajnu vezano za ono sto sto
je on radio sa svojom ribom....msm ja necu pisati sta niti je to bitno, al bitno da sam ja toj
njegovoj ribi to nagovestio ili rekao vec kako....i ona je to njemu prenela i sad sam ga popusio...
lik me zvao na telefon reko mi da vise nismo drugovi a druzimo se fazon od rodjenja znaci 15 godina
i sad nzm sta da radim...koj mi kU rAc bio to da pricam uopste...a ta njegova likusa sto je
najgore od svega jos ok samnom sve...:dash::dash::dash:

meni nije nesto ovde jasno,tvoj drug je nesto radio sa ribom(znaci u proslom vremenu) ti si njoj to nagovestio(znaci da ce se to desiti) e sad ako se to vec deslio,ta devojka je znala za to,i nije mi jasno zasato mu je rekla......kad su oboje znali sta se desilo o.O ili je to,ili si ti malo pisao u proslom,malo u buducem vremenu,pa se malo zeznuo :D

Ovaj put sam ga stvarno popusio...onako zesce...
Evo ovako, moj do sad najbolji ortak mi je reko jednu tajnu vezano za ono sto sto
je on radio sa svojom ribom....msm ja necu pisati sta niti je to bitno, al bitno da sam ja toj
njegovoj ribi to nagovestio ili rekao vec kako....i ona je to njemu prenela i sad sam ga popusio...
lik me zvao na telefon reko mi da vise nismo drugovi a druzimo se fazon od rodjenja znaci 15 godina
i sad nzm sta da radim...koj mi kU rAc bio to da pricam uopste...a ta njegova likusa sto je
najgore od svega jos ok samnom sve...:dash::dash::dash:

Pa kako mi sad da ti pomognemo? :)

Ispao si prava si.sa...ali potrudicemo se da ti pomognemo...

nema tu pomoci :) trebao si da znas da su devojke vecinom tracare i da ne umeju da cuvaju tajne...ali i ti si tracara cim nisi mogao da drzis usta zatvorenim...sta ti uopste imas da pricas sa devojkom naj ortaka o tome sta oni rade? sta uopste imas da joj nagovestavas?

Tako je...zenskoj osobi nikad ne treba ispricati tajnu...ustvari nikome ne treba pricati tajnu...to se sve uvek sazna...

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back