Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj problem je sto ne znam da li ako prodam bubreg cu moci ovo da kupim...neki lik iz BG-a ga prodaje :sad2: brate mustang je keva :zaljubljena: yebes porshe,ferrari itd.

871ac1d18081-640x480.jpg

139d909bc57c-640x480.jpg

6ffff4b58c67-640x480.jpg

7e4fc261a3d5-640x480.jpg

141b1b6d68c3-640x480.jpg

U redu je Micka, nemam ni ja, jedina od svojih drugarica. Ali to je tako kad si izbirač.
Jedna od njih se kreše sedam puta dnevno, to baš deprimira. Onaj njen je stvarno jedan u majke, ljubi ga Pusi.

ma puca mi,ja svoje kriterijume ne spuštam više nikad,a ceo život sam to radila,i eto dokle sam došla.Neeema više,makar se po meni paučina nahvatala.

U redu je Micka, nemam ni ja, jedina od svojih drugarica. Ali to je tako kad si izbirač.
Jedna od njih se kreše sedam puta dnevno, to baš deprimira. Onaj njen je stvarno jedan u majke, ljubi ga Pusi.

Tako je...:p

@Milice

Savataj i ti nekog gabora, mozda ti se svidi u dubini duse...:mrgreen:

@Overu

Brate, znam kako ti je...i mene je jedna tako 'ebala, ali ne zato sto nije htela vec niej smela...mada te ne mogu savetovati, ja se sa njima uvek posvadjam i ybg...dobar ti je onaj plan, sprovedi ga...:mrgreen:

@Ghetto

Vec ti rekoh u repu...moj san je da nabavim mustang kola...:sad2:

OK! Imam plan! Izvinucu se zato sto predpostavljam da sam ispao majmun i da je stekla pogresan utisak o meni i onda cu da trazim broj satro mi treba da je cimnem neka sranja za skolu jer se potpisem pa odem sa predavanja i onda cu da dodjem kod nje da prepisem i onda u privatnosti cu da delujem! :twisted: Valja li plan? Jes da idem na neprijateljsku teritoriju,ali mi to deluje kao razuman plan! mozda i vrbujem neku njenu drugaricu za spijunazu i odavanje tajni!

drugarica ce jedino tebe da oda njoj... dakle to NIKAKO...

aaaa,ludiiiim,skola me UBIJAAAAAA --------.--------------

Ako ti je to problem ono zaista nemam reci. Skola je prilagodjena za prsecne osobe i nista se ne uci,ali bukvalno nista,ja za mesec dana moram da spremim 590 strana teorije i da znam napamet,a isto toliko cu morati da naucim do nove godine. To sto vi ucite je 0 u poredjenju sta vas ceka kada budete isli dalje i ako odete. ovo sto ja ucim je 0 u poredjenju kako se uci na nekim faksovima i kako se pre ucilo kada su zavrsavali nasi profesori!

Ako ti je to problem ono zaista nemam reci. Skola je prilagodjena za prsecne osobe i nista se ne uci,ali bukvalno nista,ja za mesec dana moram da spremim 590 strana teorije i da znam napamet,a isto toliko cu morati da naucim do nove godine. To sto vi ucite je 0 u poredjenju sta vas ceka kada budete isli dalje i ako odete. ovo sto ja ucim je 0 u poredjenju kako se uci na nekim faksovima i kako se pre ucilo kada su zavrsavali nasi profesori!

Kol'ko ti Overu ubijas tim hvaljenje o fakultetu, toliko ne moze ubijati ni jedna skola... (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back