User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
otkud vama takvi problemi nije mi jasno
kod mene se prepisuje samo tako, matematika, fizika, hemija SVE
niko se ne zhali
to je zato sto ste normalni i zato sto ste drugovi! svi ko jedan!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkud vama takvi problemi nije mi jasno
kod mene se prepisuje samo tako, matematika, fizika, hemija SVE
niko se ne zhali
.Ne svidja mi se ovakva frizura(celava)i hocu da mi kosa naraste brze.Postoji li nacin da mi kosa brze naraste?Zene pomagajte!!
to je zato sto ste normalni i zato sto ste drugovi! svi ko jedan!![]()

Mene taj predmet ne zanima,mrzim ga,necu ni da ga pogledam a kamo li da uradim domaci! Ti domaci radis da bi se ti izvezbala i utvrdila gradivo i proverila znanje,a sada
da li se to nekom radi? E to je njegova stvar i ne davanje domaceg je krajnje glupo jer ti od toga nemas nikakve stete,a drugima ako ne das napravices samo problem! Generalno ako im ne das hoces biti veca u profesorovim ocima?To ti samo vodi ka jednom,da te svi zamrznu! Ne vidim razlog da nekom ne das!

))))))E treba li lekarsku uverenje za upis u 4 godinu?

Ovako....imam 14 godina i imao sam jako lepu i zdravu kosu.Nisam mogao vise da je odrzavam pa sam se osisao juce.Kako sam se osisao...sa strana kec na sredini dvojka.Nisam imao pojma sta je to kec i dvojka.Ne svidja mi se ovakva frizura(celava)i hocu da mi kosa naraste brze.Postoji li nacin da mi kosa brze naraste?Zene pomagajte!!
P.S:Stalno mislim na moju kosu i svaki put kada se pogledam u ogledalo radim ovo![]()
Obrij noge , pa te dlake zalepi tutkalom na glavu .

Ti bas volis sebe, ha?

frizure su uvek problem...
Ovako....imam 14 godina i imao sam jako lepu i zdravu kosu.Nisam mogao vise da je odrzavam pa sam se osisao juce.Kako sam se osisao...sa strana kec na sredini dvojka.Nisam imao pojma sta je to kec i dvojka.Ne svidja mi se ovakva frizura(celava)i hocu da mi kosa naraste brze.Postoji li nacin da mi kosa brze naraste?Zene pomagajte!!
P.S:Stalno mislim na moju kosu i svaki put kada se pogledam u ogledalo radim ovo![]()
Mene frizer dvadeset i pet puta pita da li znam sta su trojka i cetvorka pre nego sto krene sa sisanjem. Ne zanemarimo i cinjenicu da se ja kod njega tako sisam vec dve godine. Lud covek. Nego bolje tako, nego posle u sred sisanja da se istraumiras.