Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako....imam 14 godina i imao sam jako lepu i zdravu kosu.Nisam mogao vise da je odrzavam pa sam se osisao juce.Kako sam se osisao...sa strana kec na sredini dvojka.Nisam imao pojma sta je to kec i dvojka :hahaha: .Ne svidja mi se ovakva frizura(celava)i hocu da mi kosa naraste brze.Postoji li nacin da mi kosa brze naraste?Zene pomagajte!!

P.S:Stalno mislim na moju kosu i svaki put kada se pogledam u ogledalo radim ovo :dash:

AAAAA!
Gubim kosu!

Ali tu je rešenje -
ulaz.jpg

Melem protiv opadanja kose, seboreje i peruti!
A po potrebi i poboljšava rast kose.

:mrgreen:

Mene taj predmet ne zanima,mrzim ga,necu ni da ga pogledam a kamo li da uradim domaci! Ti domaci radis da bi se ti izvezbala i utvrdila gradivo i proverila znanje,a sada
da li se to nekom radi? E to je njegova stvar i ne davanje domaceg je krajnje glupo jer ti od toga nemas nikakve stete,a drugima ako ne das napravices samo problem! Generalno ako im ne das hoces biti veca u profesorovim ocima?To ti samo vodi ka jednom,da te svi zamrznu! Ne vidim razlog da nekom ne das!

Ja sam reshila problem tako shto ne radim vishe domacje, tj. niko ne uradi, a onim najvecjim shtreberima u odeljenju zaplenimo sveske da se ne bi javili da su uradili, i onda ne mozhe nastavnik da nam da 30 kecheva :cool:

Ovako....imam 14 godina i imao sam jako lepu i zdravu kosu.Nisam mogao vise da je odrzavam pa sam se osisao juce.Kako sam se osisao...sa strana kec na sredini dvojka.Nisam imao pojma sta je to kec i dvojka :hahaha: .Ne svidja mi se ovakva frizura(celava)i hocu da mi kosa naraste brze.Postoji li nacin da mi kosa brze naraste?Zene pomagajte!!

P.S:Stalno mislim na moju kosu i svaki put kada se pogledam u ogledalo radim ovo :dash:

ti si moj idol.....

vidi u apoteci mozda ima....a ako ne sacekaj da ti naraste nije smak sveta....

Mene frizer dvadeset i pet puta pita da li znam sta su trojka i cetvorka pre nego sto krene sa sisanjem. Ne zanemarimo i cinjenicu da se ja kod njega tako sisam vec dve godine. Lud covek. Nego bolje tako, nego posle u sred sisanja da se istraumiras.

pa čovek profesionalac

ja mrzim frizere
3 godine se nisam šišala
sad za maturu nađoh neku ludaču,ima istu kosu ko ja tako da mi odgovara
al opet,nikako da se nakanim dodem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back