User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Po mogucnosti ostavi i kontakt telefon za svaki slucaj ukoliko nekom sine neka ekstra ideja da mozemo brzo da ti javimo! Ali prvo da se slozim sa svojim kolegama daj sliku!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sviđa mi se tema, nažalost ja zaista ne znam baš ništa o ljubavi mada sam teen. Ali ipak imam nekoliko pitanja koja bih voljela da postavim.
Svi u školi prepisuju domaći rad od mene, tako da se zaista nalazim u groznoj situaciji, jer ponekad ti radovi dođu i do osoba koje ne podnosim a i ne želim da budem ona od koje se stalno prepisuju zadaće jer ih ona jedina i piše, ili ona od koje se uzimaju sveske da se uči... Help me!

i uciteljica te nece razumeti i ful
 i uciteljica te nece razumeti i ful

Pobogu.
Moja sveska i ne dam.
 (a ja siroma samo gutam knedle)
 (a ja siroma samo gutam knedle) (ja reko gledaj ovog soma sad kad kaže majku mu njegovu)
 (ja reko gledaj ovog soma sad kad kaže majku mu njegovu)Nije to tako lako...Odmah ce da te ismevaju naglas gle'j ovu/ovoga,koja stipsa,koj si ti som,pa ti si stvarno ovo-ono,polumrtav čovek da traži vodu ne bi mu dao,kakav si,ti si samoživac,bla,bla,bla...
Nego imao sam nešto slično,a to je da sam se stalno svađao u osnovnoj sa jednom budalom,ali znao sam da je jači od mene i kad došo kontrolni,on izjurio tog što sedeo samnom i seo on i prepisivao od mene,i ja namerno 5 zadatak pogrešim i on ga tako prepiše,kad on predao,ja taj zadatak popravio...A inače je on bio loš učenik...
I donosi sledeće nedelje profesorka rezultate i kaže X Y dobio si 4! Ali kaži ko ti uradio(a ja siroma samo gutam knedle)
Kaži ko ti radio pa zajedno da dobijete po keca(ja reko gledaj ovog soma sad kad kaže majku mu njegovu)
I on kaže sam sam radio.I ona mu isti zadatak zada da odradi na tabli koji je inače ''uradio tačno'' i on blenuo ko tele i kaže,ne mog' se setim...
I ona mu upisa jedan u dnevnik...
Posle toga,kad je otišo na mesto,mirno sam obrisao čelo...

)
)Kod mene zavisi... Ako sam lepo raspolozena, mogu svi da prepisuju, a ako nisam, ne moze niko.
(Naravno, podrazumeva se ako sam ga ja uradila... Mislim, domaci)

А ел си сад лепо расположена.....
Sviđa mi se tema, nažalost ja zaista ne znam baš ništa o ljubavi mada sam teen. Ali ipak imam nekoliko pitanja koja bih voljela da postavim.
Svi u školi prepisuju domaći rad od mene, tako da se zaista nalazim u groznoj situaciji, jer ponekad ti radovi dođu i do osoba koje ne podnosim a i ne želim da budem ona od koje se stalno prepisuju zadaće jer ih ona jedina i piše, ili ona od koje se uzimaju sveske da se uči... Help me!
A sta fali i da prepisu? Nece ti glavu razbiti ili moras profesoru u bulju da se uvuces time sto ces jedina uraditi domaci? Ja sam u osnovnoj prepisivao fizuku od druga jer me to nije zanimalo uopste i uvek sam imao 2 a domace sam radio ne da bi nesto naucio ili provezbao (za to domaci i sluzi) vec da nebi dobio kecinu!
Mene taj predmet ne zanima,mrzim ga,necu ni da ga pogledam a kamo li da uradim domaci! Ti domaci radis da bi se ti izvezbala i utvrdila gradivo i proverila znanje,a sadaOk je ako neko prepishe jednom,dvaput,nekoliko puta..
al ja sam imala jednu drugaricu koja je u 5.,6. razredu bukvalno svaki dan prepisivala domacji.
ja joj u pochetku davala,prepishe ona,sve ok,ali onda se nalozhila pa svaki da 'daj mi domacji.. daj domacji.. znam da si uradila.. ae shta ne dash.. necju se ja javljati samo da ne dobijem keca..'' itd. ja je pitam dal je bar probala da uradi ona kazhe nisam ja ne znam da uradim. pa kako ne znash kad ni ne probash . .
i ja popizdela jednom i kazhem joj pre chasa ae otvori knjigu i ko prvak chitaj pitanje po pitanje, ja cju da ti razjasnim o chemu je rech,pa ti razmisli i probaj sama. i ona kazhe kao e mrzi me. .. mislim. . . . .
onda ode do nekog drugog taj joj da svesku i tako u krug..
Overu, zaboravljas da je ona radila taj domaci, i u to ulozila vreme i trud i blabla, i onda dodje neki pametnjakovic koji ce samo da prepise to za dva minuta, i to se onda tretira kao isto. Jednostavno nije fer. A onda, cak i kad predje preko toga, i pusti tog pametnjakovica da prepisuje, i on prepise milion puta, i onda ga JEDNOM ne pusti da prepise, ovaj je napadne kako je sebicna i nece da pomaze drugovima i Bog zna sta sve jos. I taj domaci je njen i niko ne moze da joj ga trazi i da se jos ljuti ako ona ne da.