Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
edit: bag neki ocigledno.
u panelu iam 2 a ovde pise 1.
msm, ni ne treba mi reputacija samo pitam.

Mene zanima slicna stvar oko reputacija..Zasto, npr. ja koja imam 2 ova pravougaonika, imam vecu reputacionu moc od nekoga ko recimo ima 4-5 istih?![]()

i to odma' 
zna li ko gde mogu da skinem Dream Catcherov Painkiller prvi deo za dz? salji te mi na pp ako neko zna,samo nemojte RapidShare i sl gde moram da skinem 40 i nesto rar fajlova sa free acc! Fala!
torrent...![]()
.....Nego da vas ja pitam nesto...Ja krecem sad u gimnaziju i riknucu od treme-kako da se upoznam,kako ce me prihvatiti,sta ako odmah pocnu da me ogovaraju itd....?U osnovnoj sam imala puno problema zbog ljubomornih devojaka,neke su cak htele da me tuku..I cak me ne upoznaju a vec me mrzee!!Jel imate neki savet,kako da se ponasam a da ne poznu odmah da me ogovaraju i da mi prete samo zato sto izgledam bolje od njih ili zob neceg drugog??!!Ja stv nzm zasto izazivam toliku mrznju kod mnogih ljudi a cak se i trudim da budem ok sa njima...Ako nema resenja sve cu ih poubijati...

E ljudiii vi stvarno niste normalni,saveti su vam vrh........Nego da vas ja pitam nesto...Ja krecem sad u gimnaziju i riknucu od treme-kako da se upoznam,kako ce me prihvatiti,sta ako odmah pocnu da me ogovaraju itd....?U osnovnoj sam imala puno problema zbog ljubomornih devojaka,neke su cak htele da me tuku..I cak me ne upoznaju a vec me mrzee!!Jel imate neki savet,kako da se ponasam a da ne poznu odmah da me ogovaraju i da mi prete samo zato sto izgledam bolje od njih ili zob neceg drugog??!!Ja stv nzm zasto izazivam toliku mrznju kod mnogih ljudi a cak se i trudim da budem ok sa njima...Ako nema resenja sve cu ih poubijati...
![]()

E ljudiii vi stvarno niste normalni,saveti su vam vrh........Nego da vas ja pitam nesto...Ja krecem sad u gimnaziju i riknucu od treme-kako da se upoznam,kako ce me prihvatiti,sta ako odmah pocnu da me ogovaraju itd....?U osnovnoj sam imala puno problema zbog ljubomornih devojaka,neke su cak htele da me tuku..I cak me ne upoznaju a vec me mrzee!!Jel imate neki savet,kako da se ponasam a da ne poznu odmah da me ogovaraju i da mi prete samo zato sto izgledam bolje od njih ili zob neceg drugog??!!Ja stv nzm zasto izazivam toliku mrznju kod mnogih ljudi a cak se i trudim da budem ok sa njima...Ako nema resenja sve cu ih poubijati...
![]()

![]()
prvo posalji sliku pa da znamo kako da rijesimo problem ne moze se na slijepo![]()