- Poruka
- 32.028
@Pussy Gallore: Te fazone koristi i moja baba(bez zajebancije) xD
glup si nevidjeno bez zajebancije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Pussy Gallore: Te fazone koristi i moja baba(bez zajebancije) xD
kako da objasnim kevi da kompjuter nije samo turn on/mozilla firefox/google/turn off? xD
ma gotovo miki, danas joj je bio rodjendan, dao sam joj čokoladu, kintu i napisao posvetu

a ne neke gluposti ,ustvari ne donose mi ni to vec dodju samo da se nazderu i oblocu . 
Meni je drugarica za ovogodisnji rodjendan poklonila nesto divno. Sve nase zajednicke slike je spojila i uramila. Kad sam vido krenule mi suze na oci. To bese najlepsi poklon od svih koje sam ikada dobijo.

Meni je ovde nešto sumnjivo.
meni su drugarice kupile ogrlicu sa priveskom sove kojom se bas dugo odusevljavam,zatim solju na kojoj su istampale nesto vrlo licnog karaktera,nesto tipa nase interne sale(toliko sam se smejala kad sam to videla)i dzemper broj veci,a izgubile racun:
i kako da ih ne volis
i jos su se napile kao stoke i bile savrseno raspolozene,a bolji poklon za rodjendan nisu mogle da mi daju
najlepsi poklon,takodje
inace,ja volim da dobijam parfeme,ali samo one koje sam ranije merkala,i volim da ih poklanjam,ako znam da ga ta osoba zeli

Trebalo je da ti neko uradi sliku na kojoj bi bila ti, sa Steppenwolfom i nekim pasažom iz ExPonto u pozadini. Kad kažem sliku - mislim na platno i boje, ne na kolažnu fotografiju.
Inače, ja za rodjendan najviše volim da dobijam stvari poput: knjige, muzički diskovi, neke simbolične stvarčice i sl. Nisam sklon obožavanju skupih stvari, kao npr. kad neko od rodbine pokloni skupu mušku ogrlicu, a ja ne nosim ogrlice (niti bih u životu, to mi je odvratno). Kad mi neko da novac, to mi je okej, jer onda sam odlučujem.
Meni je drugarica za ovogodisnji rodjendan poklonila nesto divno. Sve nase zajednicke slike je spojila i uramila. Kad sam vido krenule mi suze na oci. To bese najlepsi poklon od svih koje sam ikada dobijo.
Toliko voliš istoriju da si i profesora zavolela. 
pa sine to svi rade, ja samo o tome slušam poslednje recimo dve godine
okej, kapiram da ciljaš da je bezlično , ali se ne slažem.

u jbte ala si ti budzovan. Ja kupim vino,vinjak ili neki drugi jeftiniji proizvod. Mahom ljudi i kad bi im kupio to ne bi mogli da ti pravilno vrate ili ti ne bi dosli na rodjendan bas zato sto nemaju love.Slazem se sa Al B. sto se tice tih poklona...ja sam uglavnom do pre neke 2 god svima kupovao za rodjus parfem neki jer ono to mi je nekako i najprikladniji poklin i koji ces da koristis a sada kada smo porasli kupujem uglavnom alhohol neki tipa neka teqila ili Jack Daniele's ili votku ako nisam pri parama...i svi kazu da sam kazu da im je to najdrazi poklon koji su dobili
jednom mi je ortakinja kao foru poklonila neku patkicu iz sexy shopa![]()

o cemu da radim prezentaciju..?
'ajde nek' mi neko da ideju![]()