Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Zna neko,gde na netu mogu da nadjem operativni i godisnji plan nekog preduzeca ( bilo kog,proizvodnog,trgovackog ili finansijskog)....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna neko,gde na netu mogu da nadjem operativni i godisnji plan nekog preduzeca ( bilo kog,proizvodnog,trgovackog ili finansijskog)....

nego,veceras treba da pijem?
kako da to izvedem?

Pricaj sa mnom decace. Pomocicu ti.
Kako to radis u prevozu ****** ? :S

da, pricaj sa njim, daj mu nove ideje...nije dovoljno perverzan...
Marston ce ti pomoci da tu svoju potrebu podignes na jedan potpuno novi nivo...![]()
da, pricaj sa njim, daj mu nove ideje...nije dovoljno perverzan...
Marston ce ti pomoci da tu svoju potrebu podignes na jedan potpuno novi nivo...![]()

nemogu ja da budem iskvaren ko vi matorci...ali se trudim![]()

Ja sluzim da pomognem narodu. Nisam ja ti. Ti bi samo neku korist da izvuces![]()
![]()

OT: Serem ti se na ovu roletnu budjavu. Ne mogu da je spustim. Stoji na pola. Zivimo u 21. veku a nema tehnologije da spusti roletne za 1 sekund. Bakcem se k'o kreten 20 minuta.

samo se ti trudi...vezba je ono sto je bitno...talenat je tek 1%
niko mi se jos nije zalio...
racunali su, predpostavljam, da je covek jos uvek homo sapiens, te da spustanje roletne ne bi trebalo da bude astrofizika...predpostavljam jos i da cinjenica da su ti ruke uglavnom zauzete, pa ih ne koristis mnogo u tu svrhu, nije bas plus u ovoj situaciji, sto me vraca opet na ono da je vezba bitna, a talenat 1%![]()

Pitam se zasto :O
Zauzete, da, ali ne tako kako ti mislis :O![]()