Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Onda se zaposliš i kažeš sebi jao jbm ti koja sam budala što završavam faks u roku, trebalo je da razvučem studije bar još tri godine, vidi na šta sam spao, ustajem svako jutro u 8 kao debil neki, svoju kičmu guram da bi neko zarađivao na meni...
Jbt koje ste buržujčine,lepo kaže Over život je na severu.

Individualitet je kada ti čvrsto stojiš iza svojih odluka i života, kada - ako imaš porodicu, decu i kuću, kažeš - ja sam hteo porodicu decu i kuću.
Poenta je da uglavnom čvrsto glume ne bi li ispali jadni.Preveliki su egoisti da bi bili iskreni i priznali da su omanuli.

Kazem ti ja brate, mi ovde idemo na posao u 6 ujutru, a ovi gde sam isao na ragovor kazu da rade od pola 8. Sad Slipika prica o nekom radu od 8.
Zivimo u nekom paralelnom univerzumu. Kazem ti ja da je to drugi narod. Samo se zovu isto kao mi, a nista nemamo zajednicko.

Pa,pocnimo od toga da se ne razlikuju mnogo od devojaka koje su starije
Relativno gledano,sve te kul se vode isttim sablonom,prate najnovije trendove,nose one ogrlice za kerove(Choker valjda),idu u teretanu jer teze ka tome da budu ono sto se naziva "thick" odnosno,telo kod koga gluteus dominira i toliko neprirodno izgleda u odnosu na ostatak tela
Posto smo u Srbiji,uz sve to ide posecivanje turbofolk kocerata i splavova
Nikada nisam voleo sablon,stoga me u 90% slucajeva privlace neke vrste devijacija kod devojaka
Ne mislim bas devijacija,ali ono,recimo da je dovoljno da je malo drugacija,ali ne usiljeno drugacija,vec jednostavno iskace iz tih nekih nametnutih okvira
Pretpostavljam da sam zbog toga i sam,pff :hahaha:

Bolje sam nego sa bilo kim...A i nećeš dugo, u to sam sigurna. Hvala Ti na opisu mladih "kul" devojaka (prvi put čujem za Choker i Thick) ali za to su i mladići krivi - mora da im se to dopada....
Sve razumem, ali turbofolk neću nikada! Pa zar nije to crklo više??? Zaista nisam mislila da to još postoji:sad2:
Kada stigneš, piši mi još, volim da čujem kako razmišljaju i šta rade "neki novi klinci". :)
Hvala.

Individualitet je kada ti čvrsto stojiš iza svojih odluka i života, kada - ako imaš porodicu, decu i kuću, kažeš - ja sam hteo porodicu decu i kuću.

Zar ti nisi ovde na pdfu svako malo pričao kako ćeš se ubiti do 25-te godine?

Inače ne slažem se sa tvojom opservacijom, tinejdžerski duh je najjači jer čovek tad ima prirodnu potrebu za rušenjem granica, kao i za ispitivanjem istih, dok deca imaju čisto cerebralnu radoznalost. Kad se u čoveku ugasi ta potreba da ispituje i ruši granice, da stalno iskušava sebe, da živi brzo i uzbudljivo, on je mrtav kao ljudsko biće. A čitav kapitalistički sistem je podešen tako da od čoveka nakon faksa napravi mehaničku igračku.

Ne slažem se ni sa ovom tvojom opservacijom o čvrstom stajanju iza životnih odluka, ne vidim ništa u tome, čak mi je i bolja neka ideja nepostojanja čvrstih stavova oko krupnih životnih pitanja, gde se u jednom trenutku odlučiš za nešto, a onda sledećeg sekunda odabereš nešto drugo što ti je privuklo pažnju i obećava više uzbudjenja. Tipa oženiš se, dobiješ dete i onda preko noći zapališ u drugu državu i tamo postaneš lutalica ili sitan lopov. Pogledaj kakvim je životom živeo jedan Karavadjo, ili Van Gog, Vijon, Bodler ili recimo Bukovski koji je tebi blizak, i videćeš o čemu ti pričam. Naravno ova imena nisam izneo jer se poistovećujem sa njima i mislim da sam na istom nivou nego jer su dobar primer jer su slavni.

"I guess just in the blood of me I couldn’t stand the whole thing that’s going on, the ordinariness of life. I couldn’t stand family life, I couldn’t stand job life, I couldn’t stand anything I looked at. I just decided I either had to starve, make it, go mad, come through, or do something. Even if I hadn’t made it on writing – I could not do the eight to five. I would have been a suicide, something. Something, I’m sorry. I could not accept the snail’s pace, eight to five, Johnny Carson, Happy Birthday, Christmas, New Year…to me this is the sickest of all sick things. So I just had luck, I held on, somebody took a poem or short story somewhere. Now I just sit around, drink wine, and I talk about myself because you guys ask questions, not because I give the answers." - Charles Bukowski

pa na neki način ubijam sebe svake druge godine :lol: time što menjam svoja uverenja. Naravno, u tome često i leži problem, kad sam pomenuo tu vrstu ljudi koja se čvrsto drži uverenja, mogu reći da ih pomalo prezirem, a pomalo im i zavidim zbog toga što čovek negde može da uspe jedino ako je zaslepljen svojim idejama i uverenjima, i ako se čvrsto toga drži po svaku cenu da ih ispuni.
Moja promenljivost dovodi do toga da menjanjem interesa i svega što želim da radim utiče na to da na kraju dana nemam neki skill koji je do kraja izgrađen, sve je uvek polovično. I to me nervira

A to za tinejdžere što govoriš je glupost, jedino što oni ruše su zakoni koje im roditelji i društvo postave, time prave svoju malu pobunu želeći da se pokažu kao drugačiji i bolji od njih, a ne rade ništa konkretno drugačije, jer ako svi to rade isto, gubi se osobenost. Pominješ Bukovskog al on je čovoek koji se držao ipak nekog životnog stava i stila življenja do kraja, tako da je on imao neka uverenja, svoje granice u kojima je živeo. U svom pijanstvu je on imao svoj konformizam. Jeste on imao život pun događajnosti, ali isto tako su i svi propaliteti koje on pominje u knjigama, samo što oni nisu pisali knjige da bismo mi znali.

pa na neki način ubijam sebe svake druge godine :lol: time što menjam svoja uverenja. Naravno, u tome često i leži problem, kad sam pomenuo tu vrstu ljudi koja se čvrsto drži uverenja, mogu reći da ih pomalo prezirem, a pomalo im i zavidim zbog toga što čovek negde može da uspe jedino ako je zaslepljen svojim idejama i uverenjima, i ako se čvrsto toga drži po svaku cenu da ih ispuni.
Moja promenljivost dovodi do toga da menjanjem interesa i svega što želim da radim utiče na to da na kraju dana nemam neki skill koji je do kraja izgrađen, sve je uvek polovično. I to me nervira

A to za tinejdžere što govoriš je glupost, jedino što oni ruše su zakoni koje im roditelji i društvo postave, time prave svoju malu pobunu želeći da se pokažu kao drugačiji i bolji od njih, a ne rade ništa konkretno drugačije, jer ako svi to rade isto, gubi se osobenost. Pominješ Bukovskog al on je čovoek koji se držao ipak nekog životnog stava i stila življenja do kraja, tako da je on imao neka uverenja, svoje granice u kojima je živeo. U svom pijanstvu je on imao svoj konformizam. Jeste on imao život pun događajnosti, ali isto tako su i svi propaliteti koje on pominje u knjigama, samo što oni nisu pisali knjige da bismo mi znali.

Pa primetio sam tu tvoju sklonost, čas si pesnik, čas si crtač grafita, čas praviš one video klipove za jutjub... ne znam šta da ti kažem, i ja sam takav ako ti išta znači, lako se zagrejem za nešto a onda mi nešto drugo odvuče pažnju. Msm imam neke fiksacije kojih se redovno držim ali u smislu delovanja to nije tako.

Kad govorim o tinejdžerima više govorim o tom nekom bezbrižnom, nesputanom duhu nego o samom kontekstu života jednog tinejdžera. Naravno da se sa trideset nećeš buniti protiv roditelja, ali moguć je taj duh.

E sestro ako ti je to razlog za živeti, radije ću da izvršim lobotomiju šilom za led kroz desno oko :lol:

Ma gde, trolcina. Pise mi gluposti na pp.

- - - - - - - - - -

dsg.jpg

asfasf.jpg

Ako ovo nije trolovanje ja ne znam sta je.

ček ček, zar nisi meni rekla da si završila sa onim likom :lol: Otkud sad odjednom on nazad u igri

Strasno me je razocarao ovaj potez kako se vec zove gospodin iznad. Mislim...
A sa njim, nikad necu zavrsiti. SMISLILA SAM NESTO. Posto nisam jos za to, rekla sam mu da budemo samo prijatelji. I tako cu ja moci da se slepam uz njega, budem njegova prijateljica, da ga drzim za ruku i da ga zagrlim, bez iceg seksualnog. Eto to smo sada...Nekako je cudno ispalo.

Samo imaj u vidu da što kasnije počneš, kasnije i završiš. :(

Ma gde, trolcina. Pise mi gluposti na pp.

- - - - - - - - - -

Ako ovo nije trolovanje ja ne znam sta je.
Dobro Overu, u kom je univerzumu ovo okej? Brate pošalje ti devojka hot pp, a ti ga objaviš na sva zvona, jeeeee, gde ide ovaj forum.

Ja jedino garantujem da su ljudi koje sam upoznao, i njihovi nickovi, ovde realni, svi ostali su potencijalni trolovi ili botovi :lol:

- - - - - - - - - -

Ne trolujem nista. Ti si uzasan. Ne pricam sa tobom.

Htela sam samo da podelim sa nekim,

nađi prave prijatelje, ja jesam moderator i moja uloga treba da bude takva da sprečim da se ičija privatnost obelodanjuje, zloupotrebljava ili ismeva, ali opet se pitam ima li to smisla kad se više ne zna ko je ovde trol a ko prezentuje svoju ličnost.
Pitanje je da li iko to radi zapravo
nebitno
previše piva popio da bih normalno razmišljao
sve u svemu, ti imaš 24 godine, ženo, pljusni ledenu vodu u facu i zapitaj se ko si

Dobro Overu, u kom je univerzumu ovo okej? Brate pošalje ti devojka hot pp, a ti ga objaviš na sva zvona, jeeeee, gde ide ovaj forum.

Imam toga dovoljno u realnosti, samo mi fali da me neko ispituje na forumu. Imao je neki car sto mi poslao poruku znas li ko sam? I kad sam mu rekao da ne prepoznajem nick, covek krece da me proziva bez razloga za stvari od pre par godina, a nov nick. Niti cackam ljude na forumu, niti u rl i onda dodje neko da me jebbe na forum. Wtf? Get a life!
Kad bih svakom debilu odgovarao na pp, razapeli bi me.

Cao, imam 17 godina i svidja mi se jedan decko iz razreda, izmedju nas su se izdogadjale neke stvari i zelela bih da ga pitam da li je njemu ista od toga znacilo, naravno za to izmedju nas niko ne zna iz odeljenja jer bi to bilo katastrofa. Razmisljala sam da mu posaljm poruku da se vidimo negde i da porazgovaramo o tome, ali nisam sigurna dal da to uradim. Mi nikad nismo bili neki drugari, nikad ni nismo pricali duze od 2 minuta i uvek me ignorise kada prolazi, ili kad se pozdravlja sa mojim drugaricama njima pridje a ja kao da ne postojim. Ponekad nam se susretnu pogledi ili me nekad pogodi papiricem, ali stvarno ne znam da li on ista oseca prema meni. Jel moze neko da mi pomogne.

Back