Quantcast

Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Poruka
23.932
Bože zašto ne bi bila najbolja u nečemu što je zanima? Tada je lakše učiti, tada je lakše posvetiti se tome. Ne znači da zlatna sredina nema interesovanja za predmet, ali ako ti se nešto mnogo svidi, nećeš stati samo na površnom znanju, nego kopaš dublje, a to dovodi do bolje ocene, ne? :)
Da ne uci jezik, komotno bi moglo da je boli ***** za pola predmeta i da ima sve sestice. Nekad jednostavno nema poente ulagati preveliki trud u nesto.
Posle naviknes svoje i onda svi nesto ocekuju od tebe. Sama pala, sama ubila se.
 

TalaWolf

Aktivan član
Poruka
1.728
Zasto mislis i da mi koji ucimo jezike nemamo predmete koji su ocaj? xD To opet nije razlog da iz tih krs predmeta imam 6. Msm nije da nemam, ali desi se i neki zanimljiv krs predmet.
Neki roditelji jednostavno vole da im deca budu tip top sta god ucila. Ali mislim da u ovom trenutku ona je samo jedna ponosna mama, koja salje dete u inostranstvo i njen nacin da se nosi sa tim je takav. Istrpi malo, mora da joj je tesko, i tako se tesi sa tim sto si postigla i sto joj uskoro ides. Nije njoj smak sveta ni kad je 6 :)
 
Poruka
1
Gospodo imam 16. godina i izvesno vreme se dopisujem sa jednom devojkom(2 meseca) znao sam da treba da se vidimo ali nismo imali priliku za to jer niamo uhvatili trenutak da oboje budemo u gradu u isto Vreme. Kada smo se konacno nasli blejali smo dugo a ja nisam imao Hrabrosti... video sam joj u ocima da ocekuje da neato kazem ali desilo se jednostavno da nisam imao hrabrosti taj dan. Odlucan sam da na sledecem vidjenju kazem ono sto zelim. Pitanje glasi kako to da uradim da li imate neki savet da ne zablokiram opet ne znam da li ce trece prilike biti...
 

the hell

Početnik
Poruka
12
Idem dugo po ovim sajtovima pa sam mislio da napisem ovde, jer ono.. Sta imam da izgubim

Evo ovako imam 15godina imao sam samo jednu devojku veza jee trajala 2meseca i onda smo raskinuli, od tada nikad nisam osetio da mi se neka cura svidja , u mojoj okolini su sve atraktivne i samo me izgled privlaci kod njih ali nijedna mi se ne svidja , nema one "zaljubljenosti"
 
Top