Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Ja kao devojka da ti dam savet, mada sta ja pricam ja ugl gledam fizicki da li me privlaci, u licu. Mislim, trenutno mi se bas bas svidja neko :mrgreen: a ako ne tako privuce me na drugi nacin, duhovitoscu i intelektom.
Sve je individualno to fizicki, ali nema ruznog coveka.
trenutno sam bas zaljubljena msm van interneta :mrgreen:

- - - - - - - - - -

trenutno sam bas zaljubljena :mrgreen: moram da se pohvalim

Da je barem rekao harmonika ili klavijatura ili gusle pa da razumem, ali gitara nigde nije hit. Mozda prvih par meseci zivota jedne 15 - ogodisnjakinje, posle ni njima nije kul.
Od harmonike barem mozes da imas neke vajde i da sviras svadbe i po nekim rupama za 2000 i fraj pice po nekim hard core kafanama, od djitre nema nikakve vajde.

Jaoj, tačno si Overkill, nije trebalo da menjaš nik. :D
Ja iskreno mislim da sreća dolazi iznutra, a ne spolja, Kao onaj vic sa blizancima, kao, imao čovek blizance, jedan bio optimista, drugi pesimista. Dođe im rođendan, i ovaj pesimisti kupi bicikl. Klinac vidi bicikl, obraduje se, ali onda ga udari pesimizam i krene "jao šta ako se izduva guma, mogu da padnem, neko će mi ga ukrasti..." Optimisti je doneo vreću balege. Otvara klinac tu vreću, vidi govna i oduševi se, kaže "JAO JA SAM DOBIO PONIJA... Samo izlgeda da je negde otišao". :D

Mislim klinac je očigledno u zabludi, al njemu je lepo u njegovoj glavi. :D Daj malo nekog pozitivnog mišljenja, ne mora baš level poni koji je otišao, al ono, MALO. :D Svi živimo u govnima, al ja sam na primer dosta srećnija od tebe. Doduše nemam ideju kako uopšte promeniti stav i jel to moguće na kraju, ali ja npr pokušavam da popravim držanje tako što sedim i kuckam a laktovima držim motku iza leđa. Mislim nije lako al jbg šta je tu je.

Bravo Sanjalice!

Zašto najkul momci zavše sa običnim curama?
pa dobro ako je obična nije gubava, možda ni on dečko osim što je kao kul nije ništa spec ni na jednom polju pa mu ne treba ne znam kakav izazov od devojke

Generalno kuloća je samo foliranje kod ljudi, ispod su to uvek tanane dušice ispovređivane istraumirane životom ah, treba im razumevanje

Možda je i sirotinja pa muva obične ribe zato što one top tier ribe zahtevaju malo jači tretman, automobil, izlaske itd. to treba finansirati, običnu ribu možeš da odvedeš u lokalni park i da bude zadovoljna

ne ne, pod kul mislim na kul ljude u istinskom znacenju rijeci, ne na pozere

- - - - - - - - - -

Dosta im je najkul nafuranih cura :D
kontradiktorno :D

- - - - - - - - - -

zato što su neobične cure precenjene :D I posle nekog vremena skapiraš da su psycho
ps: ovo govorim kao najkul momak, jelte :cool:

dobar odgovor, ima smisla
vidi se da si prekul hehe

pa dobro ako je obična nije gubava, možda ni on dečko osim što je kao kul nije ništa spec ni na jednom polju pa mu ne treba ne znam kakav izazov od devojke

Generalno kuloća je samo foliranje kod ljudi, ispod su to uvek tanane dušice ispovređivane istraumirane životom ah, treba im razumevanje

Možda je i sirotinja pa muva obične ribe zato što one top tier ribe zahtevaju malo jači tretman, automobil, izlaske itd. to treba finansirati, običnu ribu možeš da odvedeš u lokalni park i da bude zadovoljna

Ovo potpisujem, najsrecnija sam kad sam s njim.

Back