Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Jedino droljasta ponuda je valjana ponuda :lol:

A šta inače ženama je zabranjeno da nude droljaste ponude xD To ne smatram niskomoralnim već iskrenim :cool:

realno, da su svi iskreni bar malo, odmah bi bili proglašeni za niskomoralne. :P

ma jok, ti si samo lukava feministkinja koja ga je iskoristila da se požali na polnu diskriminaciju. što te u suštini čini frigidnom

hah. :mrgreen:

Draga Saro, evo jednog saveta. Nikad nemoj da preskaces dorucak, to je jedan od najvaznijih obroka.
Srdačan pozdrav. :)

Ja bih volela, na toplu cokoladu

- - - - - - - - - -

Pogrešan citat. Ali volela bih :))))))) hajde, ali ozbiljno
Bila sam do guše zatreskana u tebe. Ti uzmi kafu ja cu toplu čokoladu, da te zagrlim čim te vidim medvedji bar hug

- - - - - - - - - -

:heart: medvedji veliki zagrljaj

Zapravo me podseća na Modernu Pevačicu. Ako nije ona, onda je samo mlađa varijanta toga xD A to što je Pevačica starija znači samo da je zatucanija i da ne može da skriva svoje idiotske kvazi-stavove

Čekaj, jel se Moderna Pevačica sad zove Cica Maca, ili sam nešto pobrkao? Sećam se njenih postova, najgori trol ikad. Stalno je pisala kako je nevina, kako ide na odmor sa nekim matorcem u kog je zaljubljena i slične gluposti. Baš podseća na nju, inače Moderna Pevačica je retardirana, u to sam siguran. Ima neki stepen retardacije.

I samo da dodam, iako nije trol najgori od svih je onaj Tihi, ono je budaletina nad budaletinama.

Čekaj, jel se Moderna Pevačica sad zove Cica Maca, ili sam nešto pobrkao? Sećam se njenih postova, najgori trol ikad. Stalno je pisala kako je nevina, kako ide na odmor sa nekim matorcem u kog je zaljubljena i slične gluposti. Baš podseća na nju, inače Moderna Pevačica je retardirana, u to sam siguran. Ima neki stepen retardacije.

I samo da dodam, iako nije trol najgori od svih je onaj Tihi, ono je budaletina nad budaletinama.

Yep, ista osoba. Ako uopšte ima jednu ličnost, ili samo fragmente nekoliko xD

Ne, Moderna Pevacica je sad Vrela Cica a CicaMaca je skroz druga osoba, ne gresite dusu :)

Poslednja izmena:

Back