Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

A šta ima loše u tome da se izađe bez momaka. Moj je vala kad treba kući ostajao, kad trebalo da se ide išao, ali bez naskakanja na mene dok je društvo tu brate, pa kontaju oni da smo zajedno, za naskakanje kuću i krevet imamo, par poljubaca je sasvim okej. Ako mogu ja normalno da se ponašam kada imam dečka, može vala i moja drugarica, tuđa grla ne želim da gledam. Držanje sveće je tako prevaziđen fazon, okej je izaći i sa drugaricom i njenim momkom na kafu ako imate tema za razgovor, a ja sa mojima uvek imam, čak se sa njim više ispričam jer se ne čujem sa njim svaki dan kao i sa njom, i ne smatram to držanjem sveće. Zaljubljenost nije napaljenost.

A šta ima loše u tome da se izađe bez momaka. Moj je vala kad treba kući ostajao, kad trebalo da se ide išao, ali bez naskakanja na mene dok je društvo tu brate, pa kontaju oni da smo zajedno, za naskakanje kuću i krevet imamo, par poljubaca je sasvim okej. Ako mogu ja normalno da se ponašam kada imam dečka, može vala i moja drugarica, tuđa grla ne želim da gledam. Držanje sveće je tako prevaziđen fazon, okej je izaći i sa drugaricom i njenim momkom na kafu ako imate tema za razgovor, a ja sa mojima uvek imam, čak se sa njim više ispričam jer se ne čujem sa njim svaki dan kao i sa njom, i ne smatram to držanjem sveće. Zaljubljenost nije napaljenost.

Neka neko normalno razmislja ovdje

Neće ona niđe :mrgreen:
maxresdefault.jpg

dosla sam po razumijevanje, a ne po savjet da trazim novo drustvo zbog jedne drugarice koja se ne skida sa momka, sto si mi ti rekao da uradim

Ne, nisi me razumela. Ako sve idu sa momcima, koji ces ti tu djavo sama? Ti mozes samo da im drzis svecu tu.
Tad ne treba da izadjes sa njima. Ja ne kapiram sta tebi smeta ako se jedna drugarica ljubi sa svojim momkom. Imas druge drugarice pa pricaj sa njima, ima sigurno i tu nekih momaka, pricaj sa njima.
Kao da ti je ta drugarica nasisna potreba pa da ne mozes bez nje.

Ne, nisi me razumela. Ako sve idu sa momcima, koji ces ti tu djavo sama? Ti mozes samo da im drzis svecu tu.
Tad ne treba da izadjes sa njima. Ja ne kapiram sta tebi smeta ako se jedna drugarica ljubi sa svojim momkom. Imas druge drugarice pa pricaj sa njima, ima sigurno i tu nekih momaka, pricaj sa njima.
Kao da ti je ta drugarica nasisna potreba pa da ne mozes bez nje.

Nisam ni jednom rekla da sve vode momke, fala Bogu da se tu ne bih pojavila da je tako. Ta jedna vodi momka. I svima smetaju ne samo meni. Zamisli za malim stolom 6 ljudi. I od njih 6 njih dvoje koji ti se iznad vrata cmacu, neprekidno. Meni je to problem. Ti to ne smatras problemom. Ne vidim onda poentu ovog razgovora.

Nisam ni jednom rekla da sve vode momke, fala Bogu da se tu ne bih pojavila da je tako. Ta jedna vodi momka. I svima smetaju ne samo meni. Zamisli za malim stolom 6 ljudi. I od njih 6 njih dvoje koji ti se iznad vrata cmacu, neprekidno. Meni je to problem. Ti to ne smatras problemom. Ne vidim onda poentu ovog razgovora.

Meni to ne smeta, ako ne pelazi granice pristojnosti. Što kaže Lemmy, ako ne preteruju sa ispiranjem usne duplje, onda je u redu. Za sve se zna i vreme i mesto i način!

Mada, ja apsolutno nemam problem da skrenem pažnju zanesenim paovima da smire strasti kada preteraju. :)

pozdrav svima
dugo sam citao temu i oklevao da postujem na ovoj temi

iskreno necu okolisati i recicu,tj zamolicu za pomoc jer mi trebaju vasa misljenja

ovih dana treba da se vidim sa jednom devojkom
sa kojom se vec duze vreme dopisujem i konstatovali smo da se jako dopadamo jedno drugom.
da preskocim tu pricu jer i onako nije bitna za moj problem

ono sto je po sredi je sledece
ja mislim da mi je mali i plasim se da cu je razocarati ....
a ne bih voleo da je izgubim zbog toga jer je jako dobra osoba i veoma mi se dopada.
citao sam po netu razne savete
i trikove ali ipak bolje je pitati

unapred hvala svima na svakom ozbiljnom odgovoru

Back