Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.524
molim za konkretan odgovor
stvarno mi nije do sale..
razumi me kolega
frka mi je !
stvarno mi nije do sale..
razumi me kolega
frka mi je !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino droljasta ponuda je valjana ponuda
A šta inače ženama je zabranjeno da nude droljaste ponude xD To ne smatram niskomoralnim već iskrenim![]()
ma jok, ti si samo lukava feministkinja koja ga je iskoristila da se požali na polnu diskriminaciju. što te u suštini čini frigidnom
Draga Saro, evo jednog saveta. Nikad nemoj da preskaces dorucak, to je jedan od najvaznijih obroka.
Srdačan pozdrav.![]()
Zapravo me podseća na Modernu Pevačicu. Ako nije ona, onda je samo mlađa varijanta toga xD A to što je Pevačica starija znači samo da je zatucanija i da ne može da skriva svoje idiotske kvazi-stavove
Čekaj, jel se Moderna Pevačica sad zove Cica Maca, ili sam nešto pobrkao? Sećam se njenih postova, najgori trol ikad. Stalno je pisala kako je nevina, kako ide na odmor sa nekim matorcem u kog je zaljubljena i slične gluposti. Baš podseća na nju, inače Moderna Pevačica je retardirana, u to sam siguran. Ima neki stepen retardacije.
I samo da dodam, iako nije trol najgori od svih je onaj Tihi, ono je budaletina nad budaletinama.
Čekaj, jel se Moderna Pevačica sad zove Cica Maca, ili sam nešto pobrkao? Sećam se njenih postova, najgori trol ikad. Stalno je pisala kako je nevina, kako ide na odmor sa nekim matorcem u kog je zaljubljena i slične gluposti. Baš podseća na nju, inače Moderna Pevačica je retardirana, u to sam siguran. Ima neki stepen retardacije.
I samo da dodam, iako nije trol najgori od svih je onaj Tihi, ono je budaletina nad budaletinama.
Da da, ja sam zapravo na Vrelu Cicu i mislio. Nisam ni zagledao dovoljno ime da bih ustanovio da su dve različite osobe u pitanju. Zapravo ne znam ni ko je CicaMaca xD
Jeste trol mada mene njeni postovi umeju i da nasmejucujem isto price po forumu da se verovatno muskarac krije iza njenog nicka
![]()