Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Imam veliku nedoumicu i molim iskusnije od mene da mi pomognu.

Krenula sam u srednju i sada imam noco društvo itd. Kao i svi hoću da se uklopim što za sad ide ok...

Drug me je pozvao na rođendan u nedelju. Ja mu nisam ništa odgovorila jer imam dilemu.

Ne pravim rođendan već 3 godine pa stoga ni ne idm kod drugih. Bar do sada u osnovnoj sam tako, ali sad je novo društvo i sve, a ne želim da drug pomisli da neću da idem kod njega da neću da se družim. Ako mu kažem da ne pravim ne znam kako će reagovati. Uglavnom svi kažu nema veze ali ipak nije tako...

Šta da radim? Kako najmanje bolno da ga odbijem ili ipak da odem? U velikoj sam dilemi. Molim vas pomozite????.

Zdravo svima, ja sam Milica, visoka sam 176 i ponekad imam komplekse oko toga, jer je vecina mojih drugarica niska, ali skoro uvek se oraspolozim jer sam dobro gradjena, samo pozelim da budem niza jer je mnogo lakse.

Ta sam duso.....Pa ne nosi petu vecu od 5 cm i to je to.U svemu drugom mi smo bez premca,lepotice dugonoga.......:zag:

Zdravo svima, ja sam Milica, visoka sam 176 i ponekad imam komplekse oko toga, jer je vecina mojih drugarica niska, ali skoro uvek se oraspolozim jer sam dobro gradjena, samo pozelim da budem niza jer je mnogo lakse.

Nema potrebe da se tako osecas.
Mozda ti se cini da je njima lakse ali visina ima svojih prednosti, treba samo da iskoristis najbolje sto mozes ;)

Aj nemoj da lažeš. Koja je to žena još visoka 176.

Znam ih par preko 180 cm.

Milice, treba da si ponosna sa tom visinom.
I nemoj da zbog tog kompleksa izbegavas visoke stikle. Istakni Ono lepo kod sebe, Ono sto nemaju druge.
Srecno.

aj meti fotku pa da ocenjujemo :D

- - - - - - - - - -

au preduhitri me :D

Imam veliku nedoumicu i molim iskusnije od mene da mi pomognu.

Krenula sam u srednju i sada imam noco društvo itd. Kao i svi hoću da se uklopim što za sad ide ok...

Drug me je pozvao na rođendan u nedelju. Ja mu nisam ništa odgovorila jer imam dilemu.

Ne pravim rođendan već 3 godine pa stoga ni ne idm kod drugih. Bar do sada u osnovnoj sam tako, ali sad je novo društvo i sve, a ne želim da drug pomisli da neću da idem kod njega da neću da se družim. Ako mu kažem da ne pravim ne znam kako će reagovati. Uglavnom svi kažu nema veze ali ipak nije tako...

Šta da radim? Kako najmanje bolno da ga odbijem ili ipak da odem? U velikoj sam dilemi. Molim vas pomozite????.

Popricaj sa njim i objasni o cemu je rec.Daj mu poklon,budi tu a on ako zeli moze da ti pokloni nesto ali daj jasno do znanja kako ne slavis da ne bude zabune posle.

Back