Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Kucu ne mogu stvarno vise da komentarisem, mnogo mi je zao, samo sto se ne rasplacem :( dabogda crko, samo jos to cu reci, i pomisliti sve ono sto je nepristojno napisati na forumu...
Za druga sacekajneko vreme, ali po meni taj lik nije bas sasvim svoj, mada meni mozak ne dozvoljava da shvatim da je ikome ebena kompjuterska igrica ista vise od sredstva za ubijanje vremena, a njemu ocigledno to mnogo vise znaci, zao mi je i njega...
a za devojku, te slike sto imas i to, nemoj objavljivati, previse je jadno svetiti joj se na taj nacin, u krajnjem slucaju ona ce uvek moci da kaze da je to radila 'iz ljubavi', a ti to radis zbog povredjenog ponosa, mrznje, ljubomore, batali, ne treba ti to u zivotu, imas 20 godina i svestan si da su u ovim godinama veze uglavnom prolazne i da jos uvek nismo u fazi da trazimo muza/zenu, samim tim ne treba ih shvatati toliko fatalno :)

E a sto je zalosno, mi sto nismo tinsi se ispovedamo na teen podforumu :/ Gde nestade ono vreme kad ovo bejase puno ljudi. Sad je cak i pdf "teorije zavere" aktivniji. No ono, mladje generacije otisle u *****, druze se na fejsu, igraju igre i onda nocu klub, sve na racun mame i tate... Ne interesuje njih forum gde se ponekad zalomi ozbiljna diskusija.

@Stella

Pa napisah da nisam toliki podlac. Svestan sam koliko stete moze naneti oboma, a i ne volim da povredjujem ljude osim ako nije zasluzeno, a prevara i nije neki razlog. A mozda sam se i ohladio nakon prve. A za drugara rekoh, nije ispao covek pa makar pozvao, nego preko poruke. Pa ignorisanje. Tako da ne zelim da mi se javlja kada se sretnemo. Imam drustva, a i sada cu na vojni rok, trebao bih biti blizu BG-a, pa mozda navatam nekog od vas za pivo, a i obecao sam kafu dvema devojkama tamo (prijateljsku, nadam se da su i one tako shvatile ili sam naebo). Planirah sad u oktobru, al posto ostadoh bez posla ebiga.

E a sto je zalosno, mi sto nismo tinsi se ispovedamo na teen podforumu :/ Gde nestade ono vreme kad ovo bejase puno ljudi. Sad je cak i pdf "teorije zavere" aktivniji. No ono, mladje generacije otisle u *****, druze se na fejsu, igraju igre i onda nocu klub, sve na racun mame i tate... Ne interesuje njih forum gde se ponekad zalomi ozbiljna diskusija.

Ispade da sam je jedini tinejdzer ovde :roll:

Manifolde, sa kakvim se ti lobanjama družiš jbt, auu... Ja bih tog majmuna zveknuo šamarom na sred ulice, čisto onako jednu vaspitnu, reda radi. Očigledno ga roditelji i život nisu dovoljno očvrsnuli, pa mora neko drugi.
A za psa baš greota...kad sam bio klinac i kod nas su tako trovali pse, bolesnici...nema ništa gore. Drži se...
I ja sam pre par dana poludeo kad mi je Aska uginula na operacionom stolu, delom krivicom zbog toga što su veterinari (''specijalisti'') jedna lenja govna koje je mrzelo da ustanu i pogledaju šta joj je, mamu im raspalu...a lik koji samo radi u veterinarskoj apoteci je čak preko telefona pogodio o čemu se radi. Jebеm ti državu.

Kad vas život stisne stisnite mooda.

Poslednja izmena:
Lele ljudi ovo mi se do sada nije desilo jedna devojka mi je rekla da je uhodim.Ja u fazonu 'Sta bre O.o' ja nju jedino vidjam u skoli i kad je vidim samo joj kazem cao.Nit je pratim nit nista.Ne znam sto je devojka stekla takvo misljenje.A i ranije pre nego sto mi je rekla da ima decka smo se dopisivali nakon sto mi je to rekla prestao sam da se dop sa njom da joj ne bih pravio probleme.Ima svakakvih ljubomornih momaka.

Lele ljudi ovo mi se do sada nije desilo jedna devojka mi je rekla da je uhodim.Ja u fazonu 'Sta bre O.o' ja nju jedino vidjam u skoli i kad je vidim samo joj kazem cao.Nit je pratim nit nista.Ne znam sto je devojka stekla takvo misljenje.A i ranije pre nego sto mi je rekla da ima decka smo se dopisivali nakon sto mi je to rekla prestao sam da se dop sa njom da joj ne bih pravio probleme.Ima svakakvih ljubomornih momaka.

Mozda je sada raskinula, pa hoce da te privoli.
Možda joj, da prostiš hitno treba snošaj.
Možda lupam gluposti, evo ne znam. :D

Aman sta te briga, kazi joj da se tera i zavrsis pricu. Drugo Soni, kapiram ja da si ti sugradjanin, ali nemoj molim te to "umreo", "radeo" i tome slicno da koristis.
Ma to me profesorka prevarila kao sto sam napisao gore.Sto li je ja slusam ona umesto je l' prica jer,a to mi toliko upada u oci kad cujem neko da to mesa dodje mi da se ubijem.

S druge strane mene spopadaju strankinje, a za njih me boli tuki, i da hocu nesto, daleko su... A ovde pak nema nijedne koja bi mogla iole da mi se dopadne. Moracu da prosirujem svoje drustvo... Ima burzer slatku drugaricu, gotivi me, ali majku mu 98. godiste :c Nadjem posao pa da upoznam jos ljudi, sto kolega i koleginica... Naci ce se neka riba da valja... Kad me vec Abel nece :c

A ne :c Ima da dodjem do BG-a samo da je spasim od vas napasnika... :c Mada me tamo ceka jedna druga devojka... Sasvim slucajno mi se izlanula njena drugarica xD Sad moram da cutim i da se pravim da nista ne znam, a majku mu rekao bih joj da znam sta misli i kako se oseca :c Nego nece da mi kaze dok se ne vidimo... Tako da dolazim tamo u skorije vreme.... Zovem na pivo, castim tebe i mozda jos nekog (verovatno Biki ako hoce) i tu devojku.... Castio bih ja sve, ali treba i da se vratim iz BG-a xD

Back