Inace pre par dana, trovac naselja ubi i moje kuce, jadno... Nisam plakao toliko nikada. Sest godina sam ja nju cuvao, vodio u setnju, igrao se s njom. Pa to je bila moja najbolja prijateljica (Izvini Dijana, iako neces ovo videti

), da bi je neki slepac otrovao. Jos jadna pola sata umirala na moje oci. Nikada u zivotu nisam video nesto tako potresno i jadno. Da sam imao pusku, ne bih ni razmisljao, uzeo bih i upucao je na mestu. I deset puta ako treba, manje je mucenje. Svadjao se s komunalcima i pandurima i umalo bio pritvoren zato sto sam im se drao i psovao ih jer ga mesecima traze (samo tog dana, ili ti te kobne noci otrovao je jos 5 pasa in 6 macaka). Sve se to poklopilo sa ostankom bez posla, raskidom sa devojkom nakon par lepih meseci, bratom koji je zavrsio u bolnici i ovim:
"Ja mislim da se ja i ti vise nikad necemo druziti zato sto sam ti vec napomenuo da ako izadjes iz gejma da mi se be obracas a posto si ti to uradio ja se drzim svojih reci bilo je lepo druženje sa tobom molio bih te da mi se ne obracas vise ako ti znaci nesto javlja cu ti se na ulici kad te vidim. Zato sto mi je muka da svi imaju svoje principe jedino mene da svako zebava. Zelim ti iskreno sve najbolje u zivotu. Cao"
Naravno ne verujem da znate sta znaci ova poruka, pa da pojasnim. Jedan od najboljih durgara, za koga nikada nisam nista ruzno rekao, niti imao zamerke, naljuti mi se jer izadjoh iz igre koju smo zajedno igralo
A ne mogu ni da se nakanim da se smejem njegovoj poruci niti da se ljutim, znajuci u kakvom je rasulu. Ali me nervira to sto znam da mu odredjeni dvojac puni glavu. Jer nekad bejasmo petorica, pa se dvojice ocepise, a ovaj je plutao na sredini. I prikloni se dvojici koji mu iza ledja svasta govorise, a i u facu. Njeogva glupost vredna je Darvinove nagrade.
- - - - - - - - - -
E da i pre no sto zaboravim... ZIVOT JE TESKO SRANJE! Ne mogu da verujem da ja to govorim, koji sam prosao kroz sijaset govana i uvek bio optimistican, a opet me je salomio zadnjih dana.