Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Suppliers, oni koji snabdevaju, nisu ti koji jeb'u :) Jebači su simply jebači, i to je čitava filozofija.
A i ja joj lepo rekoh da ja neću biti taj koji će je zvati, dok ne iskulira - a eto i juče i danas me je zvala za neke sitnice. Poenta veze je konstantno igranje igara... ranije sam udovoljio svaki put, al čim sad kažem kako ne mogu da pričam jer blejim sa ortakom u tom trenu, čuje se tačno razlika u glasu koju na kraju pokušava da odvede u ravnodušnost.

Zapalio osmog na more u želji da se rasteretim i oslobodim svih briga, pun ****** problema i u kući, i nisam znao da li sam položio jedan bitan ispit; a pošto je devojka već tamo i radi, kapirao sam da ću imati dovoljno vremena da blejim sa njom, ali i sam da kuliram, poneo vraški mnogo knjiga i pisaću mašinu. I u putu već saznam da sam položio ispit, što znači - očišćena godina! I tu veliku sreću nagrize sumnja da će karmička sila za dupe da me ujede jer se tako obično dešava, ne možeš sve imati, kao da mi govori.
I već prvog jutra me zadesi srranje, karma bites back, riba neće da budemo više zajedno, sve je to njoj teret, a ona, fala bogu, sa ambicijama do neba i željom da uđe na listu najuticajnijih ljudi na svetu naravno da će odjebe ukleto-bednog pjesnika koji može "samo da je sputava sa veličanstvene staze ka apoteozi";
I tako sam najviše vremena tamo proveo sam i sjeban, pritom je bilo loše vreme, loša sezona i nema ljudi, sve same babe i parovi s decom, dupe mi je more videlo tri puta, i sva tri sam se sam kupao. I malo sam čitao, još manje pisao, baš bez volje za bilo šta.
I kapiram, koliko god da sam ja mentalno izokrenut i izopačen, uvek sam bio u vezi "onaj normalan", i glas razuma. A ovaj put se opekoh misleći da je drukčije. I sve iluzije da je mrak otišao, da me je mrak napustio, raspršile su se tih dana. Sve se čini kao jedno ciklično vraćanje predodređenom, a ako sam predodređen za mrak, ne preostaje mi ništa drugo nego da se s tim pomirim. I da ne pokušavam da iskočim iz njega, jer vidim da mi svetlo samo još više škodi kao da imam porfiriju.
Nije da imam problem koji treba rešiti, već sam jednostavno imao želju da se ispovedam nepoznatim ljudima, ko god ovo čita. Sjebano je kad si toliko sam da niko ne zna šta ti se dešava, kad misle da ti kuliraš na moru, cirkaš i ebeš dok oni rešavaju ispite.
Rado bih uzeo šest ispita i podario drugima ovo more... da oseti makar deo te noćne more...

Ili kao što bi Miljković to lepše rekao:

O gorko, o slepo more
zaljubljeno u brodolom.

Direkt, honey :heart:
Pa ti si prava mica, a ja te uvek dozivljavala kao hladnu osobu, ono s ribom si a k'o da nisi, emocije stop, a ti sve suprotno :andjeo:
necu da delim nikakve savete, jer i nema sta pametno da se kaze osim - procice.

ne znam sta bih ti rekla, meni nikada nije zao da ulazem u nesto sto ja u datom trenutku zelim
potrudim se, promasim, smorim se, ali ebiga ide zivot dalje
onda posle sve opet
ne treba se previse razocaravati, vec ziveti u sadasnjem trenutku, trudio si se zato sto si to zeleo, ona to nije umela da ceni, ko je ebe, docice druga koja ce umeti, ako ni ona onda treca, peta, itd...
kapiram ja da ti je donekle ponos povredjen i sve to, ali pustis vreme da odradi i guras dalje :D

Forumu ne fali ništa, i nisu to predrasude nego su to činjenice.

Evo koliko ti znaš osoba koji odgovaraju njenom opisu ? Stone cold playboy...

Predrasude mico,predrasude. To sto odvojim 15 minuta dnevno da napisem poruku na krstarici ne znaci apsolutno nista.
Ne mislim da je ona mislila da je on plejboj,vec da je jednostavno hladan i da se ne vezuje za devojke,da mu je svejedno da li ce biti sa nekom sutra ili nece. Vidis, ja sam u vecini slucajeva takav.

Juzer ti je lepo rekao, a mi nismo ovde da sudimo jedni drugima da li je nesto pohvalno ili nije, ti sam za sebe proceni i vrednuj, ja sam napisala kako sam ga dozivljavala ranije na osnovu njegovih postova, dok sam cak Juzera pre dozivljavala kao romantika nego Direkta, uvek je bio neki fazon - Direkt ebe, User vodi ljubav :lol: I jedan i drugi su pisali o vecem broju devojaka, samo drugacijim stilom izgleda :mrgreen:

Juzer ti je lepo rekao, a mi nismo ovde da sudimo jedni drugima da li je nesto pohvalno ili nije, ti sam za sebe proceni i vrednuj, ja sam napisala kako sam ga dozivljavala ranije na osnovu njegovih postova, dok sam cak Juzera pre dozivljavala kao romantika nego Direkta, uvek je bio neki fazon - Direkt ebe, User vodi ljubav :lol: I jedan i drugi su pisali o vecem broju devojaka, samo drugacijim stilom izgleda :mrgreen:

Ja nisam pitao to u pogledu na Direkta, vec u pogledu na Juzera. Procitaj njegovu poslednju recenicu? ;)

Samo sam ga pitao, da li pokusava da se pohvali takvom osobinom, ili pak misli da gresi jer tako radi, funkcionise...

Ili...mozda bi trebalo da napisem nesto što bi se svima dopalo, u smislu da se slažem? ;)

To je moj mehanizam odbrane,plasim se da zavisim od nekog. Desi mi se da se vezem i da mi odbrana zakaze za neku ako je bas riba,a ovako ako sam sa nekime onda sve drzim pod kontrolom i racionalizujem.
Kao mali sam imao dosta stresnih situacija tako da sam nesvesno razvio tu zastitu ,samo mi treba malo vremena da razmislim kad imam neki problem, da se pripremim za sve moguce situacije i onda se jednostavno iskljucim. Obicno se tada ili ne bojim ili je to jako svedeno na nizak nivo. Obicno kazem sebi to tako mora da se uradi i gotovo. Isto tako odlucim da se ne vezujem za nekog, barem dok ne steknem dovoljno poverenja u tu osobu. Cak i ako poverujem nekom i vidim posle malo zrno sumnje u istinu sto neko prica ili postupke zavek se zatvorim za tu osobu i to je to. Ne verujem ti,mozemo pricati ,cak i otici na pice,biti u nekoj semici dok mi je lepo i tako,ali nikakve ozbiljne price,tajne,empatija... jer si potencijalna pretnja. I kad je neko u ovoj drugoj prici,opet sam pravedan,nikada prvi necu naneti zlo.

Dobro, svakako da se neces vezati za tu osobu sve dok ne izistinski ne zavolis. Za to je potrebno vreme - nekome dva meseca, nekome pet meseci, ako je to bio ulazak u ozbiljnu vezu. Ali mislim na vezu, ne na kres varijantu, u kojoj ces drpati dok ti se drpa, pa onda sutnuti.

Svi imamo razlicite poglede na svaku od varijanti, tako da, niko nikoga ovde ne osudjuje ni za sta, makar ja ne. Samo mogu da konstatujem da mene ne privlace takve avanture u kojoj cu devojku sutnuti nakon nekoliko jebacina, jer, jelte, ne smem da se tek tako vezem. Sve devojke sa kojima sam bio (nije ih bilo mnogo), sam pre svega dobro poznavao.

Inace pre par dana, trovac naselja ubi i moje kuce, jadno... Nisam plakao toliko nikada. Sest godina sam ja nju cuvao, vodio u setnju, igrao se s njom. Pa to je bila moja najbolja prijateljica (Izvini Dijana, iako neces ovo videti :lol: ), da bi je neki slepac otrovao. Jos jadna pola sata umirala na moje oci. Nikada u zivotu nisam video nesto tako potresno i jadno. Da sam imao pusku, ne bih ni razmisljao, uzeo bih i upucao je na mestu. I deset puta ako treba, manje je mucenje. Svadjao se s komunalcima i pandurima i umalo bio pritvoren zato sto sam im se drao i psovao ih jer ga mesecima traze (samo tog dana, ili ti te kobne noci otrovao je jos 5 pasa in 6 macaka). Sve se to poklopilo sa ostankom bez posla, raskidom sa devojkom nakon par lepih meseci, bratom koji je zavrsio u bolnici i ovim:

"Ja mislim da se ja i ti vise nikad necemo druziti zato sto sam ti vec napomenuo da ako izadjes iz gejma da mi se be obracas a posto si ti to uradio ja se drzim svojih reci bilo je lepo druženje sa tobom molio bih te da mi se ne obracas vise ako ti znaci nesto javlja cu ti se na ulici kad te vidim. Zato sto mi je muka da svi imaju svoje principe jedino mene da svako zebava. Zelim ti iskreno sve najbolje u zivotu. Cao"

Naravno ne verujem da znate sta znaci ova poruka, pa da pojasnim. Jedan od najboljih durgara, za koga nikada nisam nista ruzno rekao, niti imao zamerke, naljuti mi se jer izadjoh iz igre koju smo zajedno igralo :roll:

A ne mogu ni da se nakanim da se smejem njegovoj poruci niti da se ljutim, znajuci u kakvom je rasulu. Ali me nervira to sto znam da mu odredjeni dvojac puni glavu. Jer nekad bejasmo petorica, pa se dvojice ocepise, a ovaj je plutao na sredini. I prikloni se dvojici koji mu iza ledja svasta govorise, a i u facu. Njeogva glupost vredna je Darvinove nagrade.

- - - - - - - - - -

E da i pre no sto zaboravim... ZIVOT JE TESKO SRANJE! Ne mogu da verujem da ja to govorim, koji sam prosao kroz sijaset govana i uvek bio optimistican, a opet me je salomio zadnjih dana.

Inace pre par dana, trovac naselja ubi i moje kuce, jadno... Nisam plakao toliko nikada. Sest godina sam ja nju cuvao, vodio u setnju, igrao se s njom. Pa to je bila moja najbolja prijateljica (Izvini Dijana, iako neces ovo videti :lol: ), da bi je neki slepac otrovao. Jos jadna pola sata umirala na moje oci. Nikada u zivotu nisam video nesto tako potresno i jadno. Da sam imao pusku, ne bih ni razmisljao, uzeo bih i upucao je na mestu. I deset puta ako treba, manje je mucenje. Svadjao se s komunalcima i pandurima i umalo bio pritvoren zato sto sam im se drao i psovao ih jer ga mesecima traze (samo tog dana, ili ti te kobne noci otrovao je jos 5 pasa in 6 macaka). Sve se to poklopilo sa ostankom bez posla, raskidom sa devojkom nakon par lepih meseci, bratom koji je zavrsio u bolnici i ovim:

"Ja mislim da se ja i ti vise nikad necemo druziti zato sto sam ti vec napomenuo da ako izadjes iz gejma da mi se be obracas a posto si ti to uradio ja se drzim svojih reci bilo je lepo druženje sa tobom molio bih te da mi se ne obracas vise ako ti znaci nesto javlja cu ti se na ulici kad te vidim. Zato sto mi je muka da svi imaju svoje principe jedino mene da svako zebava. Zelim ti iskreno sve najbolje u zivotu. Cao"

Naravno ne verujem da znate sta znaci ova poruka, pa da pojasnim. Jedan od najboljih durgara, za koga nikada nisam nista ruzno rekao, niti imao zamerke, naljuti mi se jer izadjoh iz igre koju smo zajedno igralo :roll:

A ne mogu ni da se nakanim da se smejem njegovoj poruci niti da se ljutim, znajuci u kakvom je rasulu. Ali me nervira to sto znam da mu odredjeni dvojac puni glavu. Jer nekad bejasmo petorica, pa se dvojice ocepise, a ovaj je plutao na sredini. I prikloni se dvojici koji mu iza ledja svasta govorise, a i u facu. Njeogva glupost vredna je Darvinove nagrade.

- - - - - - - - - -

E da i pre no sto zaboravim... ZIVOT JE TESKO SRANJE! Ne mogu da verujem da ja to govorim, koji sam prosao kroz sijaset govana i uvek bio optimistican, a opet me je salomio zadnjih dana.

evo i tebi cu da posaljem jedno :heart: , mada znam da je slaba vajda. Tome koji ti je otrovao kucu od srca zelim da se isto tako otruje, ili da umre u najgorim mukama, ko bez pardona ubija zivotinje pre ili kasnije ce poceti da ubija ljude, nadam se da ce ga sto pre uhvatiti, i da ce odgovarati (bas sad ucim krivicno pravo :roll: pa sam u tom fazonu).
Za devojku, vazi isto sto sam napisala Direktu, bude pa prodje, sada ti jeste tesko, ali tesi se time da ce proci, jer je to cinjenica... a ovaj drug ti i nije drug ako si mu valjao samo zbog te igrice, ja bih mu napisala hvala sto mi je pokazao kakav je zaista i postedeo me silnog vremena koje bih provela u zabludi verujuci da mi je prijatelj.
:bye:

Dobro, svakako da se neces vezati za tu osobu sve dok ne izistinski ne zavolis. Za to je potrebno vreme - nekome dva meseca, nekome pet meseci, ako je to bio ulazak u ozbiljnu vezu. Ali mislim na vezu, ne na kres varijantu, u kojoj ces drpati dok ti se drpa, pa onda sutnuti.

Svi imamo razlicite poglede na svaku od varijanti, tako da, niko nikoga ovde ne osudjuje ni za sta, makar ja ne. Samo mogu da konstatujem da mene ne privlace takve avanture u kojoj cu devojku sutnuti nakon nekoliko jebacina, jer, jelte, ne smem da se tek tako vezem. Sve devojke sa kojima sam bio (nije ih bilo mnogo), sam pre svega dobro poznavao.

slazem se sa tobom
gore sam ti mozda malo grubo odgovorila
sve je stvar licnog izbora, i to sto nekome odgovara da vrti samo kres kombinacije nikada nece moci do kraja da razume onaj kome to ne odgovara, zato sto je jednostavno drugacije, drugaciji pogled na svet i odnose pream suprotnom polu
ja imam primere i ljudi iz blize okoline koji su tipa generacija mog caleta, nisu se ozenili, ali konstantno imaju i menjaju devojke jer im tako odgovara, ne mogu i ne zele da se vezuju za nekoga, a srecni su i ispunjeni sa onim sto imaju - ja to ne vidim kao nesto negativno vec ono - way of life, jedna od mogucnosti.

Akuta, da te ne citiram raspis'o si se. A muka mi od naprednih opcija i spojlera. :mrgreen:

Uzasnut, sto kaze Stella, crk'o da Bog da. Salim se, ne volim da kunem, ali, opet, kako reagovati na to?!
Ne znam samo koju korist ima od toga taj zlikovac? Verovatno je neki psihopata! Žao mi je.

Što se tvog drugara tiče, to mi je posebno interesantno. Imao sam par takvih slučajeva.
Ja bih ga iskulirao, javiće se on prvi, garant. Uostalom, taj je hteo da prekine da priča sa tobom, samo je čekao neku sitnicu.

- - - - - - - - - -

slazem se sa tobom
gore sam ti mozda malo grubo odgovorila
sve je stvar licnog izbora, i to sto nekome odgovara da vrti samo kres kombinacije nikada nece moci do kraja da razume onaj kome to ne odgovara, zato sto je jednostavno drugacije, drugaciji pogled na svet i odnose pream suprotnom polu
ja imam primere i ljudi iz blize okoline koji su tipa generacija mog caleta, nisu se ozenili, ali konstantno imaju i menjaju devojke jer im tako odgovara, ne mogu i ne zele da se vezuju za nekoga, a srecni su i ispunjeni sa onim sto imaju - ja to ne vidim kao nesto negativno vec ono - way of life, jedna od mogucnosti.

Razumem.
Verovatno sto nemam takve navike, nikada necu naci neko logicno objasnjenje za to. :)

Jao Stella za devojku mi jos i najmanje zao... Prevara se ne prasta. Podelio bih sad neke njene intimne slicice, ali toliko podao nisam.

I za drugara mi je manje zao no za moju Zucku. Proveo sam godinu dana samo sticajuci njeno poverenje, i dok me molila ocima da joj pomognem ja nisam mogao nista. Ugh damn ninjas cutting onions again

A drugaru je malko pojeban zivot u zadnje vreme, ima 0 samopouzdanja i ubedjen je da ga svi podjebavaju. I tako je on u svom malom svetu ukapirao da sam ja isti jer sam izasao iako mi je rekao da ako to uradim nema prijateljstva vise (inace to je umislio nije rekao). Mogla je struja da mi nestane, nemam pojma sta sve ne... Treba njemu pomoc. I nije lako otkaciti nekog nakon mnogo godina. Taj ortak je svojevremeno zvao da skuplja pare za moju "trudnu" devojku i nudio mi prazan stan ako zatreba.... Prosto je pod uticajem losih ljudi prso.

Back