Corinna
Primećen član
- Poruka
- 669
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, ne sve. Juče sedim sa drugom na klupici i prilaze neke dve klinke ('99.) i sedaju sa nama i počinju da komentarišu i pljuju sve devojke tu oko nas, glume klinke neki kriminal. A malo posle toga odem sa drugom u kraj i čujem od nekog malog da se te dve klinke trse k'o mlade majmunice, znači strašno. Aj' što je '99. godište i da su sad počele, nego što se trse već god.-dve, i to ne samo one nego većina tih klinki tad počinje, ušlo u modu i gotovo. Nema više onog čekanja u vezi nego daju odma' na početku.
Ali to ponašanje, kvazi opasne smo, saču bijem ovu maloo, alo pazi ša radiš mala i ti fazoni, to dobacivanje sa kupice juče, muka mi pripala kad sam ih čuo.
Hahaha, ne sve. Juče sedim sa drugom na klupici i prilaze neke dve klinke ('99.) i sedaju sa nama i počinju da komentarišu i pljuju sve devojke tu oko nas, glume klinke neki kriminal. A malo posle toga odem sa drugom u kraj i čujem od nekog malog da se te dve klinke trse k'o mlade majmunice, znači strašno. Aj' što je '99. godište i da su sad počele, nego što se trse već god.-dve, i to ne samo one nego većina tih klinki tad počinje, ušlo u modu i gotovo. Nema više onog čekanja u vezi nego daju odma' na početku.
Ali to ponašanje, kvazi opasne smo, saču bijem ovu maloo, alo pazi ša radiš mala i ti fazoni, to dobacivanje sa kupice juče, muka mi pripala kad sam ih čuo.
Ulicarke sta se obazires uopste ?Hahaha, ne sve. Juče sedim sa drugom na klupici i prilaze neke dve klinke ('99.) i sedaju sa nama i počinju da komentarišu i pljuju sve devojke tu oko nas, glume klinke neki kriminal. A malo posle toga odem sa drugom u kraj i čujem od nekog malog da se te dve klinke trse k'o mlade majmunice, znači strašno. Aj' što je '99. godište i da su sad počele, nego što se trse već god.-dve, i to ne samo one nego većina tih klinki tad počinje, ušlo u modu i gotovo. Nema više onog čekanja u vezi nego daju odma' na početku.
Ma loze te brate koji ti je kurratz?
Ulicarke sta se obazires uopste ?
Vazi kad odem dole penjem se na skakaonicu i razdracu se ZAAAAA MANIFOLDAAAAAAAAAAAAAAA.HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAH
Ja sam jedino devojci dao sifru od fejsa i odmah sutra sam je promenio.
A zasto devojkama dajete sifru od fejsa?
Ne razumem![]()
Hehe, famozni zajednicki profil.Papucarstvo,poslednji stadijum pred zajednicki profil na fejsu. Oduzima ti privatnost,drzi ti muda u saci.
Zajednicki profil je vec glupa stvar :v
A meni je fejs ionako samo za isprdjivanje, mogu svima da vam dam sifru i isti ce mi kruac biti.
Ahaha koristis Vkontakt onda![]()
eo imam problem: upoznala sam nekog decka i svideo mi se, ali sad se stidim da uradim bilo sta jer je on mnogo lepsi od mene.![]()
Nema potrebe za time. Čuj lepši od tebe, ti si lepa devojka i ne bi trebala da se stidiš, pogotovo ne toga hah. Gluposti. Samo navali![]()
Pa ti pokusaj,nemas sta da izgubis,a ako te nekim slucajem odbije ti mu kazi "Jel si ti svestan da ja mogu da te iznabadam glavom?".