TalaWolf
Aktivan član
- Poruka
- 1.728
Šta koj kurc![]()
Pa preko video četa uglavnom tražiš partnere, ne ispovedaš se. A pop me ne bi saslušao, izbacio bi me napolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta koj kurc![]()
Pa preko video četa uglavnom tražiš partnere, ne ispovedaš se. A pop me ne bi saslušao, izbacio bi me napolje![]()
Ako ti preko video četa tražiš partnere ne znači da svi to rade, ali oke.![]()
Talo, ako vec volis cam sex javi se Andjelku sa ljisa. Trenitno koristi profil pod imenom Pozudan.![]()
Pogrešno će se protumačiti xD Neka Fedore neka. A ti Fani srce ako se ispovedaš preko cam-a ne znači da svi to rade
![]()
Koliko znam, kod popa se ispovedaš, a sa psihologom pričaš, tako da, da, ja preko tih cam sajtova pričam sa ljudim iz drugih regiona, ali dobro, probaću i da nađem i partnerku za keks, pošto je očigledno to poenta tih sajtova, hm. Samo se nadam da me ne spopadnu neke tamo iz Azije, daleko su u p.m.
Nego, srce, nađe li ti anonimnog psihologa?![]()
Pa šta treba da radim, da nadjem nekog iz Afrike i kao "izvini, ali ti si taman daleko koliko meni odgovara. Možeš li molim te da saslušaš moje probleme kako bi mi bilo lakše?", cenim da bi me oterao u p.m.
Ne treba, sama ću sebi pomoći kao i uvek![]()
Abel mnogo si plastična na onim slikama sa mature. Daj, dete, pa znaš li da se našminkaš ko žena a ne barbika?