Ljudi, treba mi pomoć... Pre jedno 2 godine sam imao naj drugaricu, ona mi je stalno pričala o nekoj njenoj simpatiji. Posle nekog vremena se pojavilo i nešto više među nama, sviđala mi se, i ja njoj, nisam imao hrabrosti da uradim nešto, pa smo posle počeli da se svađamo, i onda završili prijateljstvo... Od kraja prošle godine smo počeli ponovo da se družimo, i postala mi je ponovo naj drugarica, imala je problema sa jednim dečkom, isto kao što je imala sa mnom, kao što je rečeno gore, i sve vreme razgovaram s njom, po celi dan, na telefonu, skajpu, isto kao što smo pričali ranije. Ponovo mi se sviđa. Ona se posvađala s tim dečkom pre neki dan. Mi i dalje pričamo po ceo dan, ne odvajamo se jedno od drugog gdegod idemo zajedno. Ja sad ne znam šta da radim, mnogo mi se sviđa, samo nisam siguran da li se ja sviđam njoj. Njenoj najboljoj (meni dobroj) drugarici se sviđam.. Sada se ne bih razmišljao šta da radim s njom (sa mojom simpatijom), samo kad bi mi se ukazao neki znak da joj se sviđam, samo ja ne umem da prepoznam to, jer imamo baš dobro prijateljstvo, a ne bih voleo da požurim da je ne izgubim, kako kao devojku, tako i kao najbolju drugaricu. Šta da radim? Imam neki utisak da joj se sviđam, ali ne znam kako će da reaguje zbog naj drugarice njezine, da li da joj kažem da mi se sviđa, da je poljubim odmah možda?