Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Problemi obicne tinejdzerke. Cisto cu se osecati bolje ako to izbacim iz sebe. Vi preskocite, dosadno je.
Prvo sestra me smatra rivalom. Ponovo. Budala. Pre je to bio rukomet, ista pozicija, ja bolja jbg. Aj ja se prebacim na ples. Nije problem, ziva sam.
E sad je moja draga sestra nasla da se zacopa u nekog lika, sa kojim sam ja bila jednu noc. I decko jeste sladak sve to stoji. Ali ja sam njoj to rekla ne znajuci za to. Ona se naljutila na mene, on joj postao jos interesantniji i sad sam ja babaroga sta god. Ali taj decko je malo stariji, a ona je 98 i kako ja sad njoj da objasnim da to ne ide kako je ona zamislila i da ne moze tako, nije za nju a da ne ispadne "Ti ga zelis samo za sebe" bla bla. Srecan joj put, lepsa je i zgodnija od mene I treba da ima lepog decka. Ali ne mogu da izbegnem zurku na kojoj ce biti i on i ona pa da joj oslobodim put skroz, nego ce to biti izdrndavanje na mene. A ja psihicki stabilna u PM.
Drugo malo pre neki decko, znam ga od pre, pomalo lud dodje i pocne foru "A sto se mi bolje ne upoznamo? Ja tebe jurim vec godinu dana. Ti mene izbegavas. A bas mi se svidjas". Ja gledam i mislim se pa hebo ti pas mater mene si nasao da ti se svidjam. Sta ti je to trebalo u zivotu. I koga ti juris godinu dana? Ni moj pas me ne juri toliko. I jesi nasikan zesce. Mrs.
Ali nista od toga, bila sam krajnje fina i drugarica me spasila svega i cao. Divno,
Inace problema nemam,

Gledaj tala. Ima i razlog zašto se tako ponaša. Vidiš, ona je u toj fazi gdje je enormno željna zabave, provoda i tih stvari kroz koje si i ti sama prošla nekoć. I onda se ti tu pojaviš kao zaštitnički-nastrojena starija sestra, ali ona to ne gleda na takav način već na način da joj želiš da krojiš život. Otuda to da joj želiš uzeti momka, tako da je najbolje da je pustiš nek ide svojim putem, uostalom ako je dovoljno pametna skontaće i sama da nije za nju.

Ah, kao da si ti stalno slušala mater i ćaću... :D

Ја где год да одем, наступам у стандардној all black комбинацији, или комбинацији нечег црног и нечег војног, и од тога се не одвајам.
За сада. Никад се не зна шта ме очекује у футуру, не зна се шта будућност носи. Можда ће ме ветрови промене одвести на нешто сасвим друго. Можда ћу почети да носим фенси кошуљицу преко џемпера, можда ћу се служити фенси цвиџама, можда ћу носити розе мајице, или мајице са пругама, свашта је могуће.
А шта, не волиш црне кошуље?
Опасан си ти баја Јузеру.

:lol:

hah, ja nikad sebe ne vidim u šarenim bojama :lol: Nemam nijednu košulju koja nije siva, crna ili bela. Sivo i crno, to su najčešće boje koje nosim.
Nego krivo mi je što sam negde izgubio tregere, sad bih ponovo to furao, zaboravih koliko je kul fazon, sve dok se nisam nagledao tregera u Boardwalk empireu: dvadesete, prohibicija, džez i otmenost :cool:

Inače, ja ne znam kako ljudi znaju da odaberu ono što im dobro stoji...pogotovo oni šminke likovi. Utegnute neke pantalonice koje su do pre 5 god. samo cigani nosili, sve nešto usko...ja kad obučem tako nešto osetim se k'o peško.
Samo sam se u osnovnoj dobro oblačio, zato što mi tad keva birala šta ću da nosim. :lol: A pre par god. sam imao neki trip da nosim samo crno, takvo me valjda raspoloženje uvatilo. :3 A leto pre toga sam nosio samo vesele boje, belo i štakojikurac.

@tema

Šta mislite da li bi nekoj noćnoj životinji smetalo da se ubace led diode u kavez?

Gledaj tala. Ima i razlog zašto se tako ponaša. Vidiš, ona je u toj fazi gdje je enormno željna zabave, provoda i tih stvari kroz koje si i ti sama prošla nekoć. I onda se ti tu pojaviš kao zaštitnički-nastrojena starija sestra, ali ona to ne gleda na takav način već na način da joj želiš da krojiš život. Otuda to da joj želiš uzeti momka, tako da je najbolje da je pustiš nek ide svojim putem, uostalom ako je dovoljno pametna skontaće i sama da nije za nju.

Ah, kao da si ti stalno slušala mater i ćaću... :D

Ja bas smatram da nisam sestra gnjavator. Jeste da izlazimo na istom mestu, tu se nista ne moze. Ali je ne diram citave veceri, idemo zajedno kuci. Uvek podrzavam i gotovo nikada ne osudjujem. Cak ona vise pazi na mene jer mi je cesto lose u tim zatvorenim prostorima. Stitim je i pokrivam kada kasni kod njenih, dolazim po nju kada trazi i slusam je kada treba. I kada smatram da je neko los nikada joj to ne govorim direkt, cak joj ni ne govorim. :dontunderstand: Ja sam drugacija prica.
Ovde je samo "Sto je on bio sa njom, meni se svidja" fazon, i ispade to njena sestra i sad kao nesto ljuta. Procice je.

@Sto se tice Juzera. Momcii momci oladite malo. Bas kul ako decko voli kosulje i kapute i taj fazon. Meni je to skroz okej, cak smo i videli da mu stoji. Ja se vise plasim onog pistolja :lol:
Svako ima drugaciji stajling i tu nema govora. Brisite :mafijas:

hah, ja nikad sebe ne vidim u šarenim bojama :lol: Nemam nijednu košulju koja nije siva, crna ili bela. Sivo i crno, to su najčešće boje koje nosim.
Nego krivo mi je što sam negde izgubio tregere, sad bih ponovo to furao, zaboravih koliko je kul fazon, sve dok se nisam nagledao tregera u Boardwalk empireu: dvadesete, prohibicija, džez i otmenost :cool:
У мојој гардероби нема места за кошуље.

Pa videli ste moju rozu-ljuspicastu kosulju. Postavljao sam slike od pre 3 godine na forumu u njoj? Niti je fensi,niti je gejovska,bas je kulj.
Bas ste me svi pohvalili za izbor.

@razrusitelj pa ono,do pre par meseci sam samo crne dukserice imao. Ceo orman pun crnog odela. Sad samo kupujem crno ako bas moram.
Nosim plavo,sivo,ima neka lepa boja slicna oker,to mi isto dobro stoji.

Ja bas smatram da nisam sestra gnjavator. Jeste da izlazimo na istom mestu, tu se nista ne moze. Ali je ne diram citave veceri, idemo zajedno kuci. Uvek podrzavam i gotovo nikada ne osudjujem. Cak ona vise pazi na mene jer mi je cesto lose u tim zatvorenim prostorima. Stitim je i pokrivam kada kasni kod njenih, dolazim po nju kada trazi i slusam je kada treba. I kada smatram da je neko los nikada joj to ne govorim direkt, cak joj ni ne govorim. :dontunderstand: Ja sam drugacija prica.
Ovde je samo "Sto je on bio sa njom, meni se svidja" fazon, i ispade to njena sestra i sad kao nesto ljuta. Procice je.

@Sto se tice Juzera. Momcii momci oladite malo. Bas kul ako decko voli kosulje i kapute i taj fazon. Meni je to skroz okej, cak smo i videli da mu stoji. Ja se vise plasim onog pistolja :lol:
Svako ima drugaciji stajling i tu nema govora. Brisite :mafijas:
Па ако ти толико одговара тај стил облачења, одведи га лепо својој кући, узгајај Јузера у саксији и препусти му обавезу чувања сестрице. :lol:

И одјеби са тим фазонима ''полит-коректног'' става - све је кул на свој начин, и свако има право на другачији стајлинг ако му је лепо.
И немој више да пушташ крила и да се обраћаш више тим тоном, да не би пало од моје стране брутално напушавање. Јел јасно?

- - - - - - - - - -

Pa videli ste moju rozu-ljuspicastu kosulju. Postavljao sam slike od pre 3 godine na forumu u njoj? Niti je fensi,niti je gejovska,bas je kulj.
Bas ste me svi pohvalili za izbor.

@razrusitelj pa ono,do pre par meseci sam samo crne dukserice imao. Ceo orman pun crnog odela. Sad samo kupujem crno ako bas moram.
Nosim plavo,sivo,ima neka lepa boja slicna oker,to mi isto dobro stoji.
Преокрет у глави, а Јуки? :D

Da je starija barem godinu,dve pa da je cuvam. :D
Smorilo,kao da sam u zalosti za nekim. Mnogo sam lepsi kad se malko osvetlim. :D

A pusti devojku na miru,ko ti drma kafez?
Лоше се изражаваш, не држим ја њу па да могу да је пустим (на миру).
Нека (при)пази на приступ у обраћању саговорнику.

Poslednja izmena:
Alo veliki to sto je trenutno predizborna tisina pa ne mozes na ulice da protestujes ili sta vec radis ne znaci da mozes na meni da se nadrndavas znas. Idi glasaj, pa odspavaj jednu turu i vrni se ovamo preporodjen. I nemoj mi to "jel ti jasno" jer sam te stavove odavno prerasla, a trebao bi i ti. Niti sam sta lose rekla niti je to bilo u fazonu "svi ste kreteni aa" dza bu. Komentar je cak bio i saljiv u neku ruku, to nisi prepoznao? I mozes da me napusavas slobodno, prvo neces reci nista sto vec nisam cula drugo niti ces biti prvi nit poslednji koji to radi. I necu da pazim vise, necu.

Alo veliki to sto je trenutno predizborna tisina pa ne mozes na ulice da protestujes ili sta vec radis ne znaci da mozes na meni da se nadrndavas znas
.
Ја сам се сада вратио са улица, скидао сам предизборне плакате и са друштвом сам у маниру деце твог узраста маркером цртао карикатуре на њихове постере (јер ето и ми матора багра умемо да будемо изузетно инфантилни на тренутке :lol:), док си ти читаво време провела на овом форуму, грокћући са фотеље, и уместо изласка са твојом генерацијом и зезањем/уживом активношћу која доликује твом добу, ти си као и свако вече без икакве разлике провела слушајући ону глупаву музику, или гледајући неки треш филм.
Idi glasaj, pa odspavaj jednu turu i vrni se ovamo preporodjen.
А ти се одкотрљај до фрижидера и докусури оно што је преостало од бизона којег си имала на данашњем менију.
I nemoj mi to "jel ti jasno" jer sam te stavove odavno prerasla,
Створе ограничени, то нема везе са ставом, него са јасним стављањем до знања да код мене не могу да прођу неке ствари које ти покушаваш да изведеш, али шта ја причам деришту којем је социјална интелигенција - шпанско село, и којем друштвени контакти и комуникација нису јача страна.
Niti sam sta lose rekla niti je to bilo u fazonu "svi ste kreteni aa" dza bu. Komentar je cak bio i saljiv u neku ruku, to nisi prepoznao?
Управо си то и покушала да пласираш кроз форму ''шале'' у том посту, како не би било сувише експлицитно и нападно и како не би изазвало реакцију осталих форумаша, који руку на срце, нису нешто дични ''читању између редова'', који умеју да обрате пажњу и да реагују само на директне прозивке. А не изгледаш као особа која пршти од позитивне енергије, веселости, раздраганости, шаљивости, него управо супротно, као озлојеђена особа пуна разних фрустрација која само чека повод да своју хистерију, негативну енергију, лоше мисли, каналише на нешто. А такви испади ти нису страни, и није ти ово први пут.
I mozes da me napusavas slobodno, prvo neces reci nista sto vec nisam cula drugo niti ces biti prvi nit poslednji koji to radi. I necu da pazim vise, necu.
Значи, ти се често суочаваш са тим, тј. често неко брише паркет са тобом? Па није ни чудо што си препуна негативности. Ево, послушаћу Јузера и оставићу те на миру, видим да ти није лако.

Poslednja izmena:
^ Vidis opet gresis. Ja sam do sada bila na plesu, u setnji i u radnji spremajuci je za veliko otvaranje. I svako vece sam bas naprotiv sa raznim prijateljima koje izvlacim u setnju i na pricu. Ti pretpostavljas da ja nemam zivot samo zato sto sam punija. I da jedem volove i ostala cuda, ali dobro. Kako zelis. Ni ne zelim da ti objasnjavam da sam bolesna i da mi je tesko da smrsam jer to nije tvoja stvar. Super ako si takav utisak stekao o meni kao o ogranicenoj osobi, tvoje misljenje. Ja sam za tebe imala mnogo lepse. Stidljivija sam osoba, ali ipak ne dozvoljavam da me zbog toga sto sam cutljiva nazivaju i glupom. I naravno ti ponovo nadjes neku prozivku "izmedju redova" i to ne samo u mojim postovima vec u svim ostalim jer sve ima vise znacenje, sve nije kako se tu predstavlja i svi kriju zavere. Ne, samo hocu da kazem da se na to ne obazirem. Svakome dodje da se jednom da se na nekoga istresa, ja dozvoljavam ljudima da to rade na meni jer ce mi to jednog dana biti posao. Da prikupljam tudju negativnu energiju i pokusam da je preokrenem.

tumblr_inline_n0nlbd45Co1qg2sik.gif

Не вреди, дижем руке.
Тало, у вези тих проблема које имаш са килажом, заиста нисам био упознат са том ситуацијом (да је у питању болест или поремећај), и прими извињење због увреде на тај рачун, испао сам тотални кретен што се тиче тог коментара. Што се тиче осталих ствари и уопште свега што је настало после синоћњег препуцавања, заиста не могу да се упуштам у даље расправе, немам ни неког ентузијазма, ни снаге за бесмислене полемике, а и данас имам неких послова преко главе.
Поздрав.

Back