Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Kazes voli uniformu? :think:

Jesi probao sa ovim?

175800-cistoca-foto-marko-djurica.jpg

Mislim da više preferira vojničku :lol:
A samim tim, može se i proceniti kakva je i šta da očekuje. Jeste mi kul zbog te mističnosti, da ne kažem asocijalnosti, al ebeš je, stvarno ne mogu da se cimam.

A šta bi trebalo da radiš, tj. kako da se cimaš?
Da postaneš vojnik? :lol:

Ako misliš na fizičku aktivnost i izgled vojnika (sportiste), batali.
Treba ti barem dve godine rada i odricanja, a nešto sumnjam da vredi toliko.

Pa to je fazon, nema nekog lakog puta :lol:

A to što je neki njen fetiš, ujedno je i kompleks, očigledno traži neku veću zaštitu ili štagod. Ja mogu samo da serrem na vojnike i na funkciju koju vrše, ništa drugo. Mislim, treba biti idiot i otići da gineš za posranu državu ili lažni ideal. Nema više časti u borbi, to je nestalo odavno, a možda nikad nije ni postojalo.

dobro vece pre svega svima,da se odmah razumemo trazim pitanje od odraslih ljudi a posebno devojaka/zena ako moze..zapravo imam devojku sa kojom slavim sad 28 decembra tacno 2 godine..devojka je 97 godiste ja sam 94..u pocetku je nasa veza funkcionisala savrseno dok smo bili jedno pored drugog to na pocetku..posto sam vec spomenuo ona je 97..kad smo poceli da se zabavljamo ona je bila na kraju 8 razreda..bila je pored mene i stalno smo se vidjali..kako je vreme teklo ja sam poceo malo sa ljubomorom naravno ona je isto..to je bilo u normalnim granicama..sad ide u beograd u skolu zavrsava medicinu..dolazi svakog vikenda kuci i obavezno se vidimo petak i subotu u nedelju je ispratim..sve je ekstra...prvih godinu dana su bile neke svadjice i naprimer glumeo sam neku strogocu i tako to...normalno je da kad devojka dodje u domu iz okoline a u domu ima puno momaka i devojaka logicno je da ce jedan momak nju da muva..priznala mi je da je tad muvalo 2 momaka da je odbila oba dvoje..da spomenem kad sam vec kod tog ja sam u odlicnim odnosima sa njenom majkom i tetkama...da spomenem cisto da se zna da mi je i njena majka pre nje uopste rekla da je tih 2 momaka muvalo..iskreno bio sam ljubomoran mnogo i pitao da li se nesto nije desilo i tako to..rekla mi je da nije i verujem joj jer je poznajem i mnogo je razmazena i prosto nije tip devojaka koja zna da laze..prepozna joj se po faci da laze..kako je vreme odmicalo nismo bili u kontaktu na pocetku 2 godine nase veze iz razloga sto je ona meni rekla da je ubijam pitanjima gde je sa kim je dal nije sa nekim drugim i tako to..da me nije prevarila i ostalo..evo sad ce kraj ove druge godine kako smo uvezi a u zadnji 2 meseca se mnogo svadjamo i onda ona meni tera inat nece da mi se javi i kulira me nekad tako ja njoj i to...insistirao sam kod njene mama da njena majka poprica sa njom..ona je rekla majci sledece..Da mene voli da joj stalo do mene da joj punom znacim ali da bi trebao malo da prestanem sa tim ljubomorisanjem i pitanjem da li ona ima tamo nekog drugo jer je to ubija u pojam i kad je pitam tako nesto vise puta u toku dana ona nema volju da prica samnom i naljuti se jer ima misljenje da ja kazem za nju da je ona KUR##.....sad ovako da napomenem svima meni najvecu sumnju dize ovo ''u pocetku mi se javljala kad ja pozovem..i pricala mi je stalno da me voli da jedva ceka da me vidi i da joj falim i sve ostalo'' a sad je stanje malo drugacije ''cujemo se ali naprimer ako je pozovem u roku od sat vremena 3-4 puta ona mi prigovori zasto sam je zvao..ako je pozovem a ona mi prekine i pozovem posle 10 minuta ponovo ona se naljuti na mene zasto sam je pozvao ponovo posto mi je jednom prilikom rekla da kad je pozovem i sacekam pa pozovem ponovo ako ponovo prekine znaci da nmz da se javi, prica mi i dalje da me voli da joj falim da jedva ceka da me vidi i sve ostalo..samo u mnogo manjoj meri nego pre...postala je nekako drska prema meni i nekad zna da me uvredi...ja sam po prirodi emotivan momak...iskreno priznajem da sam ljubomoran i da sam u stanju da je pitam u svakom razgovoru da li ima nekog drugog..i da li me je prevarila...evo naprimer jedan razlog od danas zasto ja imam sumnju...pricala mi je pre mesec dana da bi zelela da se tetovira ja sam rekao da nema sanse...inace ja imam dve tetovaze koje se njoj svidjaju i onda je ona rekla da bi i ona zelela nesto da istetovira..danas smo se culi..potrudio sam se da budem razuman i normalan nisam pitao ni gde je ni sta je..ni sa kim niti sam ljubomorisao...jednostavno sam pitao kako joj je bilo u skoli i kako je ona..da li je sve u redu i tako to..ona je pocela da prica i u sred razgovora mi je rekla sledece..''moram da pozovem jedan broj'' pitao sam ''koji broj'' odgovorila mi je ''nije bitno koji'' ja sam pitao lepo razumnim tonom ''koji broj hocu da znam'' ona mi je odgovorila povisenim tonom ''nije moranje da sve znas..moram da pozovem broj za tetovaze a sad ajde zdravo'' i prekinulka posle pola sata smo se culi rekla je da je nervozna da se cujemo kasnije...kasnije sam pozvao ''rekla mi je da je u delta citiju da ce telefon da joj se ugasi i da ce da se cujemo kad stigne u dom'' obicno kad izadje tako negde sa drugaricama oko 5-6 popodne vrati se oko 8 uvece u domu..pozvao sam u 8 uvece bila je dostupna i prekinula mi ....sad zvao sam je posle 50 puta i 10 poruke sam pustio i na kraju mi se nije ni javila....i onda je to meni podiglo neku sumnju da napisem ovde na forumu sve ovo..inace da spomenem jos nesto...Ja i moja devojka smo vodili intimne odnose tacno za nasu prvu godisnjicu..bio sam joj prvi i ona je meni bila prva...u zadnje vreme sam citao puno ovaj forum i video sam da ljudi pisu ''ako gasi telefon iskljucuje ton i ostalo...znaci da krije nesto..ili ako spava sa nekim da ce verovatno da pokazuje neke nove poze u krevetu...nisam primetio nista...uvek je ista..divna...kad smo jedan pored drugog savrsena je...kao da se i ne svadjamo preko nedelje... '' i jos jedan razlog je....ona je poprilicno razmazeno dete..koje je naviklo da bude stalno sa majkom..a majka i cale su joj pre 8 meseca otisli za inostranstvo ona je bila kod njih pre 4 meseca i to...ali opet navikle je da bude pored mame stalno...fali joj majka i sve...zivi sad sa babom i dedom i bratom mladjim..ceo teret je na nju spao...da mora da pere sebi i bratu odelo i sve...ja sad iskreno pitam i trazim savet...od zena/devojaka kako ja da prestanem sa ovom mojom ljubomorom i kako da zasnam od nje da li ima nekog drugog u beogradu ili ne...jer mene njeno ponasanje tera da mislim da ima nekog tamo....a da spomenem jos jednom...tako se osecam od ponedeljka do petka..a kad dodje vikend i vidimo se savrsena je...i nista nikad nisam primetio na njoj da krije ili laze..uvek lepo pricamo i sve ostalo..Hvala

Пази сад, иронија је у томе што је та униформ-фреак, равна ко тесана даска џД

- - - - - - - - - -

Тако да твоја теорија пада у воду мадафакаааа(Хенк Муди стајл) Б)
Брате, ако вреди, па ја бих љуштио кромпир тих 3-4 месеца на колко су скратили рок... :think:

Mislim da više preferira vojničku :lol:
A samim tim, može se i proceniti kakva je i šta da očekuje. Jeste mi kul zbog te mističnosti, da ne kažem asocijalnosti, al ebeš je, stvarno ne mogu da se cimam.

Ček, loži se na uniforme?
A jesmo glupi ebotepatak.
Obučeš vojničku uniformu i eto.
Ne moraš biti vojnik da bi je nosio.
Imao i ja dres Batistute pa nisam bio Bati.
Može se nabavit za 20 ojra, ima toga kod nas uvek.
Jeftinije će te doći ses nego da platiš kakvoj bičarki.

Nijedna žena nije vredna tolikog gubitka vremena :cool:
Jeste bratac. Sto je zapisao Brana Crncevic u Cuvarima pepela: Adam je zbog Eve pojeo jabuku i bio prognan iz raja. Ja bih zbog ove moje pojeo i psece ***** samo kad bi mi to trazila. :lol: vredi... vrede...
Sta je to drgo sto cini zivot lepim ako nisu one? Zene su kao so, moze i bez njih, al je bljutavo...

По чему се жене разликују од кокошака?

Имају једну вијугу више од пернатих створења, па не серу по дворишту. z:mrgreen:

П. С - Надам се да жене са форума неће узети за озбиљно ову моју шалу,
и да је неће схватити као шовинистички испад.

Back