Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Stavi oglas, sa kontakt telefonom i karakteristikama/razmjerama poželjne djevojke. :mrgreen:

"Nemaš s kim da provedeš novogodišnje veče i usamljena si? Onda sam momak za tebe. Sve zainteresovane neka se jave na broj..."

Sorry, mi ti drugačije s tim problemom ne možemo pomoći, osim da te oraspoložimo bar malo.. :)
Vidi je,dusaaaa mawaaaaaaaa. :cmok:
Ne mislis valjda ozbiljno da trazim resenje na forumu? :) Pogotovu ne zelim da upoznam nekog ko bi mi bio devojka preko foruma.
Drugo,ono sto meni treba je ohrabrenje. :D Ne zameram,imala si dobru nameru i isla si prakticnom i muskom logikom resavanja problema,ali ne traba coveku uvek resenje,vec jednostavno razumevanje,topla rec ili uteha. :mrgreen:

Ne mislis valjda ozbiljno da trazim resenje na forumu? :) Pogotovu ne zelim da upoznam nekog ko bi mi bio devojka preko foruma.
Drugo,ono sto meni treba je ohrabrenje. :D Ne zameram,imala si dobru nameru i isla si prakticnom i muskom logikom resavanja problema,ali ne traba coveku uvek resenje,vec jednostavno razumevanje,topla rec ili uteha. :mrgreen:
Na pogrešnom si mjestu, difinitivno.. :mrgreen:

Izvini :(
Potrudiću se više drugi put :lol:

:zag:
Ја рекох да те апсолутно разумем,јер смо у идентичној ситуацији.

Мада има једна која ми се свиђа,ал'је заузета,пффф. Игром случаја је неко одавде познаје. :mrgreen:
Ne znam sta da ti kazem,ali za mene ima nade. :D
Poceo sam da kuliram bivsu i sad je pocela da me smara po fejsbuku. :twisted:

Pa ti onda imas sansu da ne budes sam,to je tvoj izbor.

Имам,али је тренутно не желим користити,јер је испала кучка. ;)

- - - - - - - - - -

To što izlazite na isti izlaz zgrade ne znači da te uhodi... :roll: :zplez:

Аха,како да не...на уходи ме на тај начин,него,је она на приземљу,и стално кад ме примети на прозору како се враћам кући,она излети и крене да ми поставља једна те иста питања,а ја се само осмехнем и кажем:"Журим,љубави",јер она мене тако ословљава. :mrgreen:

Banzajka, o'ladi te co'ek u dve reci...:mrgreen:

Zamolila bih vas sve da ozbiljno shvatite moj problem i da mi pomognete...:lol:

Napao mi je neki virus komp ili sta je vec, ne znam...Uglavnom na svakih 5 minuta se pojavi ono sranje za travijan ili nesto kao nesto da mi je pun disk i neke gluposti...To tako vec mesec dana...A sto je najgore kada udjem na youtube stalno mi secka video i ne mogu nista da slusam, ne daj boze da u isto vreme budem na nekom sajtu, to zakucava sve odmah...Internet mi nije spor, tako da nije to problem...Skenirala sam lap top od virusa jedno 10 puta i prvi put je kao ocistio neke viruse, posle kaze da nema nista...Sta da radim? :( Hajde, molim sve hakere, nolajfere i strucnjake za softvere da mi izadju u susret...:D

Reinstal chrome

A ja imam problem. Ozbiljan. Svi su nekime,vere se,postavljaju slike na fejzbuk,cmacu se,a ja sam singl. :sad2:

i know how you feel, bro :(

a6wZrBN_460s.jpg

Back