Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Колко су ретардиране ове фотке што објављује beograd nocu. Испаднем ко воштана фигура, а не као Бора Чорба у последњем стадијуму цирозе јетре...
Не дочара се атмосфера. Сви брате изгледамо ко иконе, додаш кандило и у олтар да нас метеш...

b707305e8f01d20c0cd5f577ff4c401deb84b3f0d43fe7f3bef2135a64b75ade.jpg

uputite ovu crnu ovcu međ' ženskim svetom, dakle, dolazi dečko kod mene, obeležavamo neki sitan staž, kakvu atmosferu stana da napravim da ne bude previše obično, a ni previše kitnjasto? i ima li uopšte ikakvog efekta?
dajte neke vaše fine primerke lepe noći kad skinete te maske neprikosnovenih jebača i pomozite:)

Ono, proluftiraj. Pride rashladi, ima da ti uskoči pod jorgan nesretnik.

to neće da bude problem:)
a ono tipa, neko vince, 2-3 upaljene lampe...ne znam šta više od toga

- - - - - - - - - -

e oktobarka, lukav fazon moram priznati:) što bi bilo dobro da nam stan nije okovan radijatorima sa svih strana. da je ruska zima i širom otvoreno opet bi isto bilo.
nego problem je taj što zasigurno neće biti seksa pa mi je mnogo veća frka da se snađem :lol: novajlija, ebem li ga

to neće da bude problem:)
a ono tipa, neko vince, 2-3 upaljene lampe...ne znam šta više od toga

- - - - - - - - - -

e oktobarka, lukav fazon moram priznati:) što bi bilo dobro da nam stan nije okovan radijatorima sa svih strana. da je ruska zima i širom otvoreno opet bi isto bilo.
nego problem je taj što zasigurno neće biti seksa pa mi je mnogo veća frka da se snađem :lol: novajlija, ebem li ga

ja bih više voleo ove novogodišnje sijalice :mrgreen: Svakako ih sam držim uključene čitave godine, a ima neki šmek kad sam pijan.
I rokni neki džez, to je tha shiznit :cool:

Nemam pojma, meni nema ništa gadnije nego kad je neprovetreno.
Volim rezak, hladan vazduh. :D

Bitno je da sve bude cisto i uredno,na svom mestu,da ne bude nekih neprijatnih mirisa. Ako imas neke lampe ti to koristi da osvetlis sobu,a ako nemas onda nema veze.

Hm, slažem se. Čisto, uredno, nemoj luster nego lampu, opuštenije je malo.
Nije vino preterano, pa moraju nešto popiti. :mrgreen:

vino nam je jedina treća osoba u vezi kojoj širom pružamo ruke od početka zato mi i pade na pamet:D
mhm, pa to je to:) vidim da gotivi to prigušeno svetlo, nabacio je neki fin komentar za lampione pre koji dan pa mi odmah ostalo u sećanju, baš što direkt reče
elem znači ništa više od toga....a stvarno mi je stalo do njega pa eto da propitam vas jer su mi drugovi svi ili ****** ili asocijalni gikovi
hvala vam svima :)
za muziku ne znam šta bih rekla, ukus nam se totalno razilazi, on kafana i krajišnici, ja sve živo po malo...šaban bi nam bio zlatna sredina :lol:

Ne znam, za takve okolnosti ja bih radije votka-punč neg' vino. Isto je slatko i pitko, ako se dobro ohladi onda ide nenormalno brzo, i isto tako udari mozak. Pritom, na mene deluje kao afrodizijak, naskočio bih na rupčagu u panju. Tako sam jednu klinku jednom izvatao da mi je posle bilo žao... mada, nakratko, sad ne žalim, imala je sweeet ass madafakaz :cool:

Back