User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Kazes voli uniformu? 
Jesi probao sa ovim?

Jesi probao sa ovim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da više preferira vojničku
A samim tim, može se i proceniti kakva je i šta da očekuje. Jeste mi kul zbog te mističnosti, da ne kažem asocijalnosti, al ebeš je, stvarno ne mogu da se cimam.

95% zena ce pasti na uniformu ( doduse na na uniformu saobracajca,ali na vise polozaje svakako). Ostalo su feminiskinje i hipici...Hebote, nema poente prilaziti devojci, kad skontaš da se loži na ebene uniforme i vojnike. I to žestoko, majku mu. Ebo vam pas mater žene, stalno izvoljevate

Ne postoji ona pesma Zene vole oficire za dzabe95% zena ce pasti na uniformu ( doduse na na uniformu saobracajca,ali na vise polozaje svakako). Ostalo su feminiskinje i hipici...

Брате, ако вреди, па ја бих љуштио кромпир тих 3-4 месеца на колко су скратили рок...Пази сад, иронија је у томе што је та униформ-фреак, равна ко тесана даска џД
- - - - - - - - - -
Тако да твоја теорија пада у воду мадафакаааа(Хенк Муди стајл) Б)

Mislim da više preferira vojničku
A samim tim, može se i proceniti kakva je i šta da očekuje. Jeste mi kul zbog te mističnosti, da ne kažem asocijalnosti, al ebeš je, stvarno ne mogu da se cimam.
Ček, loži se na uniforme?
A jesmo glupi ebotepatak.
Obučeš vojničku uniformu i eto.
Ne moraš biti vojnik da bi je nosio.
Imao i ja dres Batistute pa nisam bio Bati.
Može se nabavit za 20 ojra, ima toga kod nas uvek.
Jeftinije će te doći ses nego da platiš kakvoj bičarki.
Jeste bratac. Sto je zapisao Brana Crncevic u Cuvarima pepela: Adam je zbog Eve pojeo jabuku i bio prognan iz raja. Ja bih zbog ove moje pojeo i psece ***** samo kad bi mi to trazila.Nijedna žena nije vredna tolikog gubitka vremena![]()
vredi... vrede... 
Zene su kao so, moze i bez njih, al je bljutavo...

И као маргарин се у све мешају.Bez žena bi dijamant bio samo još jedan običan kamen![]()

Библија се не слаже са овим твојим становиштем.A ovo neka nova igra? :skace:
Da nema žena ne bi bilo ni vas.