Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Ма какве везе,какве ***** материне,не треба вам то децу у животу. То само после 20те и то са рибама које имају толико година или може и раније,али са маторкама и зрелим женама.
Ове клиначке везе те уништавају,ја сам пропао горе него што сам пре био за ових 10 дана. Видим и ортак ми је пропао и он пије сваки дан. Тучемо обојица по 3 прста жестине дневно,минимум, због курви.
То само треба јебати и ногирати. За две чуке треба да идем да се посвађам са њом,а тачно знам да ћу се на крају њој извињавати што ме **** ко вола.

ziva istina.

pa sad, ako se stalno kacite i svadjate, ako nikako ne ide glatko, ako se ne razumete, moras sto pre da procenis da li da nastavljas ili ne. dok ne ode predaleko. jer se sa nekim uklapas, sa nekim ne :/ zato treba da rascistite sve, da lepo popricate a ne da se svadjate i inatite, pa ako ste voljni da se potrudite i prilagodite, mozda uspete. mozda vam je ovo samo los start pa ce doci sve na svoje vremenom.
ako ne, onda ces osedeti do kraja veze. nisam sigurna da je zaljubljenost vredna konstantnog cimanja. ali pokusajte, bitno je da popricate, niste klinci. i ne daj da te zajebava, probaj nekako da razmisljas hladne glave. sto kaze Fani, iskljuci emocije malo, jeste tesko ali moras. jasnije ces sve videti.
a steta sto nisi nasao nekog ko ti vise odgovara pa da uzivas umesto sto pijes od muke. al jbg

Ajde, moram da se jadam, kopka me nešto...xD

Pa znači...:lol:

Ima neki dečko koji mi se donekle sviđa i tako motamo se jedno oko drugog povremeno da bi on meni rekao u fazonu (u prenesenom značenju) ja nisam sad za vezu, više tražim nešto za jedno veče al' ti si fina i bla bla... i ja ono kao ma opušteno šta pročaš...i sad se ja ponašam normalno, kao da me nije pogodilo...
Kontam ja da je to klasični fazon za ispaljivanje al nije mi jasno što se i da dalje mota oko mene. I to ajde da je prošlo neko vreme pa da kažem da se predomislio nego dečko nastavio posle tog razgovora isto da se ponaša. Kao muvamo se i sve je super ali ja neću da budem sa tobom jer mi devojka ne treba a previše te cenim da bih bio sa tobom za jedno veče, i fazon nastavljamo da se muvamo. WTF? xD
Ko je ovde lud.
xD

ziva istina.

pa sad, ako se stalno kacite i svadjate, ako nikako ne ide glatko, ako se ne razumete, moras sto pre da procenis da li da nastavljas ili ne. dok ne ode predaleko. jer se sa nekim uklapas, sa nekim ne :/ zato treba da rascistite sve, da lepo popricate a ne da se svadjate i inatite, pa ako ste voljni da se potrudite i prilagodite, mozda uspete. mozda vam je ovo samo los start pa ce doci sve na svoje vremenom.
ako ne, onda ces osedeti do kraja veze. nisam sigurna da je zaljubljenost vredna konstantnog cimanja. ali pokusajte, bitno je da popricate, niste klinci. i ne daj da te zajebava, probaj nekako da razmisljas hladne glave. sto kaze Fani, iskljuci emocije malo, jeste tesko ali moras. jasnije ces sve videti.
a steta sto nisi nasao nekog ko ti vise odgovara pa da uzivas umesto sto pijes od muke. al jbg

Испало је синоћ боље него што сам се надао. Решили смо неке проблемчиће и за сада је кул.
Колико вама обично прође времена пре него што почнете да практикујете Сес?

Kako prezgodnoj devojci reći da ima prejebeno gadan zadah :hahaha: ?
Ja sam stvarno u nedoumici, s obzirom da je to najverovatnije najlepša devojka koju sam video, ima stvarno lepo lice, neki poseban stil oblačenja, onako damski, može se reći. Reklo bi se da vodi računa o higijeni, ali majku joj božiju, iz ustiju leševi izviru :mrgreen:
Stvarno je malo zaebano pričati sa njom, s obzirom da malo fali da zaplačem :mrgreen:

Inače, sanjao sam tu likušu pre neki dan, i u tom snu se žalila kako je ona, u stvari, veoma ružna. I jeste bila takva u snu, sva izborana, zubi su joj bili izlomljeni i crni. Ali onda sve to zamaskira time što stavi puder na facu i neku navlaku na zube :rotf:

Back