Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Ok. I bolje za nju.Ne smem da ti kazem, bojim se sta bi mogla napravit'![]()
Ali, just in case, imam bejzbol palicu, ako zatreba, znaš gdje me možeš naći

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok. I bolje za nju.Ne smem da ti kazem, bojim se sta bi mogla napravit'![]()
Ok. I bolje za nju.
Ali, just in case, imam bejzbol palicu, ako zatreba, znaš gdje me možeš naći![]()
Ма какве везе,какве ***** материне,не треба вам то децу у животу. То само после 20те и то са рибама које имају толико година или може и раније,али са маторкама и зрелим женама.
Ове клиначке везе те уништавају,ја сам пропао горе него што сам пре био за ових 10 дана. Видим и ортак ми је пропао и он пије сваки дан. Тучемо обојица по 3 прста жестине дневно,минимум, због курви.
То само треба јебати и ногирати. За две чуке треба да идем да се посвађам са њом,а тачно знам да ћу се на крају њој извињавати што ме **** ко вола.
I posle mi žene komplikovane.
aa, pa šta te tu kopka?
ne može biti očiglednije, samo što nećeš da prihvatiš istinu.
tražitipićke
Buni me to što zna da samo omože da traži i ništa više.
jepte se vi žene, i treba vas silovati![]()
Lepo ti Direkt prič'o u vezi ETF-a.
ziva istina.
pa sad, ako se stalno kacite i svadjate, ako nikako ne ide glatko, ako se ne razumete, moras sto pre da procenis da li da nastavljas ili ne. dok ne ode predaleko. jer se sa nekim uklapas, sa nekim ne :/ zato treba da rascistite sve, da lepo popricate a ne da se svadjate i inatite, pa ako ste voljni da se potrudite i prilagodite, mozda uspete. mozda vam je ovo samo los start pa ce doci sve na svoje vremenom.
ako ne, onda ces osedeti do kraja veze. nisam sigurna da je zaljubljenost vredna konstantnog cimanja. ali pokusajte, bitno je da popricate, niste klinci. i ne daj da te zajebava, probaj nekako da razmisljas hladne glave. sto kaze Fani, iskljuci emocije malo, jeste tesko ali moras. jasnije ces sve videti.
a steta sto nisi nasao nekog ko ti vise odgovara pa da uzivas umesto sto pijes od muke. al jbg