Teen casopisi....DA ili NE?

Nije mi se svidjalo da sav dzeparac namenjen uzini potrosim na casopise. Kad sam bila malo mladja sam ponekad, jako retko kupovala casopise i citala, ali danas definitivno ne. Nisam upucena u to "sta se slusa", i "koji film je moderan", nisam gledala Twilight niti sam ludi fan nekog benda, tako da nema potrebe da kupujem casopise zbog postera ili ostalog. Volim Politikin zabavnik, ali tata je prestao da ga kupuje.

[-iReNa-];9978689:
Nije mi se svidjalo da sav dzeparac namenjen uzini potrosim na casopise. Kad sam bila malo mladja sam ponekad, jako retko kupovala casopise i citala, ali danas definitivno ne. Nisam upucena u to "sta se slusa", i "koji film je moderan", nisam gledala Twilight niti sam ludi fan nekog benda, tako da nema potrebe da kupujem casopise zbog postera ili ostalog. Volim Politikin zabavnik, ali tata je prestao da ga kupuje.

:worth:

:super:

Svaka ti čast! :)

pise ciganka pismo BRAVO-u +D:

imam 13 godina i jos sam nevina, da li je moj otac *****

:hahaha:sad sam se setila nekih gluposti iz slicnih casopisa;
1.cula sam da neke devojke pominju rec peting sta je to i da li se moze izleciti?
2.lezala sam u krevetu sa deckom jer mogu da ostanem trudna?
3.Osecam neko kucanje u stomaku i mislim da sam trudna.Nisam imala decka do sad a kamoli da sam spavala s njim ali to kucanje osetim tacno ispod pupka.pomozite mi.
sto je najgore oni odgovaraju na to.:rotf:

Da li podrzavate casopise kao na primer BRAVO, BRAVO GIRL i slicne..?
Savete....
Mislim da je totalno bezveze ispitivati casopis sta da radis sa svojim zivotom...
Kao na primer rubrike ^psiho^, itd...
Sta bi po vama trebao da sadrzi jedan teen casopis???

Zasto da ne? Casopisi su razonoda. Cesto pronadjes i nesto pametno, najcesce ono sto te zanima :D
Imam utisak da oni koji savet traze psihologu u casopisu, na to racunaju kao na zadnji izlaz, najcesce nemaju kome drugom da se obrate za pomoc, ili se jednostavno osecaju... izgubljeno. Naravno, problemi tipa: Zasto nemam decka?, su mi nekako... blesavi.
Jedan savrseni teen casopis bi imao rubriku o modi, zdravlju, hobijima, problemima i resenjima tih problema... u svakom slucaju, bio bi raznovrstan, ne bi bilo samo TRACEVA i prica i pricica o POZNATIM LICNOSTIMA. Vise je toga i previse :rtfm:

Uhhh covece, ja sinoc ispod kreveta nashao crveni paket od stampacha pun "Bravo" casopisa...
Pomoglo mi je, shta znam...
Naucish neke stvari... o sexu pre svega, zastiti....
Ostalo su sve gluposti.
Mislim da sam prestao da ga kupujem kad su na svakom drugom posteru davali pedercice iz Tokio Hotela.

Politikim zabavnik je dosadan...:roll:
gotivila sam ja to sa 6-7....
Ja i dalje čitam Politikin zabavnik...Kad svratim u biblioteku pa prelistam
Omiljena rubrika mi je Čudesni svet Garija Larsona, na zadnjoj strani :D

Žao mi je što su prestali da štampaju Huper, onaj novi...:sad2:
Trenutno u kući imamo gomilu časopisa tipa Joy, Cosmo, Jollie...Bliznakinje i mama koja ponovo otkriva sebe. Možete zamisliti :lol:
Prelistam ih uz kafu ujutru, imaju dobre rubrike o modi...

Ja i dalje čitam Politikin zabavnik...Kad svratim u biblioteku pa prelistam
Omiljena rubrika mi je Čudesni svet Garija Larsona, na zadnjoj strani :D

i ja to volim..a i hogar je dobar :lol:

ne volim teen chasopise, glupi su do bola...chitala sam ih pre..u osnovnoj
sada retko chitam chasopise, ali kad kupim to je uglavnom zabavnik, elle, l'officiel, cosmo..tako neki na taj fazon...:D

bravo je zlo.
chitao sam to od drugarice u osnovnoj dok nisam prochitao da neka devojka pita kao : "dechko mi je rekao da ne zheli da bude sa mnom ako sam neiskusna ,hoce da me vidi kako se samozadovoljavam ili necje da bude sa mnom".
i na sve to joj oni objashavaju kako da masturbira umesto da joj lepo kazhu da je ovaj ili podjebava ili da je glupa kao biiip.
mislim stvarno -.-

Back