Teen casopisi....DA ili NE?

pa realno taj NIN je zesce njesra ,mislim respekt za njih sto se trude da izlaze redovno ali je casopis smece , dok je SN dosta bolji ali koliko znam retko izlazi , pokojni KOP je za sve ove bio majka

Па брате, мени НИН није лош, оно ипак је СН, СН јер и први је излазио и прирастао ми је уз срце, али НИН је скроз ок, плус излази редовно и то ;)
А КОП, сви спомињте КОП... За то време био је одличан и сигурно је култан али ово је неко друго време, сада је трип скроз другачији...

pa i nije mnogo drugaciji bas naprotiv , potpuno je isti fazon (valjda SN radi ista ekipa ) ,u sredini reportaze sa domacih utakmica , onda malo prica o muriji , malo o incidentima reportaze sa stranih utakmica , neko strano gostovanje ako ga je bilo, na kraju prica o nekim stranim i po kojoj domacoj grupi i delovi neke knjige o navijacima u obliku feljtona i to je to
jedino je razlika sto je tada ,pre 10 godina i navijacka scena bila malo bogatija i nije bilo samo 3,5 organizovane grupe u celoj drzavi,a nije bilo ni tolike represije murije pa je bilo vise incidenata pa je samim tim i zanimljivije bilo citati o tome
a i bio sam klinac pa mi je sve bilo super:mrgreen:

Citala sam pre BRAVO i ok mi je...Sad vise ne kupujem,ali prelistam ponekad kod drugarice (intervjue,testove,,novosti itd...)...
Ali Bravo Girl je UZAS...Gomila gluuuupih testova,neke retardirane sms caralice itd...i saveti kao "Nasminkaj se kao Miley"...O Bozeeee pomozi....

Sad citam jedino Zivot Plus (sto izlazi uz Novosti nedeljom) i ponekad Lepotu&Zdravlje...Msm to nisu teen...

Pre sam qpovala Bravo,al vishe ne jer je njesra :cool:
I posteri su uzhas... Samo neke ''nove zvezde''... ili kad daju Madonin poster kad je imala 20-30 godina....

E da, ponekad qpim Bravo girl ako vidim da ima neshto zanimljivo... uglavnom neki ''saveti'' oko shminke, za nokte...:)

PD486292@MADONNA-6131.jpg

Bila je prelepa... :heart:

Definitivno ne.
Zatupljuju već zatupljenu omladinu skoro istom jačinom kao i TV. :neutral:
Kako da se našminkaš, kako da uloviš dečka, kako da te svi vole, da li ste ti i tvoja prijateljica nerazdvojne, um, what the fu*k?
Zbunjeni tinejdžeri jesmo, ali da se brinemo šminci ili popularnosti?
Kako god. Ode sve u &=$#).

Da li podrzavate casopise kao na primer BRAVO, BRAVO GIRL i slicne..?
Savete....
Mislim da je totalno bezveze ispitivati casopis sta da radis sa svojim zivotom...
Kao na primer rubrike ^psiho^, itd...
Sta bi po vama trebao da sadrzi jedan teen casopis???

Dovoljno da kažem sra*e u boji!! :thumbdown:

Treba da sadrži neke zanimljivosti da se ima šta i naučiti iz njih a ne neki besmisleni testovi i saveti tipa...kako se treba ljubiti...mislim...:roll:

Back