Predlak
Elita
- Poruka
- 20.551
bas si ql![]()
Ne, bas sam ruzan, ali to je samo privid..
Ipak, dozvolicu sebi malo neskromnosti, plemenit sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas si ql![]()
Che, sta ti znaci simbol na avataru?
shalim se... Ne, bas sam ruzan, ali to je samo privid..
Ipak, dozvolicu sebi malo neskromnosti, plemenit sam

Vjerujem... U Boga. Orthodox sam ako to mislish. Ali, nisam stavio avatar zbog toga, nego generalno. Vjera je najvaznija. Vjera u sve, u sebe.. Bez toga nishta ne bismo mogli!!
S obzirom da imam 20 godina, nisam... Mada, imao sam raznih iskushenja, muka, neprilika, nevolja, razocharenja za ovih 20 godina. Al, cijenim zivot i trudim se da uzivam.

A, ne.. Nego, proshao sam kroz svashta. Hvala Bogu, zdravlje je ok, i to mi je najvaznije. Ali, od nekih ambicija sportskih, do povreda i prestanka bavljenja sportom. Pa, povratka u malu sredinu, razocharenja.. Za klinca od 18 godina to nije nimalo lak period. Slozicesh se.

i muzika. bash se pronadjem u svakoj relaksirajucoj sitnici.

E, ovo je moja reka..protiče kroz moje imanje...
http://2.***************/_kMPNVauYFlM/SiZQ4ETRKcI/AAAAAAAAHuk/a7Cx7sNDGBA/s400/planinska-reka.jpg

...to je potocic....
..dobro de, rečica...
Shta?
Imas imanje i reku i jos uvek me nisi pozvala da nastanim tvoj posed![]()

...imam i 

Nije..reka je..dobro de, rečica...
Ma da bre..ček da se setim šta još imam...
Imam i kućicu na kraju šumice..imam i privatni vrt pun raznih životinjica...imam i
šporet na drva koji se sam loži...imam i izvor u dvorištu koji nikad neće da presuši
a voda ladnaaa, šta da ti kažem...
Imam i džip kojim se penjem na brdo kad hoću da naberem pečurkice za večericu...![]()