Taverna I

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S obzirom da imam 20 godina, nisam... Mada, imao sam raznih iskushenja, muka, neprilika, nevolja, razocharenja za ovih 20 godina. Al, cijenim zivot i trudim se da uzivam.

:)
deco moja...
I meni se , kada sam imao 20,chinilo da je zivot pun raznih iskushenja, muka, neprilika, nevolja, razocharenja ...
Sada, kada mi je 31, siguran sam da je tako:neutral:

A, ne.. Nego, proshao sam kroz svashta. Hvala Bogu, zdravlje je ok, i to mi je najvaznije. Ali, od nekih ambicija sportskih, do povreda i prestanka bavljenja sportom. Pa, povratka u malu sredinu, razocharenja.. Za klinca od 18 godina to nije nimalo lak period. Slozicesh se.

A, ne.. Nego, proshao sam kroz svashta. Hvala Bogu, zdravlje je ok, i to mi je najvaznije. Ali, od nekih ambicija sportskih, do povreda i prestanka bavljenja sportom. Pa, povratka u malu sredinu, razocharenja.. Za klinca od 18 godina to nije nimalo lak period. Slozicesh se.

Ma, sve se slazem...:)
Nema mesta za razocarenje - svet je tvoj
Sve mozes
Mozes sta god pozelis

...to je potocic....

Nije..reka je :)..dobro de, rečica...:mrgreen:

Shta?:evil:
Imas imanje i reku i jos uvek me nisi pozvala da nastanim tvoj posed:evil:

Ma da bre..ček da se setim šta još imam...:think:

Imam i kućicu na kraju šumice..imam i privatni vrt pun raznih životinjica:lol:...imam i
šporet na drva koji se sam loži...imam i izvor u dvorištu koji nikad neće da presuši
a voda ladnaaa, šta da ti kažem...:mrgreen:
Imam i džip kojim se penjem na brdo kad hoću da naberem pečurkice za večericu...:zcepanje:

Nije..reka je :)..dobro de, rečica...:mrgreen:

Ma da bre..ček da se setim šta još imam...:think:

Imam i kućicu na kraju šumice..imam i privatni vrt pun raznih životinjica:lol:...imam i
šporet na drva koji se sam loži...imam i izvor u dvorištu koji nikad neće da presuši
a voda ladnaaa, šta da ti kažem...:mrgreen:
Imam i džip kojim se penjem na brdo kad hoću da naberem pečurkice za večericu...:zcepanje:

Jeste...
Imas i jednog chupavog satira koji te voli :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back